TUMAČENJE ANTIFAŠISTIČKOG USTANKA U HRVATSKOJ
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TUMAČENJE ANTIFAŠISTIČKOG USTANKA U HRVATSKOJ
;)kaya wrote::)tre wrote:oćeš i broj kartice i pin? samo reci, nema problemacrvenkasti wrote:tre wrote:ma ok je to silovanje, eno da nije rusa srbi nikada ne bi imali plavooke muškarce. Ajd što kmeče svi na putu sovjetske vojske ali što kmeče srbi o tome samo da mi je znatiRingo10 wrote:
Himena ... o jebo te, baš su bile himenizirane
Sve je to prenapuhano kao i sve ostalo.Silovanja je bilo svakako jer je u Njemačkoj bilo 2.5 milijuna Crvenoarmejaca koji su sa Nijemcima vodili teške borbe sa ogromnim brojem mrtvih na obje strane
ALi to nije bilo ni blizu toliko koliko Engleska historiografija priča o tome. A vi izgleda vjerujete svemu što Englezi kažu.
Brojke jako variraju a to sad nije ni toliko bitno.
Bitna je pouka, ne napadaj druge u ovom slučaju Rusiju.
Nijemci su u Rusiji, Bjelorusiji i Ukrajini počinili grozomorne zločine. I jebi ga neke posljedice su morali snositi. Da su to uradili Englezima i Amerikancima, Anglosaksonci bi ih uništili do posljednjeg.
Posljedice su izjebane žene, ali mnogo gora posljedica su svi oni gradovi sravnjeni sa zemljom od strane Amerikanaca i Engleza. Samo u Hamburgu je poubijano između 40 i 50 tisuća ljudi mahom civila.
Dresden - ne zna se ni koliko je poubijano. 35 000 se vode kao nestali, da dalje ne idemo.
Ali dakako, o tome se mnogo ne govori. Ili ako se i govori to se uvijek opravdava. Kao i ona nuklearne bombe na Japan.
Ali jebeš to. Bitno je to što su oni iz Sibira izjebali par stotina tisuća žena.
Jesi li ti plavook?
Može...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
ma istina samo neka ide kod drugog u zavjetrinu, ja ne mogu ponuditi što podguzna beštija traži!Maggie19 wrote:Zna malo bit nekad dosadan, istina.tre wrote:ma nije, krivo mu što mu ne dam da mi se vrti oko *upka. No podguzna je on beštija i naći će već utjehu na drugom mjestu :)Maggie19 wrote:Crveni, koji su problemi?
Ljutila zena?
Ali nas je, sto cemo od njega. ;-P
ma naš ringec, prvi glas ustaške emigracije dok se ne otrjezni a onda uz trježnjnje ide i nabijanje krivice svima drugima da su ustaše a on je pravi antifa (između dvije pijanke)Maggie19 wrote:O kakvom je pjevanju rijec?
Netko se prijavio za The Voice, pjevat borbene?
Tre, daj napiši opet nešto gdje ima govna. Ali, ono, baš puno, puno govna.
Kladim se da znam što ćeš sad napisat!
crvenkasti-
2014-04-17
Antin fašizam vs antifašizam
nije čudo, istinatre wrote:nije ni čudo da je tvoj prvijenac tu gdje je na krajuNoor wrote:mortal wrote:nisam to htjela reći , ali ima i togaRingo10 wrote:I šta sad to Srbi napravili...mortal wrote:koliko samo u Hrvatskoj ima "ratne" djece 91 godište
PA valjda bi one abortirale
nego branitelji prije odlaska na položaje pobrinuli se za vlastito potomstvo
a i prilikom kratkih dolazaka doma prije vraćanja na bojište :)
to je i poriv i zov
pa očito je da su ih tebi puna usta čim ih stalno spominješcrvenkasti wrote:Tre, daj napiši opet nešto gdje ima govna. Ali, ono, baš puno, puno govna.
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kolinda pokroviteljica antifašističkog ustanaka u Labinu
» Sretan vam Dan ustanka naroda Hrvatske
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Filoustaše sabotiraju obljetnicu Dana ustanka naroda Hrvatske
» u susret 95 godišnjici prvog ustanka hrvatskog naroda protiv komunista
» Sretan vam Dan ustanka naroda Hrvatske
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» Filoustaše sabotiraju obljetnicu Dana ustanka naroda Hrvatske
» u susret 95 godišnjici prvog ustanka hrvatskog naroda protiv komunista