Đubre kmeči!
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Đubre kmeči!
PABLO ESCOBAR wrote:Dirnio sam ga hehehehe. Sad se malo smrdljivo pravoslavno govno trese od mrznje. Iza svog monitora u mraku svog stana. Aja sve ovo sto pisem prenosim hrvatima oko sebe koji crkavaju od smijeha na spomen malog smrdljivog cetnika
Jesu li i oni ustaše poput tebe?
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
PABLO ESCOBAR wrote:Samo to da si sugavi srbin i da te koza koja te okotila naucila da lazes i nista visecrvenkasti wrote:Noor wrote:ja se i vratila, al od tebe nema odgovoracrvenkasti wrote:Noor wrote:
a o čemu bi srbe nego o srbiji, šta vi imate s hrvatskom?
Op op žica žica, ja sam mala ustašica.
Jel i tebi Hitler "vođa"?
ajde, slušam te
Što trebam reć?
Moja mama je koza?
crvenkasti-
2014-04-17
Back home.PABLO ESCOBAR wrote:Di to????Maggie19 wrote:Zar vam nije dosta ova kisa, pa jos ustase i cetnici.
Ja ne mogu vise.
B-^&
Ovdi je nemoguca sparina
;-D
Pljuskovi, nevrijeme, poplave..
:-/
Maggie19 wrote:Pljuskovi, nevrijeme, poplave..
Lijep ovaj ustaša, zar ne?
crvenkasti-
2014-04-17
I malo manje spominjite majke, zene i ostale pripadnice zenske rodbine, molim vas.
Sve cu vas stavit spavat.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Pljuskovi, nevrijeme, poplave..
Lijep ovaj ustaša, zar ne?
Bez nunkanja.
;-P
kakve su to izvlakuše... pitaj je li bilo u redu da se NDH obračuna sa srbima koji su negirali bilo kakvu pomisao na stvaranje neovisne hrvatske države, pitaj je li bilo u redu da ustaše ubijaju srpske bandite u liku i djelu vasilja gaćeše, krmka gigca i petra krnjajića i je li bilo u redu pod okriljem osvete zbog njihovih zvjerskih zločina po hrvatskim selima vršiti odmazdu po srpskim selima....crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Pa glupane jedan napisam sam sta mislim o tome. Jednako sta i o pricama o srpskoj nejaci.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:A ne nije. Ja sam ti ponosni ustasa. To nekrijem javno kazem nekrijem se iza monitora kao bjedno srpce.crvenkasti wrote:
Norkice, jesi li i ti ustaša?
Pa daj javno napiši i o nacistima i holokaustu.
Belgrade Juden frei.
Znaci nisu ni srbi bas za bacit
Kakvi sad Srbi? Zašto okolišaš? Napiši, jebote, ako si već ustaša! Je li bilo u redu što su nacisti pobili tolike Židove?
Ti si kurac, a ne ustaša.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
e jebiga sad... to su fore "nismo mi to nam pakuju" koje su kod vas odavno prokužene, na balkanu uključujući i hrvatske teritorije, većih zlotvora od srba niti je ikada bilo niti će ikada biti..... prvi organizirani vjerski genocid na ovi prostorima su počinili upravo srbi još prije 700 godina... i tada ste na pokolje koje ste činili bili ponosni i hvalili se na sva usta potocima krvi koje ste prolili...Stanojko wrote:Aj opet... :)Noor wrote:jesi već davno, al priča ti je bila šuplja ;)Stanojko wrote:Hoces da ti ja odgovorim? :)Noor wrote:ne vidiš da sam ti postavila neka pitanja?crvenkasti wrote:
http://www.politika.rs/sr/clanak/203780/Istina-o-unistenju-srpskih-Jevreja-i-njeno-falsifikovanje
2015-08-08
svi su hrvati ustaše... valjda, a i poneki srbin se odlučio na tu varijantu jer mu je izgleda prihvatljivija od one da bude četnik...crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Dirnio sam ga hehehehe. Sad se malo smrdljivo pravoslavno govno trese od mrznje. Iza svog monitora u mraku svog stana. Aja sve ovo sto pisem prenosim hrvatima oko sebe koji crkavaju od smijeha na spomen malog smrdljivog cetnika
2015-08-08
Jeste mi utrolali temu s ustašama. Ujdurmaši jedni.
Halo, hvataj timun.
"Previše se trudi oko toga da se nekome svidi. To je jedan problem.
Drugi, najveći, taj je što je u eri Rogera Federera i Rafaela Nadala, a koje su fanovi diljem svijeta ipak ranije prigrlili nego njega.
Ima i još nešto.
Fejker je", napisao je Andrew W. Singer, teniski novinar iz New Yorka.
