Đubre kmeči!
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Đubre kmeči!
jastreb wrote:Ej,imam ideju...Ajmo se mi iz bivše Juge ujediniti na jednom projektu.
Mislim da bi svi bili ZA,jedino bi Hrvati u početku malo pizdili,ali za kratko.
Trebalo bi da se od Triglava do Gevgelije počne ulagati u formulu 1. E sad tko bude najbolji,bio on Hrvat,Srbin,Slovenac,Muslimannema veze.
Trebalo bi i Formulu jedan malo balkanizirat. Ja mislim da bi im srce stalo.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Ama,to su hrvatska mjesta. U Lešću sam čak imao neku prije 23 godine.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Znam. I ti si slicne sudbine. Hahahacrvenkasti wrote:jastreb wrote:Brlog. Drenov Klanac. Zaluznica. Doljani. Loncari? Srp. Polje?crvenkasti wrote:
Sad si blizu.
Blizu si. Btw. Srpsko Polje ti se sad zove Hrvatsko Polje.
A nisi spomenuo Sinac, Lešće, Čovići, Prozor?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ozbiljno. Ta formula 1 je jedan elitni,ultra skupi ,zapadnjački sport.tre wrote:jastreb wrote:Ej,imam ideju...Ajmo se mi iz bivše Juge ujediniti na jednom projektu.
Mislim da bi svi bili ZA,jedino bi Hrvati u početku malo pizdili,ali za kratko.
Trebalo bi da se od Triglava do Gevgelije počne ulagati u formulu 1. E sad tko bude najbolji,bio on Hrvat,Srbin,Slovenac,Muslimannema veze.
Trebalo bi i Formulu jedan malo balkanizirat. Ja mislim da bi im srce stalo.
Talijani,Ameri,Austrijanci,Nijemci,poneki Brazilac,Englezi,Španjolci... Bilo bi dobro kad bi tu zasjeli malo Balkanci,ili Slaveni,nebitno.
2014-04-22
Evo počeli parovi. Opet igra Nadal. Igra protiv Goje maloprije , istušira se i sad će igrat parove.Inače parove manje pratim al sad kad san vidija da Nadal igra pogledat ću. Nemam baš često gledat Nadala da igra a da mi je zbog nečega zanimljivo. Nema važnost utakmica u smislu pobjede i poraza. Španjolci su prvi a mi ispali tako da je ovo ono čisto za publiku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.crvenkasti wrote:Otkud ti znaš sva ta lička sela?
I o Lici pročitao puno knjiga.
2014-04-22
jastreb wrote:Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.crvenkasti wrote:Otkud ti znaš sva ta lička sela?
Jesi li ubio kojeg Srbina tamo?
crvenkasti-
2014-04-17
Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.crvenkasti wrote:Otkud ti znaš sva ta lička sela?
2014-04-22
jastreb wrote:Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.crvenkasti wrote:Otkud ti znaš sva ta lička sela?
Barem koju babu? Zapalio koju kuću?
crvenkasti-
2014-04-17
crvljikasti uredno preskače pitanja i teme koje kompromitiraju srbende, isfrustriran je do neba pušionom i batinama koje su dobili od Hrvata u zadnjem ratu. Mrze amere iz dna duše a znaju da im moraju biti zahvalni što srbija 95e nije svedena na pašaluk. Takve frustracije i kompleksi se teško mogu zamisliti a onda se tek može naslućivati što crvljiva četnička spodoba prolazi od 91 na ovamo.PABLO ESCOBAR wrote:Normalno da nema. Smrdljivo srpsko kopilence se gleda izvuc. Takav je on dok pise u svom malo stanu u mraku svoje vlazne sobe. Nadojen mrznjon ali ju nesmi javno pokazati.Noor wrote:ja se i vratila, al od tebe nema odgovoracrvenkasti wrote:Noor wrote:a o čemu bi srbe nego o srbiji, šta vi imate s hrvatskom?crvenkasti wrote:
Početak ti je već pogrešan. Ja sam Hrvat, a ne četnik. Nemam pojma o Srbiji.
Uostalom, ovo je hrvatski forum. Zašto pitaš o Srbiji?
Op op žica žica, ja sam mala ustašica.
