Đubre kmeči!
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Đubre kmeči!
sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogecmichaellcmacha wrote:mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...Noor wrote:pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?michaellcmacha wrote:pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzirNoor wrote:ima tema i o Peđi Ujkanu...ljudini :)michaellcmacha wrote:
svi su hrvati ustaše... valjda, a i poneki srbin se odlučio na tu varijantu jer mu je izgleda prihvatljivija od one da bude četnik...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogecmichaellcmacha wrote:mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...Noor wrote:pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?michaellcmacha wrote:pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzirNoor wrote:
ima tema i o Peđi Ujkanu...ljudini :)
Nije baš sve pogodio. Ustvari, sve je fulao. Moj stari je Ličanin, a ne Banijac. U Zg imamo kuću, a ne stan.
Četnik sam bio više po uvjerenju, a ne po ratovanju. U ratu nisam nikad bio. Nisam nikad bio ni u Uni i Belom Manastiru.
A frustracije imam jer sam mislio da će mi biti lijepo kad budem Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Južna ili sj.Lika?crvenkasti wrote:
Nije baš sve pogodio. Ustvari, sve je fulao. Moj stari je Ličanin,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Južna ili sj.Lika?crvenkasti wrote:
Sjeverna. Gacko Polje.
crvenkasti-
2014-04-17
koje si godištecrvenkasti wrote:Noor wrote:sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogecmichaellcmacha wrote:mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...Noor wrote:pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?michaellcmacha wrote:
pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzir
Nije baš sve pogodio. Ustvari, sve je fulao. Moj stari je Ličanin, a ne Banijac. U Zg imamo kuću, a ne stan.
Četnik sam bio više po uvjerenju, a ne po ratovanju. U ratu nisam nikad bio. Nisam nikad bio ni u Uni i Belom Manastiru.
2014-04-16
mortal wrote:koje si godištecrvenkasti wrote:Noor wrote:sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogecmichaellcmacha wrote:mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...Noor wrote:
pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?
Koje si ti?
crvenkasti-
2014-04-17
67crvenkasti wrote:mortal wrote:koje si godištecrvenkasti wrote:Noor wrote:sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogecmichaellcmacha wrote:
mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...
Koje si ti?
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:67crvenkasti wrote:mortal wrote:koje si godištecrvenkasti wrote:Noor wrote:
sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogec
Koje si ti?
Tu jebilo retoričko pitanje.
crvenkasti-
2014-04-17
ne se..i odgovoricrvenkasti wrote:mortal wrote:67crvenkasti wrote:mortal wrote:koje si godištecrvenkasti wrote:
Koje si ti?
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:ne se..i odgovoricrvenkasti wrote:mortal wrote:67crvenkasti wrote:mortal wrote:
koje si godište
Koje si ti?
Prestara si za mene. Osim toga, oženjen sam.
crvenkasti-
2014-04-17
ti si dakle bio unutrašnji neprijatelj
2014-04-16
hm.. nije bila ponuda crvenicrvenkasti wrote:mortal wrote:ne se..i odgovoricrvenkasti wrote:mortal wrote:67crvenkasti wrote:
Koje si ti?
Prestara si za mene. Osim toga, oženjen sam.
immortal-
2014-04-16
pa eto vidiš koja si pičketina, pitaš ženu, ona ti iskreno kaže i ti se sada izvlačišcrvenkasti wrote:mortal wrote:67crvenkasti wrote:mortal wrote:koje si godištecrvenkasti wrote:
Koje si ti?
mortal wrote:ti si dakle bio unutrašnji neprijatelj
Taj je najgori. Još mi ga je ostalo malo unutra.
crvenkasti-
2014-04-17
ovo već svi znamo odavnoNoor wrote:pa eto vidiš koja si pičketina, pitaš ženu, ona ti iskreno kaže i ti se sada izvlačišcrvenkasti wrote:mortal wrote:67crvenkasti wrote:mortal wrote:
koje si godište
Koje si ti?
ništa novo kod njega
immortal-
2014-04-16
to su oni koji su ratovali na prvoj crti linije dolazeći kroz oslobođeni dio, parkiran ( smješten) odmah iza Hrvata na prvoj linijicrvenkasti wrote:mortal wrote:ti si dakle bio unutrašnji neprijatelj
Taj je najgori. Još mi ga je ostalo malo unutra.
naši se nalazili u sendviću
ali ipak ste razbijeni
Last edited by mortal on Wed 20 Nov - 19:32; edited 1 time in total
2014-04-16
Noor wrote:pa eto vidiš koja si pičketina, pitaš ženu, ona ti iskreno kaže i ti se sada izvlačišcrvenkasti wrote:mortal wrote:67crvenkasti wrote:mortal wrote:
koje si godište
Koje si ti?
Pa na retoričko pitanje se ne odgovara.
crvenkasti-
2014-04-17
pogotovo ako si u to vrijeme bio ročnik ili mrvicu starijicrvenkasti wrote:Noor wrote:pa eto vidiš koja si pičketina, pitaš ženu, ona ti iskreno kaže i ti se sada izvlačišcrvenkasti wrote:mortal wrote:67crvenkasti wrote:
Koje si ti?
immortal-
2014-04-16
sve sam ja pogodio, jer vas je lako čitat... ko bukvar... ;)... tvoja ogorčenost i ozlojeđenost te nedvojbeno izdaje i odaje, a markeri koje si svojevremeno indirektno dao označiti su upravo banija i zege... ali koga briga... u narednom razdoblju srbi će biti u hrvatskoj svedeni na razinu statističke pogreške u nekoj manje važnoj anketi... ko da je bitno jesi li putovnicu i osobnu vadio u vukovaru ili u belom manastiru... bit je da si te dokumente vadio kao srpska prečanska pobjeglicacrvenkasti wrote:Noor wrote:sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogecmichaellcmacha wrote:mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...Noor wrote:pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?michaellcmacha wrote:
pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzir
2015-08-08
nije bio ročnik, bio je klinac od nekih 13-14 godinamortal wrote:pogotovo ako si u to vrijeme bio ročnik ili mrvicu starijicrvenkasti wrote:Noor wrote:pa eto vidiš koja si pičketina, pitaš ženu, ona ti iskreno kaže i ti se sada izvlačišcrvenkasti wrote:mortal wrote:
67
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Loncari,Doljani,Brlog,Drenov Klanac,Srp. Polje?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Južna ili sj.Lika?crvenkasti wrote:
Sjeverna. Gacko Polje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji
» anemično đubre opet briljira -
» hadezovsko đubre