Tajooooo, tajooooooo, tajkiceeee ..... mene ne voleeeeeaaaaaabuuuhuhuhuuuuuu.
:)
Halo, hvataj timun.
Drugi, najveći, taj je što je u eri Rogera Federera i Rafaela Nadala, a koje su fanovi diljem svijeta ipak ranije prigrlili nego njega.
Ima i još nešto.
Guest- Guest
to zato što je napol i on ujkan... inače bi ga voljeli...Joker wrote:Jeste mi utrolali temu s ustašama. Ujdurmaši jedni.
Halo, hvataj timun.
Ima i još nešto.
2015-08-08
Stanojko wrote:Aj opet... :)Noor wrote:jesi već davno, al priča ti je bila šuplja ;)Stanojko wrote:Hoces da ti ja odgovorim? :)Noor wrote:ne vidiš da sam ti postavila neka pitanja?crvenkasti wrote:
http://www.politika.rs
cica, nemoj da me zasmejavaš
ima tema i o Peđi Ujkanu...ljudini :)michaellcmacha wrote:svi su hrvati ustaše... valjda, a i poneki srbin se odlučio na tu varijantu jer mu je izgleda prihvatljivija od one da bude četnik...crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Dirnio sam ga hehehehe. Sad se malo smrdljivo pravoslavno govno trese od mrznje. Iza svog monitora u mraku svog stana. Aja sve ovo sto pisem prenosim hrvatima oko sebe koji crkavaju od smijeha na spomen malog smrdljivog cetnika
pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzirNoor wrote:ima tema i o Peđi Ujkanu...ljudini :)michaellcmacha wrote:svi su hrvati ustaše... valjda, a i poneki srbin se odlučio na tu varijantu jer mu je izgleda prihvatljivija od one da bude četnik...crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Dirnio sam ga hehehehe. Sad se malo smrdljivo pravoslavno govno trese od mrznje. Iza svog monitora u mraku svog stana. Aja sve ovo sto pisem prenosim hrvatima oko sebe koji crkavaju od smijeha na spomen malog smrdljivog cetnika
2015-08-08
pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?michaellcmacha wrote:pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzirNoor wrote:ima tema i o Peđi Ujkanu...ljudini :)michaellcmacha wrote:svi su hrvati ustaše... valjda, a i poneki srbin se odlučio na tu varijantu jer mu je izgleda prihvatljivija od one da bude četnik...crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Dirnio sam ga hehehehe. Sad se malo smrdljivo pravoslavno govno trese od mrznje. Iza svog monitora u mraku svog stana. Aja sve ovo sto pisem prenosim hrvatima oko sebe koji crkavaju od smijeha na spomen malog smrdljivog cetnika
Htio bih još jednom podvući da sam ja Hrvat.
Naglasak je na Hrvat i na ja.
Naglasak je na Hrvat i na ja.
crvenkasti-
2014-04-17
mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...Noor wrote:pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?michaellcmacha wrote:pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzirNoor wrote:ima tema i o Peđi Ujkanu...ljudini :)michaellcmacha wrote:svi su hrvati ustaše... valjda, a i poneki srbin se odlučio na tu varijantu jer mu je izgleda prihvatljivija od one da bude četnik...crvenkasti wrote:
2015-08-08
Što kažu doktori, miha? Drma li pitiespi? Kako srce i mozak? Jesu li otkazali?
Srce funkcionira sa 30%, a mozak, koliko? 5 ?
Srce funkcionira sa 30%, a mozak, koliko? 5 ?
crvenkasti-
2014-04-17
T.- Posts : 17560
2014-04-14
sad mi je i jasnije odakle mu sve te frustracije..a bogecmichaellcmacha wrote:mali crveni je proveo nezaboravna ljeta i zime na baniji devedesetih, a onda je otprdio preko Une vode put srbije... posle je u belom manastiru uzeo hrvacku putovnicu i osobnu iskaznicu... moguće su njegovi čak i dobili nekakav stan u nekoj novogradnji u zegeju ali ih je prpa doći živjeti pa ga rentaju...Noor wrote:pa jel i malog crvenog uzeo sobom ili ga je ostavio negdje jadnička?michaellcmacha wrote:pa to crvenkastog najviše i jebe... jer je skužio kako mu je ćaća odlaskom u srao krajinu usro šefa stanicu i prugu od grabovca do vojnića... a mogo je bit ko Peđa jedan od rijetko normalnih srba kad ih se sve uzme u obzirNoor wrote:ima tema i o Peđi Ujkanu...ljudini :)michaellcmacha wrote:
svi su hrvati ustaše... valjda, a i poneki srbin se odlučio na tu varijantu jer mu je izgleda prihvatljivija od one da bude četnik...
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji
» anemično đubre opet briljira -
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji
» anemično đubre opet briljira -
Page 11 of 17