Jel i tebi Hitler "vođa"?
ajde, slušam te
Pravi primjer sugavog srpskog crva
Ja sam Hrvat iz Zagreba. Moj stari četnik je ličanin.
Last edited by crvenkasti on Wed 20 Nov - 22:23; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
A ne. Ja sam u to doba vise vukao na rakiju i pivo.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.crvenkasti wrote:Otkud ti znaš sva ta lička sela?
Barem koju babu? Zapalio koju kuću?
2014-04-22
tre wrote:crvljikasti uredno preskače pitanja i teme koje kompromitiraju srbende, isfrustriran je do neba pušionom i batinama koje su dobili od Hrvata u zadnjem ratu. Mrze amere iz dna duše a znaju da im moraju biti zahvalni što srbija 95e nije svedena na pašaluk. Takve frustracije i kompleksi se teško mogu zamisliti a onda se tek može naslućivati što crvljiva četnička spodoba prolazi od 91 na ovamo.PABLO ESCOBAR wrote:Normalno da nema. Smrdljivo srpsko kopilence se gleda izvuc. Takav je on dok pise u svom malo stanu u mraku svoje vlazne sobe. Nadojen mrznjon ali ju nesmi javno pokazati.Noor wrote:ja se i vratila, al od tebe nema odgovoracrvenkasti wrote:Noor wrote:
a o čemu bi srbe nego o srbiji, šta vi imate s hrvatskom?
ajde, slušam te
Gle, tre je napisao post u kojem ni jednom nije napisao govno!
crvenkasti-
2014-04-17
on samo voli ispasti budala i ništa drugoNoor wrote:Stanojko wrote:Aj opet... :)Noor wrote:jesi već davno, al priča ti je bila šuplja ;)Stanojko wrote:Hoces da ti ja odgovorim? :)Noor wrote:
ne vidiš da sam ti postavila neka pitanja?
http://www.politika.rs
cica, nemoj da me zasmejavaš
zato su ih tebi puna ustacrvenkasti wrote:tre wrote:crvljikasti uredno preskače pitanja i teme koje kompromitiraju srbende, isfrustriran je do neba pušionom i batinama koje su dobili od Hrvata u zadnjem ratu. Mrze amere iz dna duše a znaju da im moraju biti zahvalni što srbija 95e nije svedena na pašaluk. Takve frustracije i kompleksi se teško mogu zamisliti a onda se tek može naslućivati što crvljiva četnička spodoba prolazi od 91 na ovamo.PABLO ESCOBAR wrote:Normalno da nema. Smrdljivo srpsko kopilence se gleda izvuc. Takav je on dok pise u svom malo stanu u mraku svoje vlazne sobe. Nadojen mrznjon ali ju nesmi javno pokazati.Noor wrote:ja se i vratila, al od tebe nema odgovoracrvenkasti wrote:
ajde, slušam te
Gle, tre je napisao post u kojem ni jednom nije napisao govno!
Prljevojastreb wrote:Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.crvenkasti wrote:Otkud ti znaš sva ta lička sela?
Ni blizu.Noor wrote:Prljevojastreb wrote:Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.crvenkasti wrote:Otkud ti znaš sva ta lička sela?
2014-04-22
objasnijastreb wrote:Ni blizu.Noor wrote:Prljevojastreb wrote:Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?crvenkasti wrote:jastreb wrote:
Lika je moj drugi zavičaj. Ondje sam služio veći dio vojnog roka. Bio na ratištu,u Oluji. Radio ondje. Imo i cure dvije.
Pa daleko od Gackog polja.Noor wrote:objasnijastreb wrote:Ni blizu.Noor wrote:Prljevojastreb wrote:Iz kojeg si sela? Ili si iz Otočca?crvenkasti wrote:
2014-04-22
Jastrebe, sto te crveni provocira?
Nesto mu je danas.
Hmm.
Nesto mu je danas.
Hmm.
Ma to malo po lički.Maggie19 wrote:Jastrebe, sto te crveni provocira?
Nesto mu je danas.
Hmm.
Inače sam otkrio da Hrvati iz Like kad pričaju o sebi kažu "ja sam Ličan." e kako bi se razlikovali od Srba koji vele "ja sam Ličanin".
2014-04-22
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji
» anemično đubre opet briljira -
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji