Poluvrijeme, Hrvatska Slovačka 0:1
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poluvrijeme, Hrvatska Slovačka 0:1
de ne zajebaji, pogledaj sad gdje je Hrvatska u nogometu a gdje srbija! Koja jebeni rezultati u 45 godina postojanja!! vauuu, stvarno su bili za respekt. Više je RH samostalno u nogometu napravila 98e nego cijela jugoslovenska nogometna povijest.jastreb wrote:Pa nogomet je u Jugi bio dobar. Da je nogomet u Jugi bio kurčina to može tvrditi ili zlonamjernik ili neznalica.tre wrote:
bila bi kurčina kao što je bila i šugoslavija
Otkako sam ja pratio nogomet znam da su postizali fantast.rezultate. 1990-te 5.na svijetu. 1988. svjetski prvaci u omladinskoj kategoriji. 1991. Zvezda prvak Europe.1986.Željo u polufinalu kupa UEFA,a da ne govorim da su igrači ponikli u SFRJ bili 90-tih uzdanice najvećih svjetskih klubova(Šuker,Piksi,Boban,Prosinečki,Savićević, Mijatović,Savo Milošević,Jugović, Jarni,Bokšić,Salihamidžić, Kovačević, Stanković, Mihajlović, Drulović...)
Da ne spominjem da su svi igrači iz sjajne brončane generacije svoj nogometni zanat ispekli u prvoj i drugoj ligi SFRJ.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Jugoslavija je u nogometu (osim kraćih perioda) uvijek bila respektibilna sila.tre wrote:de ne zajebaji, pogledaj sad gdje je Hrvatska u nogometu a gdje srbija! Koja jebeni rezultati u 45 godina postojanja!! vauuu, stvarno su bili za respekt. Više je RH samostalno u nogometu napravila 98e nego cijela jugoslovenska nogometna povijest.jastreb wrote:Pa nogomet je u Jugi bio dobar. Da je nogomet u Jugi bio kurčina to može tvrditi ili zlonamjernik ili neznalica.tre wrote:
Otkako sam ja pratio nogomet znam da su postizali fantast.rezultate. 1990-te 5.na svijetu. 1988. svjetski prvaci u omladinskoj kategoriji. 1991. Zvezda prvak Europe.1986.Željo u polufinalu kupa UEFA,a da ne govorim da su igrači ponikli u SFRJ bili 90-tih uzdanice najvećih svjetskih klubova(Šuker,Piksi,Boban,Prosinečki,Savićević, Mijatović,Savo Milošević,Jugović, Jarni,Bokšić,Salihamidžić, Kovačević, Stanković, Mihajlović, Drulović...)
Da ne spominjem da su svi igrači iz sjajne brončane generacije svoj nogometni zanat ispekli u prvoj i drugoj ligi SFRJ.
I reprezentacija i klubovi i pojedinci.
To Jugoslaviji neće nitko normalan negirat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma koja sila??? O čemu ti bulazniš??? bili su kurčina na biciklu i znali ponekad čak i dobro odigrati i to je sve. Svi su nam redom skidali skalp od tih većih a često i puno manji od nasjastreb wrote:Jugoslavija je u nogometu (osim kraćih perioda) uvijek bila respektibilna sila.tre wrote:de ne zajebaji, pogledaj sad gdje je Hrvatska u nogometu a gdje srbija! Koja jebeni rezultati u 45 godina postojanja!! vauuu, stvarno su bili za respekt. Više je RH samostalno u nogometu napravila 98e nego cijela jugoslovenska nogometna povijest.jastreb wrote:Pa nogomet je u Jugi bio dobar. Da je nogomet u Jugi bio kurčina to može tvrditi ili zlonamjernik ili neznalica.tre wrote:
jasambrend wrote:Hektorović wrote:U godinu i po od finala SP do pitanja hoće li se proći Slovačka
Ovo je za klasu jača momčad od one u Rusiji...
možda ne za klasu ali meni se čine jači... ima par odličnih mladih igrača. Od Rusije je ostao, ko, Modrić, Rebić koji bljesne jednom u deset utakmica, Vida koji je doduše odličan kad nekom treba noge polomit...
Napisao sam. Gore. To je ono što sam ja pratio. U prošlosti su također bili jaki. Dolazili do polufinala SP,do finala EU,olimpijskih medalja i sl.tre wrote:ma koja sila??? O čemu ti bulazniš??? bili su kurčina na biciklu i znali ponekad čak i dobro odigrati i to je sve. Svi su nam redom skidali skalp od tih većih a često i puno manji od nasjastreb wrote:Jugoslavija je u nogometu (osim kraćih perioda) uvijek bila respektibilna sila.tre wrote:de ne zajebaji, pogledaj sad gdje je Hrvatska u nogometu a gdje srbija! Koja jebeni rezultati u 45 godina postojanja!! vauuu, stvarno su bili za respekt. Više je RH samostalno u nogometu napravila 98e nego cijela jugoslovenska nogometna povijest.jastreb wrote:Pa nogomet je u Jugi bio dobar. Da je nogomet u Jugi bio kurčina to može tvrditi ili zlonamjernik ili neznalica.tre wrote:
Klupski nogomet je također bio jak i renomiran,a jugosl.nopgometna škola,jedna od priznatijih u svijetu. Mnogi stzručnjaci su Jugoslavene nazivali europskim Brazilom.
2014-04-22
Balijska reprezentacija.jastreb wrote:Pored Ćire,Borče Sredojevića,Prosinečkog,ili Sušića takve nebuloze ne bi prolazile.RayMabus wrote:
Ne bi jer je to pod kontrolom muslimana i onda guraju svoje a ovi bi bili na klupi i igrali tek sporadično.
Bosna bi,zaista bila velesila,samo da za nju igraju katolici i pravoslavci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jaki za vreme Dzajica i slicno...
Osamdesetih, bili su kanta, kasnih 80-ih...
Trenirao u Zvezdi, klinac, secam se kaveza na Marakani za Engleze, odvalili nas 4:0.
Bas sam se lose osecao.
1992 smo mogli nesto, ali nas pokradose Danci...
Trenirao u Zvezdi, klinac, secam se kaveza na Marakani za Engleze, odvalili nas 4:0.
Bas sam se lose osecao.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:
Jugoslavija je u nogometu (osim kraćih perioda) uvijek bila respektibilna sila.
sinko, bulazniš... jugonogomet je bio sprdačina, sastojao se uglavnom od držanja lopte u nogama, driblanja u svom šestaestercu, glumatanja faula i traženja da sudac svira penal, šutanja protivničkih igrača kad sudac ne gleda, čuvanja rezultata ma kakav bio...
juga nikad, recimo, skoro nikad nije bila u stanju okrenut rezultat, ako je protivnik prvi dao gol u principu si mogo prestat gledat...
na europskim i svjetskim prvenstvima koji im je bio najveći uspjeh? Često se nisu ni plasirali...
hrvatska je od neovisnosti propustila jedno europsko prvenstvo i mislim jedno svjetsko, prolaz skupine nam je već nekako standard, koliko je puta juga prošla skupinu na natjecanju kad je i sudjelovala?
evo gledam jugoslavija je sudjelovala na osam svjetskih prvenstava i četiri eura... od toga su dva puta bili srebrni na euru, ali igrale su četiri ekipe...
Moj trener u Zvezdi je kidao Evropske gigante sa Dzajom.
Napravis jednu gresku kod gola, ispadnes iz tima.
To oko Dzaje je bilo jako, ostalo smesno...
Napravis jednu gresku kod gola, ispadnes iz tima.
To oko Dzaje je bilo jako, ostalo smesno...
2014-08-25
Bio je centarfor, davao golove...
2014-08-25
1990-te bili su 5. Ispali od Rgentine u polufinalu,a skoro cijelu utakmicu igrali sa igračem manje.Serbinho-3 wrote:Jaki za vreme Dzajica i slicno...
Bas sam se lose osecao.
Dvije godine prije omladinski svjetski prvaci u Čileu sa igračima koji će kasnije žariti i paliti svijetom (Šuker,Boban,Prosinečki,Mijatović,Brnović...)
Na Euro 92. plasirali se ko od šale i bili glavni favoriti,ali zbog raspada nastupila je Danska i bila prva.
1991. Zvezda sa igračima iz cijele Juge,prvak Europe. Igrao je samo jedan stranac,Belodedić,ali i on je bio Srbin.
Šta pišete gluposti???
Rijeka je 84.deklasirala real iz Madrida i hoćete reći da nismo imali jak nogomet??? Idi bre...
2014-04-22
Dule Savić?Serbinho-3 wrote:Bio je centarfor, davao golove...
2014-04-22
jastreb wrote:Dule Savić?Serbinho-3 wrote:Bio je centarfor, davao golove...
Nije...
Nisam bas upucen u ta vremena, mislim da je ovaj moj bio daleko ubitacniji od Duleta Savica, kidao gigante Evrope.
Danas nezamislivo.
2014-08-25
Po meni najbolji centarfor bivše Juge. Bar koliko ja pamtim.jastreb wrote:Dule Savić?Serbinho-3 wrote:Bio je centarfor, davao golove...
