UZAS!Kolinda provocira Srbe jer je spomenula Vukovar
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: UZAS!Kolinda provocira Srbe jer je spomenula Vukovar
Auuu što me strah u pizdu materinu.tre wrote:da kažem ovim mojima dolje što ovdje piše umlatili bi ga ko zeca. Inače Ringo tamo ne ostane u prizemlju gdje je bista AP nego se popne kat više u posebne prostorije koje su imena dobila po određenim ljudima iz NDHJoker wrote:Ringo10 wrote:Klopa im je odlična. A i glazba. Doduše nisam bio tamo nekoliko mjeseci ali otići ću opet.Joker wrote:Noor wrote:
ajde, baš fino :)
hah, ne smeta ti očito ni grb s prvim bijelim poljem?
juhuu..ni zastava? :)
pa što onda šizofrenično skvičiš po forumu protiv NDH, a istovremeno zalaziš u njen današnji Glavni ustaški stan i u njemu se družiš sa ustašama?
o jeboteled koji licemjer, koji glumac....šta ti u biti glumiš?
Čo'ek je gladan i žedan i željan dobre glazbe.
Za popit i pojest vjerujem da ne laže. Naša kužina je ipak naša kužina.
Ali za glazbu ne znam što bih mislio?
Slijedeći vikend
Ajd .. nek ti je dobar tek. Sad bi moglo biti lijepo vrijeme dolje za sjest na terasu, pojest i popit koje pivo ... i baciti koji trač o politici.
Vidio sam ja klijentelu. nemoj me nasmijavat.
KAd odemo u Dom na ručak o politici se ne priča, koga to zanima. Možda je nekad zanimalo u vrijeme Juge ali sad skoro niko o tome ne priča.
Priča se o biznisu, o nogometu, i ako neko od pjevača gostuje i tako to ...
Nisam bio tamo izvjesno vrijeme, trebao bi otić ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Stara emigracija je pri kraju, biologija jebi ga, a njihovo potomstvo se uglavnom asimiliralo u drugoj ili trećoj generaciji, pojma nemaju, za njih je Hrvatska daleka egzotična zemlja njihovih predaka, mnogi ni jezik ne znaju.
Ima nešto novog iseljeništva ali manje nego ovih novih Srba i Bošnjaka.
Sve skupa neće to još predugo opstat. Ali dobro, nije to samo sa Hrvatima slučaj.
Recimo, Grci, talijani i MAkedonci se malo teže asimiliraju nego hrvati iako ni oni na duže staze neće opstat.
Sve skupa neće to još predugo opstat. Ali dobro, nije to samo sa Hrvatima slučaj.
Recimo, Grci, talijani i MAkedonci se malo teže asimiliraju nego hrvati iako ni oni na duže staze neće opstat.
2015-09-24
Kao jedini izvor informacija za okolnosti stradanja pokopanih, ministarstvo Tome Medveda je na svojim stranicama navelo ‘zapise gospodina Miroslava Haramije’, prema kojima se ‘u masovnim i pojedinačnim grobištima na području Gračana nalazi 738 osoba ubijenih u svibnju 1945. godine’. Lokalne oslobodilačke vlasti zadužile su u navedenom razdoblju Haramiju da nadgleda zakapanje i dezinfekciju neidentificiranih leševa, od kojih je prijetila zaraza i zagađenje pitke vode. U izvještaju koji je napisao krajem svibnja ‘45. navedeno je ukupno 806 stradalnika, od čega 23 ‘domaćih ljudi koji su stradali od ustaške ruke’. Pokapanja su pokrenuta 10. svibnja 1945., ‘nakon što je svršila borba između Narodno Oslobodilačke Vojske to jest Jugoslavenske Armije i neprijateljske vojske koja je poražena’.Ringo10 wrote:Ovo sad nek jastreb odgovori, o ovome nemam nikakvih podataka a ne volim pričat na pametkaya wrote:Gračani? Utvrđeno je kako su stradali, od metka ili udarca u glavu, imaju i točan broj, 290 i nešto, od toga jedno 15 ak mlađih od 14 godina, nešto žena.Rađene su tamo eshumacije. Tako da ovo okačite mačku o rep da se ne zna što i kako. Pokupili ih, ubili i bacili tamo. Bilo je i vojnika ali i civila, ali eshumacija je rađena, identifikacija se plaćala . Od moje prijateljice bakina sestra je završila u toj jami sa 20 godina a sad jel bila ustaša..teško. Izašla je i više je nisu našli, ovaj jesu al za 80 godina..Ringo10 wrote:Pa naravno, ustaše i Nijemce koji su poginuli u završnim borbama a bilo ih je mnogo partizani su zavalili u zajedničke grobnice.jastreb wrote:Nedavno su(bila i Kolinda) uprizorili nekakvu ogromnu komemoraciju i masovnu sahranu u Gračanima gdje su odali počast nevinim Hrvatima,komunističkim žrtvama.Ringo10 wrote:
Nemate istraživanja, nemate popise imena žrtava, nemate forenziku nemate ništa.
