Đubre kmeči!
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Đubre kmeči!
Ma to malo po lički.Maggie19 wrote:Jastrebe, sto te crveni provocira?
Nesto mu je danas.
Hmm.
Inače sam otkrio da Hrvati iz Like kad pričaju o sebi kažu "ja sam Ličan." e kako bi se razlikovali od Srba koji vele "ja sam Ličanin".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Zalužnicu mi je jedno štene otišlo pred 2 godine...lijep kraj je tojastreb wrote:Pa daleko od Gackog polja.Noor wrote:objasnijastreb wrote:Ni blizu.Noor wrote:Prljevojastreb wrote:
Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?
ako je novak djubre sto je pojebo
sve hrvatske i svetske velikane
sta su onda anonimni hrvatski teniSeRi !
Guest- Guest
Noor wrote:U Zalužnicu mi je jedno štene otišlo pred 2 godine...lijep kraj je tojastreb wrote:Pa daleko od Gackog polja.Noor wrote:objasnijastreb wrote:Ni blizu.Noor wrote:
Prljevo
Jesi li bila koji put tamo na zboru za Petrovdan? ili u Brlogu za Svetog Iliju?
crvenkasti-
2014-04-17
nisam, ne znam što bi tamo radilacrvenkasti wrote:Noor wrote:U Zalužnicu mi je jedno štene otišlo pred 2 godine...lijep kraj je tojastreb wrote:Pa daleko od Gackog polja.Noor wrote:objasnijastreb wrote:
Ni blizu.
ti se sigurno dobro provodiš na tim vašim slavama, na svom terenu, među svojima
Noor wrote:nisam, ne znam što bi tamo radilacrvenkasti wrote:Noor wrote:U Zalužnicu mi je jedno štene otišlo pred 2 godine...lijep kraj je tojastreb wrote:Pa daleko od Gackog polja.Noor wrote:
objasni
Ne više. Nema više Đurđevdana, Petrovdana, Svetog Ilije, Zalužnice, Brloga, Starog Sela. Nema više Like.
Ničeg više nema. Sad sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Zasto nema vise?crvenkasti wrote:Noor wrote:nisam, ne znam što bi tamo radilacrvenkasti wrote:Noor wrote:U Zalužnicu mi je jedno štene otišlo pred 2 godine...lijep kraj je tojastreb wrote:
Pa daleko od Gackog polja.
Ne više. Nema više Đurđevdana, Petrovdana, Svetog Ilije, Zalužnice, Brloga, Starog Sela. Nema više Like.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Maggie19 wrote:Inace, nole je skroz ok drug i sportista.
Nepotrebno ga se uvlaci stalno u neka politiziranja.
Covjek je normalan, pustite ga igrati.
:-)
Normalan?
Prvo, kmeči k'o kakva pičkica jer ga Englezi ne vole. Buhuhu.
Meni bi još proradio dišpet, a ne kmečanje.
Drugo, on i njegovi starci se sami bacaju u politiziranje izjavama 'Srbi i Hrvati su jedan narod, tko nas bre zavadi' i sad ovo o 'bombardovanju' i negiranju genocida koji je Srbija sprovodila devedesetih.
Da su normalni kako ti veliš čisto visavi svih pizdarija devedesetih ne bi trebali davati takve nebulozne izjave.
Što su sve Briti s Nijemcima i obrnuto prolazili znamo. I Windsori su izvorno Nijemci. Ali niti Windsori niti Briti, a bome niti Nijemci ne seru da su oni jedan narod koje je eto igrom slučaja politika 'zavadila'.
Ali jebat' ga, kmečavac veli da 'navija za Hrvatsku' i pola ameba iz Hrvatske baca drkicu na to.
Nit je normalan, niti dobro odgojen. Da lupati reketom zna to mu nitko ne spori.
Tip je autistični debil, roditelji mu isto.
Guest- Guest
pizzon wrote:ako je novak djubre sto je pojebo
Ti derpe lagano odi na pušenje minišengenskog kurca u Tiranu.
Guest- Guest
pederU, m.sengen nije to
sto vi kenjate da jeste.
a drugo, i to sto jeste, daleko
je od primene, usvajanja.
sto vi kenjate da jeste.
Guest- Guest
pizzon wrote:pederU, m.sengen nije to
sto vi kenjate da jeste.
Aha. Tirana.
Guest- Guest
Tebi on ocito nije simpatian karakterno, to je drugo. Ne bih vezivala uz nacionalne podjele.Joker wrote:Maggie19 wrote:Inace, nole je skroz ok drug i sportista.
Nepotrebno ga se uvlaci stalno u neka politiziranja.
Covjek je normalan, pustite ga igrati.
:-)
Normalan?
Prvo, kmeči k'o kakva pičkica jer ga Englezi ne vole. Buhuhu.
Meni bi još proradio dišpet, a ne kmečanje.
