UZAS!Kolinda provocira Srbe jer je spomenula Vukovar
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: UZAS!Kolinda provocira Srbe jer je spomenula Vukovar
ne pratim ni ja ali se osvrnem na vučkove teme i gle čuda što sve tamo možeš saznati!dijagram wrote:Ne pratim ih uopce, al guraju se i ovdje i namecu svoje dusevne boli kao teme pa se ne moze ne primjetiti.tre wrote:loše ih pratiš, oni kmeče čim netko spomene HR njima se to pretvori u ustaše i krene kme kmedijagram wrote:Jebate, pobijedimo nekog u nogometu, a srblje kmeci.
Sto je najgore po njih, najcesce pobijedimo:)
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Yes, a pošto su predsjednički izbori možemo očekivati da nastupe u 3,2,1 kuhaj i posvete gravče na tavče vukovaru.dzango wrote:Vukovar im dođe kao kurton. Upotrebe i bace posle izbora.kaya wrote:Hdz u i polititičarima je općenito vukovar = euri, položaj, pratnja, povlastice,vlast,slast.
Što više puta kažu vukovar veća je šansa da budu jako domoljubni i domoljubi im daju glas.
Zato igrači igraju za vukovar, vukovar je dnevna tema, ne sada nego cijelu godinu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u Jadovnom ste rekli da je pobijeno 30ooo srba međutim tamo nema ni koščice, jasenovac je debelo prenapuhan no to se nas ni ne tiče jer nismo sljednica NDH, tužite njih i tražite odštetu za 20ooo srba koliko je realno moglo stradati u JasenovcuSerbinho-3 wrote:tre wrote:svi su drugi i kažnjeni u agresiji i isplatili su ratne odštete, kod srba i srbije to nije slučaj niti ima tamo truna kajanja za ono što su učinili, čak naprotiv oni smatraju da mi njima trrbamo plaćati ratnu odštetu. I naravno kad to sve ostane visiti u zraku i nedovršeno događaju se emocionalni naboji pogotovo pred masakr u Vukovaru i Škabrnji.Ringo10 wrote:Informer sere bez veze ali nije mi jasno ni to Kolindino sa Vukovarom. Prošlo je 28 godina a od oslobađanja Vukovara i reintegracije 24 godine.vuksadinare wrote:https://informer.rs/sport/fudbal/472335/foto-skandal-kolinda-dosla-fudbal-porukom-provocirala-srbe
Čemu sportski događaj opterećivati ratom od prije skoro 30 godina.
To bi bilo isto ko da Englezi igraju protiv Švaba 1966 i da kraljica kliče - igrajte za Dunkirk
Ili da su Rusi negdje sedamdesetih igrali nekakvu tekmu i da dođe Brežnjev i urla- momci igrajte za Staljingrad ... ili Kursk ... šta ja znam
To bi stvarno trebalo prestati s tim glupostima više. Daj već jednom iskoračite iz tog rata u pizdu materinu.
Jasenovac, Jadovno ne vidis...
Ja bih ti prvi seo za sto, samo ne verujem da bi i vi seli za isti.
Svako da plati svoje, pa da vidimo.
Nije to istoSerbinho-3 wrote:tre wrote:svi su drugi i kažnjeni u agresiji i isplatili su ratne odštete, kod srba i srbije to nije slučaj niti ima tamo truna kajanja za ono što su učinili, čak naprotiv oni smatraju da mi njima trrbamo plaćati ratnu odštetu. I naravno kad to sve ostane visiti u zraku i nedovršeno događaju se emocionalni naboji pogotovo pred masakr u Vukovaru i Škabrnji.Ringo10 wrote:Informer sere bez veze ali nije mi jasno ni to Kolindino sa Vukovarom. Prošlo je 28 godina a od oslobađanja Vukovara i reintegracije 24 godine.vuksadinare wrote:https://informer.rs/sport/fudbal/472335/foto-skandal-kolinda-dosla-fudbal-porukom-provocirala-srbe
To bi bilo isto ko da Englezi igraju protiv Švaba 1966 i da kraljica kliče - igrajte za Dunkirk
Ili da su Rusi negdje sedamdesetih igrali nekakvu tekmu i da dođe Brežnjev i urla- momci igrajte za Staljingrad ... ili Kursk ... šta ja znam
To bi stvarno trebalo prestati s tim glupostima više. Daj već jednom iskoračite iz tog rata u pizdu materinu.
