Hrvoje Klasić o knjizi o Miki Špiljku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvoje Klasić o knjizi o Miki Špiljku
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Kako može gomila ustaša da služi hrvatskoj državi. Oni su svoje pokazali mnogo puta.jastreb wrote:Oooo,zato su dobri Sedlar,Jurčević ,Igor Vukić ili Lozo. Koji tobože podilaze vlastitoj državi,ali se služe falsifikatima i lažima.Eroo wrote:Sama zloba ga je. Po komšiluku opanjkava vlastitu državu, kućeš većeg gada.jasambrend wrote:Klasić je imbecil...
JA da sam vlast u Hrvatskoj, brzo bih tu žgadiju u red doveo. Bili bi oni ko curice.
bili ste na vlasti 45 godina i sjebali ste sve, ništa niste doveli u red i nikog, najmanje sebe
Mislis na hdz ?
On je u 30 godina sjebao sve a za 45 godina Nece bit vise Hrvatske
Aleluja
I cemu
Darvin ..majke ti . Takve bedake ni ne treba svijetu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
E i ti zivis u zemlji ZOMBIJA vidi seJoker wrote:Ringo10 wrote:Koje Partijetre wrote:klasić je isto vojnik partije
Naše partije što se kalila u grotlu antifašističke borbe. Partija nikada ne umire.
tnx na ovomemarcellus wrote:Klasić može bureke prodavat tulavima ali ne meni. Bio sam na suđenju, putovao u Minken, razgovarao više puta sa Sinišom Pavlovićem, i najvažnije, proučio sam sve dostupne sudske dokumente uključujući suđenje pratesu. Da, radilo se o mladom od špiljka i tome da se sakrije kako špiljci kradu novac iz ine.
Sve tajne udbaškog ubojstva (1. dio): što Nijemci znaju o Perkoviću?
Sve tajne udbaškog ubojstva (2. dio): 'Bježi u Njemačku, hapsit će te' - 27.10.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (3. dio): Meci u leđa i mesarska sjekira - 28.10.2014
Sve tajne udbaškog ubojstva (4. dio): Kolateralne žrtve u medijima i politici - 8.11.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (5. dio): 'Sad znaš što mi radimo' - 12.11.2014.
pa šta da radimo s vama zombijima? :)Sora wrote:E i ti zivis u zemlji ZOMBIJA vidi seJoker wrote:Ringo10 wrote:Koje Partijetre wrote:klasić je isto vojnik partije
Naše partije što se kalila u grotlu antifašističke borbe. Partija nikada ne umire.
nestat cete vremenom...to nas tješi
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Glup,gluplji...Klasić
» Joska Fiser u svojoj knjizi optuzio Merkelovu
» Umro Miki Jevremović
» Miki maus popederčio
» Glup,gluplji...Klasić
» Joska Fiser u svojoj knjizi optuzio Merkelovu
» Umro Miki Jevremović
» Miki maus popederčio