Hrvoje Klasić o knjizi o Miki Špiljku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvoje Klasić o knjizi o Miki Špiljku
https://www.portalnovosti.com/hrvoje-klasic-spiljak-je-bio-vojnik-partije
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Hrvoje Klasić o knjizi o Miki Špiljku
klasić je isto vojnik partije i pride velika budaletina
Koje Partijetre wrote:klasić je isto vojnik partije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Komunističke.Ringo10 wrote:Koje Partijetre wrote:klasić je isto vojnik partije
Klasić je član Komunističke Partije??????danni1 wrote:Komunističke.Ringo10 wrote:Koje Partijetre wrote:klasić je isto vojnik partije
2015-09-24
Vojnik.Ringo10 wrote:Klasić je član Komunističke Partije??????danni1 wrote:Komunističke.Ringo10 wrote:Koje Partijetre wrote:klasić je isto vojnik partije
Ko jebeni tifusari 45. Nisu svi bili članovi partije al su svi bili njeni vojnici.
Samo se u DNRH moze objaviti knjiga o ovome mediokritetu. Nije cak ni medikritet vec nesta ispod. Knjigu pisao "znanstvenik" koji ne zna da li je Tito bio diktator ili ne. Sveucilisni profesor???? Poslije se svi cudite kao pura dreku da vas je Poljska prepisala. Na zalost i svi drugi. Pogledajte javni, kuturni i medijski prostor i pokusajte sabrati dva plus dva.Kila mozga?????? muhahahahahahahahaaa
2014-04-14
Ma da. Jebeš Miku Špiljka komunističkog gada.abraham wrote:Samo se u DNRH moze objaviti knjiga o ovome mediokritetu. Nije cak ni medikritet vec nesta ispod. Knjigu pisao "znanstvenik" koji ne zna da li je Tito bio diktator ili ne. Sveucilisni profesor???? Poslije se svi cudite kao pura dreku da vas je Poljska prepisala. Na zalost i svi drugi. Pogledajte javni, kuturni i medijski prostor i pokusajte sabrati dva plus dva.Kila mozga?????? muhahahahahahahahaaa
Treba pisat o herojima poput Luburića ili Kvaternika
2015-09-24
Treba pisati o svim povijesnim likovima
Treba pisati o Hrvatima komunistima
Treba pisati da smo u komunizmu zivjeli bolje
Treba pisati o svemu sto je vrijedno pisati a ne sutjeti ko picka jer je eto antikomunzam in
Trebamo trebsmo hrvatsku povijest a ne ustasku. Hercegovacku, popovsku
Ok?
Treba pisati o svemu sto je vrijedno pisati a ne sutjeti ko picka jer je eto antikomunzam in
Ok?
Klasić je imbecil...
darth_vader-
2014-04-17
kpje?Sora wrote:Treba pisati o svim povijesnim likovima
Ok?
Sama zloba ga je. Po komšiluku opanjkava vlastitu državu, kućeš većeg gada.jasambrend wrote:Klasić je imbecil...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Stavili smo vam rampu, ne možete dalje.Sora wrote:Treba pisati o svim povijesnim likovima
Ok?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Oooo,zato su dobri Sedlar,Jurčević ,Igor Vukić ili Lozo. Koji tobože podilaze vlastitoj državi,ali se služe falsifikatima i lažima.Eroo wrote:Sama zloba ga je. Po komšiluku opanjkava vlastitu državu, kućeš većeg gada.jasambrend wrote:Klasić je imbecil...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako može gomila ustaša da služi hrvatskoj državi. Oni su svoje pokazali mnogo puta.jastreb wrote:Oooo,zato su dobri Sedlar,Jurčević ,Igor Vukić ili Lozo. Koji tobože podilaze vlastitoj državi,ali se služe falsifikatima i lažima.Eroo wrote:Sama zloba ga je. Po komšiluku opanjkava vlastitu državu, kućeš većeg gada.jasambrend wrote:Klasić je imbecil...