Drugo, on i njegovi starci se sami bacaju u politiziranje izjavama 'Srbi i Hrvati su jedan narod, tko nas bre zavadi' i sad ovo o 'bombardovanju' i negiranju genocida koji je Srbija sprovodila devedesetih.
Da su normalni kako ti veliš čisto visavi svih pizdarija devedesetih ne bi trebali davati takve nebulozne izjave.
Što su sve Briti s Nijemcima i obrnuto prolazili znamo. I Windsori su izvorno Nijemci. Ali niti Windsori niti Briti, a bome niti Nijemci ne seru da su oni jedan narod koje je eto igrom slučaja politika 'zavadila'.
Ali jebat' ga, kmečavac veli da 'navija za Hrvatsku' i pola ameba iz Hrvatske baca drkicu na to.
Nit je normalan, niti dobro odgojen. Da lupati reketom zna to mu nitko ne spori.
Tip je autistični debil, roditelji mu isto.
Mislim da je iskren kad to govori, ionako je takvog porijekla.
Roditelji nekad pretjeraju, istina, ali.i to je njihovo pravo.
edi vam je vec spremio nekoliko šlepera belog i žutog...pizzon wrote:pederU, m.sengen nije to
sto vi kenjate da jeste.
2015-09-08
zato jer je crveni nabrojio ona mjesta iz kojih su nesmiljneo picili topnistvom po otoccu i gackoj dolini...koji su prvi postavili barikade u tom kraju..postavljali zasjede policiji u kojima je smrtno stradalo desetak policajaca...koji su zaustavljali svoje susjede hrvate na barikadama..zatim ih odvodili u nepoznato...mucili,likvidirali..itd..itd...vuksadinare wrote:Zasto nema vise?crvenkasti wrote:Noor wrote:nisam, ne znam što bi tamo radilacrvenkasti wrote:Noor wrote:
U Zalužnicu mi je jedno štene otišlo pred 2 godine...lijep kraj je to
2015-09-08
znala sam da ima neki dobar razlogvuksadinare wrote:zato jer je crveni nabrojio ona mjesta iz kojih su nesmiljneo picili topnistvom po otoccu i gackoj dolini...koji su prvi postavili barikade u tom kraju..postavljali zasjede policiji u kojima je smrtno stradalo desetak policajaca...koji su zaustavljali svoje susjede hrvate na barikadama..zatim ih odvodili u nepoznato...mucili,likvidirali..itd..itd...vuksadinare wrote:Zasto nema vise?crvenkasti wrote:Noor wrote:nisam, ne znam što bi tamo radilacrvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:zato jer je crveni nabrojio ona mjesta iz kojih su nesmiljneo picili topnistvom po otoccu i gackoj dolini...koji su prvi postavili barikade u tom kraju..postavljali zasjede policiji u kojima je smrtno stradalo desetak policajaca...koji su zaustavljali svoje susjede hrvate na barikadama..zatim ih odvodili u nepoznato...mucili,likvidirali..itd..itd...vuksadinare wrote:Zasto nema vise?crvenkasti wrote:Noor wrote:nisam, ne znam što bi tamo radilacrvenkasti wrote:
Tukli su Otočac iz Brloga i Starog Sela? Jesi li ti siguran?
crvenkasti-
2014-04-17
https://hr.wikipedia.org/wiki/Brlog_(Otočac)crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:zato jer je crveni nabrojio ona mjesta iz kojih su nesmiljneo picili topnistvom po otoccu i gackoj dolini...koji su prvi postavili barikade u tom kraju..postavljali zasjede policiji u kojima je smrtno stradalo desetak policajaca...koji su zaustavljali svoje susjede hrvate na barikadama..zatim ih odvodili u nepoznato...mucili,likvidirali..itd..itd...vuksadinare wrote:Zasto nema vise?crvenkasti wrote:Noor wrote:
nisam, ne znam što bi tamo radila
Tukli su Otočac iz Brloga i Starog Sela? Jesi li ti siguran?
2015-09-08
..inace...obvi iz brloga su postavili u kolovozu 1991 zasjedu ophodnji mup-a kod zute lokve i ubili trojicu policajaca a cetvrti je bio tesko ranjen...i odjedared u pet minuta pojavila se jna sa nekoliko bov-ova i nisu dopustili skoro sat vremena pripadnicima policije da naprave uviđaj dok teroristi iz brloga nisu dovoljno odmakli..onda odjedanput sa tim bov-ovima su otisli u smjeru brloga...ali tek koji kilometar dva i to postavili borbene polozaje..i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi..a policiji lagali da idu naci pocinitelje..srecom dvojica odvaznioh novinara iz novog lista su krenuli u pravcu brloga za jna naravno ne otvoreno i srecom primjetili su jedan bov na uzvisenju vise ceste..i snimili ih...kako se ukopavaju...i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi kako sam rekao..a iz starog sela koji je udaljeno par kilometara od otocca stacionirani su bili minobacaci kojim su pucali na otocac kao i iz vojarne jna u otoccu..u zaluznici su redovito narocito ljeti 1991 tamosnji srbi zaustavljali vozila i ako su hrvati otimali ih i mucili a neke ubili..također su postavili zasjedu nedaleko zaluznice patrolama policije te u tim zasjedama stradalo je nekoliko policajaca..plus sto su i iz zaluznice redovito picili po otoccu
2015-09-08
vuksadinare wrote:..inace...obvi iz brloga su postavili u kolovozu 1991 zasjedu ophodnji mup-a kod zute lokve i ubili trojicu policajaca a cetvrti je bio tesko ranjen...i odjedared u pet minuta pojavila se jna sa nekoliko bov-ova i nisu dopustili skoro sat vremena pripadnicima policije da naprave uviđaj dok teroristi iz brloga nisu dovoljno odmakli..onda odjedanput sa tim bov-ovima su otisli u smjeru brloga...ali tek koji kilometar dva i to postavili borbene polozaje..i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi..a policiji lagali da idu naci pocinitelje..srecom dvojica odvaznioh novinara iz novog lista su krenuli u pravcu brloga za jna naravno ne otvoreno i srecom primjetili su jedan bov na uzvisenju vise ceste..i snimili ih...kako se ukopavaju...i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi kako sam rekao..a iz starog sela koji je udaljeno par kilometara od otocca stacionirani su bili minobacaci kojim su pucali na otocac kao i iz vojarne jna u otoccu..u zaluznici su redovito narocito ljeti 1991 tamosnji srbi zaustavljali vozila i ako su hrvati otimali ih i mucili a neke ubili..također su postavili zasjedu nedaleko zaluznice patrolama policije te u tim zasjedama stradalo je nekoliko policajaca..plus sto su i iz zaluznice redovito picili po otoccu
Otkud ti to sve znaš? Što si radio tamo?
crvenkasti-
2014-04-17
bio na ratistucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..inace...obvi iz brloga su postavili u kolovozu 1991 zasjedu ophodnji mup-a kod zute lokve i ubili trojicu policajaca a cetvrti je bio tesko ranjen...i odjedared u pet minuta pojavila se jna sa nekoliko bov-ova i nisu dopustili skoro sat vremena pripadnicima policije da naprave uviđaj dok teroristi iz brloga nisu dovoljno odmakli..onda odjedanput sa tim bov-ovima su otisli u smjeru brloga...ali tek koji kilometar dva i to postavili borbene polozaje..i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi..a policiji lagali da idu naci pocinitelje..srecom dvojica odvaznioh novinara iz novog lista su krenuli u pravcu brloga za jna naravno ne otvoreno i srecom primjetili su jedan bov na uzvisenju vise ceste..i snimili ih...kako se ukopavaju...i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi kako sam rekao..a iz starog sela koji je udaljeno par kilometara od otocca stacionirani su bili minobacaci kojim su pucali na otocac kao i iz vojarne jna u otoccu..u zaluznici su redovito narocito ljeti 1991 tamosnji srbi zaustavljali vozila i ako su hrvati otimali ih i mucili a neke ubili..također su postavili zasjedu nedaleko zaluznice patrolama policije te u tim zasjedama stradalo je nekoliko policajaca..plus sto su i iz zaluznice redovito picili po otoccu
2015-09-08
vuksadinare wrote:bio na ratistucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..inace...obvi iz brloga su postavili u kolovozu 1991 zasjedu ophodnji mup-a kod zute lokve i ubili trojicu policajaca a cetvrti je bio tesko ranjen...i odjedared u pet minuta pojavila se jna sa nekoliko bov-ova i nisu dopustili skoro sat vremena pripadnicima policije da naprave uviđaj dok teroristi iz brloga nisu dovoljno odmakli..onda odjedanput sa tim bov-ovima su otisli u smjeru brloga...ali tek koji kilometar dva i to postavili borbene polozaje..i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi..a policiji lagali da idu naci pocinitelje..srecom dvojica odvaznioh novinara iz novog lista su krenuli u pravcu brloga za jna naravno ne otvoreno i srecom primjetili su jedan bov na uzvisenju vise ceste..i snimili ih...kako se ukopavaju...i okrenuli cijevi prema zutoj lokvi kako sam rekao..a iz starog sela koji je udaljeno par kilometara od otocca stacionirani su bili minobacaci kojim su pucali na otocac kao i iz vojarne jna u otoccu..u zaluznici su redovito narocito ljeti 1991 tamosnji srbi zaustavljali vozila i ako su hrvati otimali ih i mucili a neke ubili..također su postavili zasjedu nedaleko zaluznice patrolama policije te u tim zasjedama stradalo je nekoliko policajaca..plus sto su i iz zaluznice redovito picili po otoccu
Nisi li ti onda agresor?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji
» anemično đubre opet briljira -
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre