Đubre kmeči!
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Đubre kmeči!
jastreb wrote:Mislim da je stari malo pao pod utjecaj nacionalne preosjetljivosti i da je uslijed toga počeo da bulazni.
Đokoviću nitko ne zviždi zato što je Srbin.
Gde ne zvizde?
US Open tolika mrznja, vide Rusa i Srbina u isto.
Oni su realno takvi, to nije nista novo, ne treba da se opterecuje niko.
Barem ih dobro poznajem.
Englezi su se srozali, mozda su nekad bili gospoda, danas, Cirkus ekipa.
Sta to bese nivo&kultura.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dzango wrote:Zvižde mu upravo zato. To jest zato što nije zapadnjak. Dok je bio drugi ili treći, to je bilo još i simpatično. Ali nikako da kao jebeni Srbin bude najbolji na Svetu ili najbolji svih vremena i to u njihovom tenisu. To je prosto neoprostivo.jastreb wrote:Mislim da je stari malo pao pod utjecaj nacionalne preosjetljivosti i da je uslijed toga počeo da bulazni.
Tako je.
Zar nije Švicarac najbolji?
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Je al zato što nije srbin, kontaš?Joker wrote:dzango wrote:Zvižde mu upravo zato. To jest zato što nije zapadnjak. Dok je bio drugi ili treći, to je bilo još i simpatično. Ali nikako da kao jebeni Srbin bude najbolji na Svetu ili najbolji svih vremena i to u njihovom tenisu. To je prosto neoprostivo.jastreb wrote:Mislim da je stari malo pao pod utjecaj nacionalne preosjetljivosti i da je uslijed toga počeo da bulazni.
Tako je.
Da je srbin, ne bi mu dali da bude najbolji...
Englezi...
Last edited by T. on 19/11/2019, 22:22; edited 1 time in total
T.- Posts : 17558
2014-04-14
dzango wrote:Srećom, ima nekoliko stotina miliona uteha.
Jebeš pare kad te Englezi ne vole. I još te bombarduju.
Guest- Guest
Jeste za sada. Novak ima ozbiljne šanse da ga svrgne i to se mnogima ne sviđa. Naročito kada je prvi na ATP listi kao do pre neku nedelju.Joker wrote:dzango wrote:Zvižde mu upravo zato. To jest zato što nije zapadnjak. Dok je bio drugi ili treći, to je bilo još i simpatično. Ali nikako da kao jebeni Srbin bude najbolji na Svetu ili najbolji svih vremena i to u njihovom tenisu. To je prosto neoprostivo.jastreb wrote:Mislim da je stari malo pao pod utjecaj nacionalne preosjetljivosti i da je uslijed toga počeo da bulazni.
Tako je.
T. wrote:Je al zato što nije srbin, kontaš?Joker wrote:dzango wrote:Zvižde mu upravo zato. To jest zato što nije zapadnjak. Dok je bio drugi ili treći, to je bilo još i simpatično. Ali nikako da kao jebeni Srbin bude najbolji na Svetu ili najbolji svih vremena i to u njihovom tenisu. To je prosto neoprostivo.jastreb wrote:Mislim da je stari malo pao pod utjecaj nacionalne preosjetljivosti i da je uslijed toga počeo da bulazni.
Tako je.
Da je srbin, ne bi mu dali da bude najbolji...
Englezi...
Viš, viš ...
Guest- Guest
Daj meni jedan milion pa da vidiš kako me bolu dupe.Joker wrote:dzango wrote:Srećom, ima nekoliko stotina miliona uteha.
dzango wrote:Jeste za sada. Novak ima ozbiljne šanse da ga svrgne i to se mnogima ne sviđa. Naročito kada je prvi na ATP listi kao do pre neku nedelju.Joker wrote:dzango wrote:Zvižde mu upravo zato. To jest zato što nije zapadnjak. Dok je bio drugi ili treći, to je bilo još i simpatično. Ali nikako da kao jebeni Srbin bude najbolji na Svetu ili najbolji svih vremena i to u njihovom tenisu. To je prosto neoprostivo.jastreb wrote:Mislim da je stari malo pao pod utjecaj nacionalne preosjetljivosti i da je uslijed toga počeo da bulazni.
Tako je.
Aha ... znači Englezi drukaju za Švicarca samo zato što je Novak Srbin.
Guest- Guest
dzango wrote:Daj meni jedan milion pa da vidiš kako me bolu dupe.Joker wrote:dzango wrote:Srećom, ima nekoliko stotina miliona uteha.
Ne može. Ti nisi Novak.
Guest- Guest
Zato što je sa jebenog istoka, iz pičke materine i nije iz njihovog kulturnog kluba. I nije samo u Englesloj već i u Njujorku, Parizu... Novak ima podršku kada igra u Kini, Indiji...Joker wrote:dzango wrote:Jeste za sada. Novak ima ozbiljne šanse da ga svrgne i to se mnogima ne sviđa. Naročito kada je prvi na ATP listi kao do pre neku nedelju.Joker wrote:dzango wrote:Zvižde mu upravo zato. To jest zato što nije zapadnjak. Dok je bio drugi ili treći, to je bilo još i simpatično. Ali nikako da kao jebeni Srbin bude najbolji na Svetu ili najbolji svih vremena i to u njihovom tenisu. To je prosto neoprostivo.jastreb wrote:Mislim da je stari malo pao pod utjecaj nacionalne preosjetljivosti i da je uslijed toga počeo da bulazni.