Imate tri ili četiri masovne grobnice za koje nemate pojma ni ko je u njima ni uzroke smrti.
Samo lupetanja na pamet jer to hrani vaše ideološke porive.
Utvrđeno je da se radilo o masi poginulih Nijemaca i ustaša u završnim borbama u okolici Zagreba 1945,baš na tom mjestu.
I što dalje reći?
I sad su to ispale nedužne žrtve koje su poubijane na zvjerski način.
Zato ja kažem da imaju one tri ili četiri masovne grobnice sa neidentificiranim kosturima koji su stradali na neutvrđeni način.
Ali dakako tako se onda može lagati i manipulrati do besvijesti.
Od 8. do 10. svibnja na tome se području vodila dvodnevna borba između partizana i ustaša te Nijemaca koji su bježali iz Zagreba. Povlačeći se u koloni, ušli su u žestok sukob s partizanskim jedinicama na području Bukovačke ceste, Markuševca i Gračana, zagrebačkih naselja koja se nalaze na obroncima Medvednice. U srazu nekoliko tisuća Nijemaca i ustaša s jedne te partizana s druge strane, bitka se vodila i nakon što je Njemačka proglasila kapitulaciju. Iako konačna brojka stradalih nije poznata, partizanska izvješća iz toga vremena i kasnija proustaška literatura podudaraju se u opisu epiloga. Nazivaju ga ‘krvavim’ i ‘brutalnim’, spominjući više stotina ubijenih, ponajviše u redovima okupatora.
‘Naši su razbili ovu neprijateljsku kolonu tako da se neprijatelj uz ogromne gubitke raspršio po šumama’, stoji u jednom partizanskom izvještaju. Nakon završetka sukoba, 11. svibnja, štab 6. proleterske divizije Nikola Tesla obavijestio je o predaji njemačke 42. pješadijske divizije (oko tri tisuće ljudi), dok su se ‘ustaške jedinice odbile predati, te da se nalaze u šumi Medvednica’. Brigadama je stoga naređeno čišćenje Medvednice, pa tako i opisanog područja. Nisu pritom skrivali okrutne metode. ‘U tim obračunima, koji su bili surovi i beskompromisni, razume se, naše su jedinice pretrpele osetne gubitke. Pored 370 ranjenika, imali smo 78 mrtvih’, stoji u jednom izvješću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakva ekipa se tamo skuplja...baš samo hrvati ili balkan express? :)Ringo10 wrote:Stara emigracija je pri kraju, biologija jebi ga, a njihovo potomstvo se uglavnom asimiliralo u drugoj ili trećoj generaciji, pojma nemaju, za njih je Hrvatska daleka egzotična zemlja njihovih predaka, mnogi ni jezik ne znaju.
A jebaji ga, danas može da baljezga ko god šta hoće.jastreb wrote:Kao jedini izvor informacija za okolnosti stradanja pokopanih, ministarstvo Tome Medveda je na svojim stranicama navelo ‘zapise gospodina Miroslava Haramije’, prema kojima se ‘u masovnim i pojedinačnim grobištima na području Gračana nalazi 738 osoba ubijenih u svibnju 1945. godine’. Lokalne oslobodilačke vlasti zadužile su u navedenom razdoblju Haramiju da nadgleda zakapanje i dezinfekciju neidentificiranih leševa, od kojih je prijetila zaraza i zagađenje pitke vode. U izvještaju koji je napisao krajem svibnja ‘45. navedeno je ukupno 806 stradalnika, od čega 23 ‘domaćih ljudi koji su stradali od ustaške ruke’. Pokapanja su pokrenuta 10. svibnja 1945., ‘nakon što je svršila borba između Narodno Oslobodilačke Vojske to jest Jugoslavenske Armije i neprijateljske vojske koja je poražena’.Ringo10 wrote:Ovo sad nek jastreb odgovori, o ovome nemam nikakvih podataka a ne volim pričat na pametkaya wrote:Gračani? Utvrđeno je kako su stradali, od metka ili udarca u glavu, imaju i točan broj, 290 i nešto, od toga jedno 15 ak mlađih od 14 godina, nešto žena.Rađene su tamo eshumacije. Tako da ovo okačite mačku o rep da se ne zna što i kako. Pokupili ih, ubili i bacili tamo. Bilo je i vojnika ali i civila, ali eshumacija je rađena, identifikacija se plaćala . Od moje prijateljice bakina sestra je završila u toj jami sa 20 godina a sad jel bila ustaša..teško. Izašla je i više je nisu našli, ovaj jesu al za 80 godina..Ringo10 wrote:Pa naravno, ustaše i Nijemce koji su poginuli u završnim borbama a bilo ih je mnogo partizani su zavalili u zajedničke grobnice.jastreb wrote:
Nedavno su(bila i Kolinda) uprizorili nekakvu ogromnu komemoraciju i masovnu sahranu u Gračanima gdje su odali počast nevinim Hrvatima,komunističkim žrtvama.
Utvrđeno je da se radilo o masi poginulih Nijemaca i ustaša u završnim borbama u okolici Zagreba 1945,baš na tom mjestu.
I što dalje reći?
I sad su to ispale nedužne žrtve koje su poubijane na zvjerski način.
Zato ja kažem da imaju one tri ili četiri masovne grobnice sa neidentificiranim kosturima koji su stradali na neutvrđeni način.
Ali dakako tako se onda može lagati i manipulrati do besvijesti.
Od 8. do 10. svibnja na tome se području vodila dvodnevna borba između partizana i ustaša te Nijemaca koji su bježali iz Zagreba. Povlačeći se u koloni, ušli su u žestok sukob s partizanskim jedinicama na području Bukovačke ceste, Markuševca i Gračana, zagrebačkih naselja koja se nalaze na obroncima Medvednice. U srazu nekoliko tisuća Nijemaca i ustaša s jedne te partizana s druge strane, bitka se vodila i nakon što je Njemačka proglasila kapitulaciju. Iako konačna brojka stradalih nije poznata, partizanska izvješća iz toga vremena i kasnija proustaška literatura podudaraju se u opisu epiloga. Nazivaju ga ‘krvavim’ i ‘brutalnim’, spominjući više stotina ubijenih, ponajviše u redovima okupatora.
‘Naši su razbili ovu neprijateljsku kolonu tako da se neprijatelj uz ogromne gubitke raspršio po šumama’, stoji u jednom partizanskom izvještaju. Nakon završetka sukoba, 11. svibnja, štab 6. proleterske divizije Nikola Tesla obavijestio je o predaji njemačke 42. pješadijske divizije (oko tri tisuće ljudi), dok su se ‘ustaške jedinice odbile predati, te da se nalaze u šumi Medvednica’. Brigadama je stoga naređeno čišćenje Medvednice, pa tako i opisanog područja. Nisu pritom skrivali okrutne metode. ‘U tim obračunima, koji su bili surovi i beskompromisni, razume se, naše su jedinice pretrpele osetne gubitke. Pored 370 ranjenika, imali smo 78 mrtvih’, stoji u jednom izvješću.
2015-09-24
Misliš u tom domuNoor wrote:Kakva ekipa se tamo skuplja...baš samo hrvati ili balkan express? :)Ringo10 wrote:Stara emigracija je pri kraju, biologija jebi ga, a njihovo potomstvo se uglavnom asimiliralo u drugoj ili trećoj generaciji, pojma nemaju, za njih je Hrvatska daleka egzotična zemlja njihovih predaka, mnogi ni jezik ne znaju.