Oni što su organizirali Jasenovce i JAdovna i Gradiške i štatijaznam ... to su domoljubi i heroji hrvatski
Ne kontaš ti to
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:jer nismo sljednica NDHSerbinho-3 wrote:tre wrote:svi su drugi i kažnjeni u agresiji i isplatili su ratne odštete, kod srba i srbije to nije slučaj niti ima tamo truna kajanja za ono što su učinili, čak naprotiv oni smatraju da mi njima trrbamo plaćati ratnu odštetu. I naravno kad to sve ostane visiti u zraku i nedovršeno događaju se emocionalni naboji pogotovo pred masakr u Vukovaru i Škabrnji.Ringo10 wrote:Informer sere bez veze ali nije mi jasno ni to Kolindino sa Vukovarom. Prošlo je 28 godina a od oslobađanja Vukovara i reintegracije 24 godine.vuksadinare wrote:https://informer.rs/sport/fudbal/472335/foto-skandal-kolinda-dosla-fudbal-porukom-provocirala-srbe
2015-09-24
jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:jer nismo sljednica NDHSerbinho-3 wrote:tre wrote:svi su drugi i kažnjeni u agresiji i isplatili su ratne odštete, kod srba i srbije to nije slučaj niti ima tamo truna kajanja za ono što su učinili, čak naprotiv oni smatraju da mi njima trrbamo plaćati ratnu odštetu. I naravno kad to sve ostane visiti u zraku i nedovršeno događaju se emocionalni naboji pogotovo pred masakr u Vukovaru i Škabrnji.Ringo10 wrote:
Informer sere bez veze ali nije mi jasno ni to Kolindino sa Vukovarom. Prošlo je 28 godina a od oslobađanja Vukovara i reintegracije 24 godine.
PA ne znam, ali eto ti mi reci čega je Rep. Hrvatska pravna nasljednica.tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:jer nismo sljednica NDHSerbinho-3 wrote:tre wrote:
svi su drugi i kažnjeni u agresiji i isplatili su ratne odštete, kod srba i srbije to nije slučaj niti ima tamo truna kajanja za ono što su učinili, čak naprotiv oni smatraju da mi njima trrbamo plaćati ratnu odštetu. I naravno kad to sve ostane visiti u zraku i nedovršeno događaju se emocionalni naboji pogotovo pred masakr u Vukovaru i Škabrnji.
Mora biti nasljednica nečega jer su prije nje postojale razne tvorevine, nije s neba pala.
2015-09-24
tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:jer nismo sljednica NDHSerbinho-3 wrote:tre wrote:
svi su drugi i kažnjeni u agresiji i isplatili su ratne odštete, kod srba i srbije to nije slučaj niti ima tamo truna kajanja za ono što su učinili, čak naprotiv oni smatraju da mi njima trrbamo plaćati ratnu odštetu. I naravno kad to sve ostane visiti u zraku i nedovršeno događaju se emocionalni naboji pogotovo pred masakr u Vukovaru i Škabrnji.
To i jeste poenta, velicamo Blajburg i slicno, ali pravno gledajuci, to nismo mi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jesmo li monarhija, republika, komunistička vukojebina...Ringo10 wrote:PA ne znam, ali eto ti mi reci čega je Rep. Hrvatska pravna nasljednica.tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:jer nismo sljednica NDHSerbinho-3 wrote:
Mora biti nasljednica nečega jer su prije nje postojale razne tvorevine, nije s neba pala.
Pa ne znam jebo ga ti, kažeš da nismo sljednica NDH ... pa čega smo onda sljednica u pizdu naterinutre wrote:jesmo li monarhija, republika, komunistička vukojebina...Ringo10 wrote:PA ne znam, ali eto ti mi reci čega je Rep. Hrvatska pravna nasljednica.tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:
jer nismo sljednica NDH
Samo nešto petljaš...
2015-09-24
mješaš kruške ne sa jabukama nego sa morskim glavočima. Kakve jebene veze imaju NDH sa pokoljem što su učinili partizani i preobučeni četnici nad Hrvatima i bošnjama? Ustaše su se ionako izvukle i nisu se htjeli predati a ostali civili i nešto domobrana koje ste posmicali bez suđenja kao da se ne radi o ljudima! Isto ste radili i devedesetih samo je ovaj put račun došao do krčmara.Serbinho-3 wrote:tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:jer nismo sljednica NDHSerbinho-3 wrote:
To i jeste poenta, velicamo Blajburg i slicno, ali pravno gledajuci, to nismo mi.
ti petljaš jebo ga ti, ti si utvrdio da smo sljednica NDHa a ne ja.Ringo10 wrote:Pa ne znam jebo ga ti, kažeš da nismo sljednica NDH ... pa čega smo onda sljednica u pizdu naterinutre wrote:jesmo li monarhija, republika, komunistička vukojebina...Ringo10 wrote:PA ne znam, ali eto ti mi reci čega je Rep. Hrvatska pravna nasljednica.tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:
Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednica
Samo nešto petljaš...