Mrzim Zvezdu ali on je bio neprikosnoven
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sad će.u 15 sati Srbija Ukrajina
https://www.google.com/amp/s/sport.blic.rs/a-m-p-article%3fuuid=b5c38e5e-e48e-40d5-b9c9-f353246a82c5&type=article&id=PULS_CMS-Article-b5c38e5e-e48e-40d5-b9c9-f353246a82c5&gem_id=zDhAsjBAM4sJJDzrazyWz8eAj8L85kOpLV2.bu1DJkv.g7&tpv=SPORT_FUDBAL/EVROPSKI_FUDBAL&tdv=SPORT_BLIC_RS/fudbal/evropski_fudbal/ART
Puše Jugo , gleda mi se nešto a ovi ne prenose
https://www.google.com/amp/s/sport.blic.rs/a-m-p-article%3fuuid=b5c38e5e-e48e-40d5-b9c9-f353246a82c5&type=article&id=PULS_CMS-Article-b5c38e5e-e48e-40d5-b9c9-f353246a82c5&gem_id=zDhAsjBAM4sJJDzrazyWz8eAj8L85kOpLV2.bu1DJkv.g7&tpv=SPORT_FUDBAL/EVROPSKI_FUDBAL&tdv=SPORT_BLIC_RS/fudbal/evropski_fudbal/ART
Puše Jugo , gleda mi se nešto a ovi ne prenose
2014-04-11
jastreb wrote:1990-te bili su 5. Ispali od Rgentine u polufinalu,a skoro cijelu utakmicu igrali sa igračem manje.Serbinho-3 wrote:Jaki za vreme Dzajica i slicno...
Bas sam se lose osecao.
Dvije godine prije omladinski svjetski prvaci u Čileu sa igračima koji će kasnije žariti i paliti svijetom (Šuker,Boban,Prosinečki,Mijatović,Brnović...)
Na Euro 92. plasirali se ko od šale i bili glavni favoriti,ali zbog raspada nastupila je Danska i bila prva.
1991. Zvezda sa igračima iz cijele Juge,prvak Europe. Igrao je samo jedan stranac,Belodedić,ali i on je bio Srbin.
Šta pišete gluposti???
Rijeka je 84.deklasirala real iz Madrida i hoćete reći da nismo imali jak nogomet??? Idi bre...
sfrj više nije postojala 91. i 92.
zvezda nije reprezenacija nego klub, i nije jugoslavenski nego srpski kad je postao prvak
rijeka nije reprezentacija
RayMabus wrote:Balijska reprezentacija.jastreb wrote:Pored Ćire,Borče Sredojevića,Prosinečkog,ili Sušića takve nebuloze ne bi prolazile.RayMabus wrote:
Ne bi jer je to pod kontrolom muslimana i onda guraju svoje a ovi bi bili na klupi i igrali tek sporadično.
Ni jedna vest o reprezentaciji Ukrajine, ko da nisu ni dosli...
To niko nije primetio.
2014-08-25
Nema smisla uspoređivati hrvatsku reprezentaciju s nekadašnjom Yu.
Razlika je kao nebo i zemlja.
Razlika je kao nebo i zemlja.
Zato jer su vas napucali u Ukrajini pet nula.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Balijska reprezentacija.jastreb wrote:Pored Ćire,Borče Sredojevića,Prosinečkog,ili Sušića takve nebuloze ne bi prolazile.RayMabus wrote:
Ni jedna vest o reprezentaciji Ukrajine, ko da nisu ni dosli...
To niko nije primetio.
2014-04-11
Bio je jugoslavenski. I u njemu su igrali Hrvati(Prosinečki,Marović),Crnogorci(Savićević i Radinović),Makedonci(Pančev i Najdoski),Musliman(Šabanadžović), Srbijanci(Binić,Stojanović, Jugović),Srbin iz Hrvatske(Mihajlović)i jedan rumunjski Srbin(Belodedić).marcellus wrote:
zvezda nije reprezenacija nego klub, i nije jugoslavenski nego srpski kad je postao prvak
Trener je bo Ljupko Petrović,hrvatski trener ,Srbin iz Slavonije.
Ako ta generacija nije bila jugoslavenska ne znam koja je.
2014-04-22
No kako ste krenuli još ćete ovdje trkeljati kako ni jugosl.rukomet,vaterpolo i košarka nisu valjali,a to bi bilo zaista preveč.
2014-04-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slovačka izbori
» Slovačka od SAD-a kupuje 14 aviona F-16
» Slovačka zabranila džamije
» slovacka u epizodi pocelo je
» SLOVAČKA masovno uvozi Bosance
» Slovačka od SAD-a kupuje 14 aviona F-16
» Slovačka zabranila džamije
» slovacka u epizodi pocelo je