Pa uglavnom Hrvati, ali dođu nekad i drugi. Ja sam išao sa par prijatelja MAedonaca.
Makedonci su OK raja. malo tvrdi na parama ali dobro ... plaćaju ture
2015-09-24
zvonkec aj ne seri, tamo su krštenja, krizme, prve pričesti... i priča se o svemu pa tako i o temama na kojima ti ovdje lupetaš ko mutav a tamo o tome ne smiješ zucnuti.Ringo10 wrote:Auuu što me strah u pizdu materinu.tre wrote:da kažem ovim mojima dolje što ovdje piše umlatili bi ga ko zeca. Inače Ringo tamo ne ostane u prizemlju gdje je bista AP nego se popne kat više u posebne prostorije koje su imena dobila po određenim ljudima iz NDHJoker wrote:Ringo10 wrote:Klopa im je odlična. A i glazba. Doduše nisam bio tamo nekoliko mjeseci ali otići ću opet.Joker wrote:
Čo'ek je gladan i žedan i željan dobre glazbe.
Za popit i pojest vjerujem da ne laže. Naša kužina je ipak naša kužina.
Ali za glazbu ne znam što bih mislio?
Slijedeći vikend
Ajd .. nek ti je dobar tek. Sad bi moglo biti lijepo vrijeme dolje za sjest na terasu, pojest i popit koje pivo ... i baciti koji trač o politici.
KAd odemo u Dom na ručak o politici se ne priča, koga to zanima. Možda je nekad zanimalo u vrijeme Juge ali sad skoro niko o tome ne priča.
Ringo10 wrote:Misliš u tom domuNoor wrote:Kakva ekipa se tamo skuplja...baš samo hrvati ili balkan express? :)Ringo10 wrote:Stara emigracija je pri kraju, biologija jebi ga, a njihovo potomstvo se uglavnom asimiliralo u drugoj ili trećoj generaciji, pojma nemaju, za njih je Hrvatska daleka egzotična zemlja njihovih predaka, mnogi ni jezik ne znaju.
Pa uglavnom Hrvati, ali dođu nekad i drugi. Ja sam išao sa par prijatelja MAedonaca.
Makedonci su OK raja. malo tvrdi na parama ali dobro ... plaćaju ture
UHRO i VMRO su se uvijek gotivili.
Guest- Guest
JA o pilitici ne trkeljam kad izađem sa prijateljima. Niti iko iz mog društva.tre wrote:zvonkec aj ne seri, tamo su krštenja, krizme, prve pričesti... i priča se o svemu pa tako i o temama na kojima ti ovdje lupetaš ko mutav a tamo o tome ne smiješ zucnuti.Ringo10 wrote:Auuu što me strah u pizdu materinu.tre wrote:da kažem ovim mojima dolje što ovdje piše umlatili bi ga ko zeca. Inače Ringo tamo ne ostane u prizemlju gdje je bista AP nego se popne kat više u posebne prostorije koje su imena dobila po određenim ljudima iz NDHJoker wrote:Ringo10 wrote:
Klopa im je odlična. A i glazba. Doduše nisam bio tamo nekoliko mjeseci ali otići ću opet.
Slijedeći vikend
A o čemu trkeljaš ti i tvoji jarani e zaboli me.
Nisam bio tamo na krštenjima i krizmama.
2015-09-24
pa kažem da ne smiješ ni zucnuti što ovdje trakeljaš jel bi te istog trena nalemali ko vola u kupusuRingo10 wrote:JA o pilitici ne trkeljam kad izađem sa prijateljima. Niti iko iz mog društva.tre wrote:zvonkec aj ne seri, tamo su krštenja, krizme, prve pričesti... i priča se o svemu pa tako i o temama na kojima ti ovdje lupetaš ko mutav a tamo o tome ne smiješ zucnuti.Ringo10 wrote:Auuu što me strah u pizdu materinu.tre wrote:da kažem ovim mojima dolje što ovdje piše umlatili bi ga ko zeca. Inače Ringo tamo ne ostane u prizemlju gdje je bista AP nego se popne kat više u posebne prostorije koje su imena dobila po određenim ljudima iz NDHJoker wrote:
Hahaha ma ko bi me nalemao ...tre wrote:pa kažem da ne smiješ ni zucnuti što ovdje trakeljaš jel bi te istog trena nalemali ko vola u kupusuRingo10 wrote:JA o pilitici ne trkeljam kad izađem sa prijateljima. Niti iko iz mog društva.tre wrote:zvonkec aj ne seri, tamo su krštenja, krizme, prve pričesti... i priča se o svemu pa tako i o temama na kojima ti ovdje lupetaš ko mutav a tamo o tome ne smiješ zucnuti.Ringo10 wrote:Auuu što me strah u pizdu materinu.tre wrote:
da kažem ovim mojima dolje što ovdje piše umlatili bi ga ko zeca. Inače Ringo tamo ne ostane u prizemlju gdje je bista AP nego se popne kat više u posebne prostorije koje su imena dobila po određenim ljudima iz NDH
Takvi ko ti ... o jebo te
JA kad izlazim idem da se opustim i zabavim a ne da drobim o politici i ratovima. A ako priča krene u tom pravcu ja to prekidam.
Ti nisi normalan
2015-09-24
zvonkec ne seri, tamo ne smiješ zucnuti a ovdje glumiš lafa koji je kao kurčevit i nešto kao kužiš a tamo te nema, nula bodova, čak ne smiješ ustati od stola kad netko krene evo noći evo dana, jasenovac i gradiška stara..nego im se onako hrabro priključiš koliko ti grlo može podnjeti.Ringo10 wrote:Hahaha ma ko bi me nalemao ...tre wrote:pa kažem da ne smiješ ni zucnuti što ovdje trakeljaš jel bi te istog trena nalemali ko vola u kupusuRingo10 wrote:JA o pilitici ne trkeljam kad izađem sa prijateljima. Niti iko iz mog društva.tre wrote:zvonkec aj ne seri, tamo su krštenja, krizme, prve pričesti... i priča se o svemu pa tako i o temama na kojima ti ovdje lupetaš ko mutav a tamo o tome ne smiješ zucnuti.Ringo10 wrote:
Auuu što me strah u pizdu materinu.
JA kad izlazim idem da se opustim i zabavim a ne da drobim o politici i ratovima. A ako priča krene u tom pravcu ja to prekidam.
Ti nisi normalan
Uostalom zvao sam te na kroacijin stadion da Hrvatima tamo pojasniš te svoje stavove pa si šmugnio u prvu rupu brže bolje da slučajno tako kurčevit ne bi prihvatio poziv Čak sam ti rekao u kojem sam dijelu i što piše na kabini no od silne hrabrosti nije ostalo ni H
Moje stavove .. to što smatram da je endehazija bila smeće a ustaše gomila promašenih psihopatatre wrote:zvonkec ne seri, tamo ne smiješ zucnuti a ovdje glumiš lafa koji je kao kurčevit i nešto kao kužiš a tamo te nema, nula bodova, čak ne smiješ ustati od stola kad netko krene evo noći evo dana, jasenovac i gradiška stara..nego im se onako hrabro priključiš koliko ti grlo može podnjeti.Ringo10 wrote:Hahaha ma ko bi me nalemao ...tre wrote:pa kažem da ne smiješ ni zucnuti što ovdje trakeljaš jel bi te istog trena nalemali ko vola u kupusuRingo10 wrote:JA o pilitici ne trkeljam kad izađem sa prijateljima. Niti iko iz mog društva.tre wrote:
zvonkec aj ne seri, tamo su krštenja, krizme, prve pričesti... i priča se o svemu pa tako i o temama na kojima ti ovdje lupetaš ko mutav a tamo o tome ne smiješ zucnuti.
Ti nisi normalan
Uostalom zvao sam te na kroacijin stadion da Hrvatima tamo pojasniš te svoje stavove pa si šmugnio u prvu rupu brže bolje da slučajno tako kurčevit ne bi prihvatio poziv Čak sam ti rekao u kojem sam dijelu i što piše na kabini no od silne hrabrosti nije ostalo ni H
Jel to prpblem
To ću da izjavim javno na TV ako treba
I da ti pravo kažem, dosadan si ... zbogom!