MA nikako da mi neki od vas odgovori a koliko je to poubijano 1945te. Poistovjećivati NOP sa četničkom armadom iz 1991ve nije ništa drugo do ustaški debilizam.tre wrote:mješaš kruške ne sa jabukama nego sa morskim glavočima. Kakve jebene veze imaju NDH sa pokoljem što su učinili partizani i preobučeni četnici nad Hrvatima i bošnjama? Ustaše su se ionako izvukle i nisu se htjeli predati a ostali civili i nešto domobrana koje ste posmicali bez suđenja kao da se ne radi o ljudima! Isto ste radili i devedesetih samo je ovaj put račun došao do krčmara.Serbinho-3 wrote:tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:
jer nismo sljednica NDH
Nemate istraživanja, nemate popise imena žrtava, nemate forenziku nemate ništa.
Imate tri ili četiri masovne grobnice za koje nemate pojma ni ko je u njima ni uzroke smrti.
Samo lupetanja na pamet jer to hrani vaše ideološke porive.
2015-09-24
Vukovar se,na žalost,danas koristi u dnevno-političke svrhe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
joker ti je neki dan iznio egzaktne podatke no boli tebe kurac za to, tebi kad se nešto ne sviđa okreneš glavu.Ringo10 wrote:MA nikako da mi neki od vas odgovori a koliko je to poubijano 1945te. Poistovjećivati NOP sa četničkom armadom iz 1991ve nije ništa drugo do ustaški debilizam.tre wrote:mješaš kruške ne sa jabukama nego sa morskim glavočima. Kakve jebene veze imaju NDH sa pokoljem što su učinili partizani i preobučeni četnici nad Hrvatima i bošnjama? Ustaše su se ionako izvukle i nisu se htjeli predati a ostali civili i nešto domobrana koje ste posmicali bez suđenja kao da se ne radi o ljudima! Isto ste radili i devedesetih samo je ovaj put račun došao do krčmara.Serbinho-3 wrote:tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:
Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednica
Imate tri ili četiri masovne grobnice za koje nemate pojma ni ko je u njima ni uzroke smrti.
dzango wrote:Kakvi sad Česi? Zar nisi rekla da su to u stvari Srbi? Svi ultrasi Evrope podržavaju Srbiju protiv Šiptara, čak i kada se ne igra sa Šiptarima. Isto kao što nose transparent UEFA MAFIA. To je stav a ne politička proganda.Ra wrote:A neki dan se nisi pitao kakve veze imaju Česi s Kosovom i Srbijom? Matoridzango wrote:Kakve veze imaju Slovaci sa Vukovarom? Trebalo je da glume Srbe ili šta?
Nemaju veze osim što se bliži dan pada Vukovara, a žena je u kampanji i skuplja glasove na provjeren način.
Zato i kažem da su joj valjda Slovaci glumili Srbe iako su ljudi došli da igraju fudbal.
Nemoj da ti matori da po...
Svi Ultrasi je nerealno reci...
Englezi skandiraju Kosovu, pa cmizdre ko strine...
Hrvati, Turci valjda, imaju i oni svoje simpatizere.
2014-08-25
jastreb wrote:Vukovar se,na žalost,danas koristi u dnevno-političke svrhe.
Doci ce vama taj Vukovar glave...
Od uvodjenja vise stranackog sistema 1990 godine, kod vas uvek isto guslanje, protiv Srbo Cetnicke okupacije i Partizanske, nakon cega luzeri koji prodaju maglu, zajasu pozicije u drustvu i postavljaju svoje a vi ostali, pravac Dablin.
Ko ne vidi dalje od nosa, vidi Dablin.
2014-08-25
MA iznio sam ja njemu činjenice. Jebali vas više ustaše i endehazija za kojima suze ne prestajete da ronite,tre wrote:joker ti je neki dan iznio egzaktne podatke no boli tebe kurac za to, tebi kad se nešto ne sviđa okreneš glavu.Ringo10 wrote:MA nikako da mi neki od vas odgovori a koliko je to poubijano 1945te. Poistovjećivati NOP sa četničkom armadom iz 1991ve nije ništa drugo do ustaški debilizam.tre wrote:mješaš kruške ne sa jabukama nego sa morskim glavočima. Kakve jebene veze imaju NDH sa pokoljem što su učinili partizani i preobučeni četnici nad Hrvatima i bošnjama? Ustaše su se ionako izvukle i nisu se htjeli predati a ostali civili i nešto domobrana koje ste posmicali bez suđenja kao da se ne radi o ljudima! Isto ste radili i devedesetih samo je ovaj put račun došao do krčmara.Serbinho-3 wrote:tre wrote:
jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?