Tako je.
I sve to sve dok je najbolji na Svetu. Dok je bio drugi, treći, sve je bilo u redu. Nije ovo prvi put.
dzango wrote:Zato što je sa jebenog istoka, iz pičke materine i nije iz njihovog kulturnog kluba. I nije samo u Englesloj već i u Njujorku, Parizu... Novak ima podršku kada igra u Kini, Indiji...Joker wrote:dzango wrote:Jeste za sada. Novak ima ozbiljne šanse da ga svrgne i to se mnogima ne sviđa. Naročito kada je prvi na ATP listi kao do pre neku nedelju.Joker wrote:dzango wrote:
Zvižde mu upravo zato. To jest zato što nije zapadnjak. Dok je bio drugi ili treći, to je bilo još i simpatično. Ali nikako da kao jebeni Srbin bude najbolji na Svetu ili najbolji svih vremena i to u njihovom tenisu. To je prosto neoprostivo.
Tako je.
I sve to sve dok je najbolji na Svetu. Dok je bio drugi, treći, sve je bilo u redu. Nije ovo prvi put.
Znao sam da je belosvetska urota protiv Srba majku li da im jebem.
Guest- Guest
Jedan milion, nije mnogo. Što ji rekao onaj u Kenguru:Joker wrote:dzango wrote:Daj meni jedan milion pa da vidiš kako me bolu dupe.Joker wrote:dzango wrote:Srećom, ima nekoliko stotina miliona uteha.
Ne može. Ti nisi Novak.
- Dao bi da me jebe ceo stadion.
- Mnogo je to ljudi, 50 hiljada.
- Neka, imam ja vremena
dzango wrote:Jedan milion, nije mnogo. Što ji rekao onaj u Kenguru:Joker wrote:dzango wrote:Daj meni jedan milion pa da vidiš kako me bolu dupe.Joker wrote:dzango wrote:Srećom, ima nekoliko stotina miliona uteha.
Ne može. Ti nisi Novak.
- Neka, imam ja vremena
Jaooo ... ima da padne jedno milionče .. jelte?
Guest- Guest
Nije nikakva urota. Isto se ponavlja godinama i to su primetili i mnogi novinari sa Zapada. Ne bi imalo nikakve veze ni da je Novak iz Bugarske, Ukrajine...Joker wrote:dzango wrote:Zato što je sa jebenog istoka, iz pičke materine i nije iz njihovog kulturnog kluba. I nije samo u Englesloj već i u Njujorku, Parizu... Novak ima podršku kada igra u Kini, Indiji...Joker wrote:dzango wrote:Jeste za sada. Novak ima ozbiljne šanse da ga svrgne i to se mnogima ne sviđa. Naročito kada je prvi na ATP listi kao do pre neku nedelju.Joker wrote:
Tako je.
Hehehe. Dobra je fora u filmu.Joker wrote:dzango wrote:Jedan milion, nije mnogo. Što ji rekao onaj u Kenguru:Joker wrote:dzango wrote:Daj meni jedan milion pa da vidiš kako me bolu dupe.Joker wrote:
Ne može. Ti nisi Novak.
- Neka, imam ja vremena
Jaooo ... ima da padne jedno milionče .. jelte?
dzango wrote:Nije nikakva urota. Isto se ponavlja godinama i to su primetili i mnogi novinari sa Zapada. Ne bi imalo nikakve veze ni da je Novak iz Bugarske, Ukrajine...Joker wrote:dzango wrote:Zato što je sa jebenog istoka, iz pičke materine i nije iz njihovog kulturnog kluba. I nije samo u Englesloj već i u Njujorku, Parizu... Novak ima podršku kada igra u Kini, Indiji...Joker wrote:dzango wrote:
Jeste za sada. Novak ima ozbiljne šanse da ga svrgne i to se mnogima ne sviđa. Naročito kada je prvi na ATP listi kao do pre neku nedelju.
Ujdurma, teška ujdurma.
.
Guest- Guest
Pa šta bi onda rekli za nogomet?dzango wrote:
Zato što je sa jebenog istoka, iz pičke materine i nije iz njihovog kulturnog kluba. I nije samo u Englesloj već i u Njujorku, Parizu... Novak ima podršku kada igra u Kini, Indiji...
Sjećam se SP 1994.kad su svi zapadnjaci nakon što su Bugari izbacili Nijemce,počeli paničariti kako bi finale moglo biti balkansko (Bugari i Rumunji).
Pa kad smo mi ono 98. izbacili Švabe to je u Njemačkoj bo dan žalosti. Nisu mogli doći k sebi.
Sada smo i mi Engleze izbacili,ali na nas su već navikli. I Talijani,i Englezi i Švabe,a odnedavno i Rgentina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji
» anemično đubre opet briljira -
» hadezovsko đubre
» Ustaško đubre
» Užas: đubre u Srbiji