2015-09-24
ne sviđa ti se što te polako razmontiram? misliš da to prebrzo radim ZVONKEC?Ringo10 wrote:Moje stavove .. to što smatram da je endehazija bila smeće a ustaše gomila promašenih psihopatatre wrote:zvonkec ne seri, tamo ne smiješ zucnuti a ovdje glumiš lafa koji je kao kurčevit i nešto kao kužiš a tamo te nema, nula bodova, čak ne smiješ ustati od stola kad netko krene evo noći evo dana, jasenovac i gradiška stara..nego im se onako hrabro priključiš koliko ti grlo može podnjeti.Ringo10 wrote:Hahaha ma ko bi me nalemao ...tre wrote:pa kažem da ne smiješ ni zucnuti što ovdje trakeljaš jel bi te istog trena nalemali ko vola u kupusuRingo10 wrote:
JA o pilitici ne trkeljam kad izađem sa prijateljima. Niti iko iz mog društva.
Ti nisi normalan
Jel to prpblem
MA razmontiran si ti u glavi ... hajde bježitre wrote:ne sviđa ti se što te polako razmontiram? misliš da to prebrzo radim ZVONKEC?Ringo10 wrote:Moje stavove .. to što smatram da je endehazija bila smeće a ustaše gomila promašenih psihopatatre wrote:zvonkec ne seri, tamo ne smiješ zucnuti a ovdje glumiš lafa koji je kao kurčevit i nešto kao kužiš a tamo te nema, nula bodova, čak ne smiješ ustati od stola kad netko krene evo noći evo dana, jasenovac i gradiška stara..nego im se onako hrabro priključiš koliko ti grlo može podnjeti.Ringo10 wrote:Hahaha ma ko bi me nalemao ...tre wrote:
pa kažem da ne smiješ ni zucnuti što ovdje trakeljaš jel bi te istog trena nalemali ko vola u kupusu
Ti nisi normalan
Jel to prpblem
Ali vidim da te sekiram i neću ti VIŠE dirat ustaše
Al neću ni MANJE
2015-09-24
ajde ajde, da ne smatram forum zajebancijom ti bi odavno mogao praviti rakiju od šljiva ispod oka kako bi te australci natamburali ;)Ringo10 wrote:MA razmontiran si ti u glavi ... hajde bježitre wrote:ne sviđa ti se što te polako razmontiram? misliš da to prebrzo radim ZVONKEC?Ringo10 wrote:Moje stavove .. to što smatram da je endehazija bila smeće a ustaše gomila promašenih psihopatatre wrote:zvonkec ne seri, tamo ne smiješ zucnuti a ovdje glumiš lafa koji je kao kurčevit i nešto kao kužiš a tamo te nema, nula bodova, čak ne smiješ ustati od stola kad netko krene evo noći evo dana, jasenovac i gradiška stara..nego im se onako hrabro priključiš koliko ti grlo može podnjeti.Ringo10 wrote:
Hahaha ma ko bi me nalemao ...
Ti nisi normalan
Jel to prpblem
Ali vidim da te sekiram i neću ti VIŠE dirat ustaše
Al neću ni MANJE
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kolinda o "mobingu zbog odlaska u SAD", spomenula i Srbiju
» Za Srbiju i Srbe ne postoji '91,'92..Vukovar,Skabrnja,Vocib...
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Milanović: Džaferović je sponzor mudžahedina koji je u Vukovar došao provocirati Srbe
» ''Kolinda: "Nakon reintegracije sam odvela djecu u Vukovar." Tad se nisu ni rodila''
» Za Srbiju i Srbe ne postoji '91,'92..Vukovar,Skabrnja,Vocib...
» Srbe smeta sto Hrvati prave video igru 'Bitka za Vukovar'
» Milanović: Džaferović je sponzor mudžahedina koji je u Vukovar došao provocirati Srbe
» ''Kolinda: "Nakon reintegracije sam odvela djecu u Vukovar." Tad se nisu ni rodila''
Page 6 of 6