I tu je razlike između mene i vas. Vi sve pojednostavljujete po svojim ideološkim obrascima, ustaškim obrascima. I onda mi serete gdje ja to vidim ustaštvo.
Razika između ovakvih kao ja i takvih ako ti nije nikakav komunizam. Ja jednostavno hoću da pripadam narodu pobjednika. NArodu kome bi se svi divili i rekli - gledaj, mali narod a takvu hrabrost pokazao u borbi protiv nacizma i fašizma kao najvećeg zla u povijesti.
JA hoću da budem dio naroda pobjednika, a ne naroda luzera, gubitnika nacističkih prirepaka i lizača Hitlerovih i Musolinijevih jaja. A to ste VI gospodo ustašoidi što slinite za endehazijom i ustašama već 30 godina ko najveće i najslinavije pičketine.
I da, boli me kurac što su ih postrijeljali na kraju rata. Šteta je jedino koleteralnih žrtava koje su nagrajisale bez neke krivnje. Ali rata bez toga nema a pogotovo velikog svjetskog rata.
I onda svoje luzerstvo i gubitništvo još veličate ko veliko hrvatstvo i domoljublje. FUJ GADOSTI.
Koga da žalim. One što im je povijest dala šansu a oni su sjebali i upropastili sve što su mogli. SVe su sjebali i uništili i Hrvatski narod doveli u opasnost od fizičkog nestanka, jer su teško kompromitirali hrvatstvo i svaku ideju hrvatske državnosti.
Dobili su povijesnu šansu i šta su uradili. Ubijali civile i otvarali konc logore, kreirali rasne zakone i ostali vjerni nacistima i nakon što je Hitler ubio samoga sebe.
I nek su ih pobili, jebe mi se za njih pa taman da mi je ćaća rođeni bio među njima. Jebali vas oni.
To je sve što su ti debili učinili. I onda kukate i plačete za njima već 30 godina a one koji su vam guzice izvukli iz propasti pljujete i blatite na sve strane. Sramota.
Mene zanimaju samo pobjednici a za luzere jadove i gubitnike me kurac zaboli. Meni je pun kurac hrvatskog gubitništva i ja hoću da budem pripadnik pobjedničkog naroda.
Ali jebi ga, kad vi hoćete da budete gubitnici i Hitlerovi priguznici i nakon 75 godina.
Hrvati su i od pobjede u Domovinskom ratu napravili poraz. To je mentalitet vječnih sluga i robova.
Tako je i jebi ga. Sviđalo vam se ili ne.
2015-09-24
Bleiburg veličate vi i ovi naši nesretnici. Komemoracija u Bleiburgu nije nikakvo slavlje.Serbinho-3 wrote:tre wrote:jel negdje u ustavu piše što o tome da smo pravna sljednica NDH?Ringo10 wrote:Kako sad, pa čega smo mi to onda sljednicatre wrote:jer nismo sljednica NDHSerbinho-3 wrote:
Šta ustvari hoćete, da zaboravimo na našu izgubljenu mladost? I vi kao neki kršćani...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma gdje je provocirala? volimo mi kolindicuvuksadinare wrote:https://informer.rs/sport/fudbal/472335/foto-skandal-kolinda-dosla-fudbal-porukom-provocirala-srbe
Nedavno su(bila i Kolinda) uprizorili nekakvu ogromnu komemoraciju i masovnu sahranu u Gračanima gdje su odali počast nevinim Hrvatima,komunističkim žrtvama.Ringo10 wrote:
Utvrđeno je da se radilo o masi poginulih Nijemaca i ustaša u završnim borbama u okolici Zagreba 1945,baš na tom mjestu.
I što dalje reći?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kolinda o "mobingu zbog odlaska u SAD", spomenula i Srbiju
» Za Srbiju i Srbe ne postoji '91,'92..Vukovar,Skabrnja,Vocib...
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Milanović: Džaferović je sponzor mudžahedina koji je u Vukovar došao provocirati Srbe
» ''Kolinda: "Nakon reintegracije sam odvela djecu u Vukovar." Tad se nisu ni rodila''
» Za Srbiju i Srbe ne postoji '91,'92..Vukovar,Skabrnja,Vocib...
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Milanović: Džaferović je sponzor mudžahedina koji je u Vukovar došao provocirati Srbe
» ''Kolinda: "Nakon reintegracije sam odvela djecu u Vukovar." Tad se nisu ni rodila''
Page 3 of 6