JA da sam vlast u Hrvatskoj, brzo bih tu žgadiju u red doveo. Bili bi oni ko curice.
2015-09-24
Klasić može bureke prodavat tulavima ali ne meni. Bio sam na suđenju, putovao u Minken, razgovarao više puta sa Sinišom Pavlovićem, i najvažnije, proučio sam sve dostupne sudske dokumente uključujući suđenje pratesu. Da, radilo se o mladom od špiljka i tome da se sakrije kako špiljci kradu novac iz ine.
Sve tajne udbaškog ubojstva (1. dio): što Nijemci znaju o Perkoviću?
Sve tajne udbaškog ubojstva (2. dio): 'Bježi u Njemačku, hapsit će te' - 27.10.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (3. dio): Meci u leđa i mesarska sjekira - 28.10.2014
Sve tajne udbaškog ubojstva (4. dio): Kolateralne žrtve u medijima i politici - 8.11.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (5. dio): 'Sad znaš što mi radimo' - 12.11.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (1. dio): što Nijemci znaju o Perkoviću?
Sve tajne udbaškog ubojstva (2. dio): 'Bježi u Njemačku, hapsit će te' - 27.10.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (3. dio): Meci u leđa i mesarska sjekira - 28.10.2014
Sve tajne udbaškog ubojstva (4. dio): Kolateralne žrtve u medijima i politici - 8.11.2014.
Sve tajne udbaškog ubojstva (5. dio): 'Sad znaš što mi radimo' - 12.11.2014.
Ringo10 wrote:Kako može gomila ustaša da služi hrvatskoj državi. Oni su svoje pokazali mnogo puta.jastreb wrote:Oooo,zato su dobri Sedlar,Jurčević ,Igor Vukić ili Lozo. Koji tobože podilaze vlastitoj državi,ali se služe falsifikatima i lažima.Eroo wrote:Sama zloba ga je. Po komšiluku opanjkava vlastitu državu, kućeš većeg gada.jasambrend wrote:Klasić je imbecil...
JA da sam vlast u Hrvatskoj, brzo bih tu žgadiju u red doveo. Bili bi oni ko curice.
bili ste na vlasti 45 godina i sjebali ste sve, ništa niste doveli u red i nikog, najmanje sebe
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Kako može gomila ustaša da služi hrvatskoj državi. Oni su svoje pokazali mnogo puta.jastreb wrote:Oooo,zato su dobri Sedlar,Jurčević ,Igor Vukić ili Lozo. Koji tobože podilaze vlastitoj državi,ali se služe falsifikatima i lažima.Eroo wrote:Sama zloba ga je. Po komšiluku opanjkava vlastitu državu, kućeš većeg gada.jasambrend wrote:Klasić je imbecil...
bili ste na vlasti 45 godina i sjebali ste sve, ništa niste doveli u red i nikog, najmanje sebe
On je Sancho from Baznia.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Koje Partijetre wrote:klasić je isto vojnik partije
Naše partije što se kalila u grotlu antifašističke borbe. Partija nikada ne umire.
Guest- Guest
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Kako može gomila ustaša da služi hrvatskoj državi. Oni su svoje pokazali mnogo puta.jastreb wrote:Oooo,zato su dobri Sedlar,Jurčević ,Igor Vukić ili Lozo. Koji tobože podilaze vlastitoj državi,ali se služe falsifikatima i lažima.Eroo wrote:Sama zloba ga je. Po komšiluku opanjkava vlastitu državu, kućeš većeg gada.jasambrend wrote:Klasić je imbecil...
Mislis na hdz ?
On je u 30 godina sjebao sve a za 45 godina Nece bit vise Hrvatske
Aleluja
I cemu
Darvin ..majke ti . Takve bedake ni ne treba svijetu
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Glup,gluplji...Klasić
» Joska Fiser u svojoj knjizi optuzio Merkelovu
» Umro Miki Jevremović
» Miki maus popederčio