ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junker održao bukvicu Slavenima: nema veze Pariz, morate primiti izbjeglice

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Junker održao bukvicu Slavenima: nema veze Pariz, morate primiti izbjeglice - Page 4 Empty Re: Junker održao bukvicu Slavenima: nema veze Pariz, morate primiti izbjeglice

Post by n_razbojnik 16/11/2015, 15:07

meni je najjače kad se jave iz dnevnika (inih) i govore putovnica haha, nije išao terorist sa njom već se putovnica registrirala u DNRH...ono, kako ste vi? a kako vaša putovnica

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Junker održao bukvicu Slavenima: nema veze Pariz, morate primiti izbjeglice - Page 4 Empty Re: Junker održao bukvicu Slavenima: nema veze Pariz, morate primiti izbjeglice

Post by Guest 16/11/2015, 15:10

zgdosada wrote:I koliko ljudi još moram umrijeti da ova budaletina progleda ?
Bojim se da to nisu ljudi, nego samo brojevi, možda čak pozitivni i negativni. Ako je suditi po rješavanju svih problema u svijetu nakon Hladnog rata... :|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/11/2015, 16:06

Regoč wrote:
Fénix wrote:
Regoč wrote:
Fénix wrote:
Regoč wrote:Ako se nastavi ovakav uvoz džihadistah na Zapad, uskoro će žica ići prema Njemačkoj i Austriji, da nam ne vraćaju ove što su ih sami zvali. Mi možemo pripomoći tako da islamističkim invazorima pri izlasku iz Hrvatske podielimo oružje iz naših vojnih viškovah, da se jadni ne pate organizirajući se u ćelije, već da dođu na svoje ciljeve spremni za djelovanje.
Ne žica, već sankcije + oružje u pravcu tih država. Vrijeme je da veliki plate, posebice da plate za prošlost određenog dijela Europe.
Jedina je mana što ovakvu politiku možemo voditi samo uz podršku Rusije. Ili da se mi bieli Europljani udružimo, istok Eunije (uključujući baltičke zemlje) kao zasebna cjelina između Degenerije i Rusije.
Pa u kurcu smo, ali bolje jedno 7 zemalja se tu naštima, a ovi na jugozapadu(Portugal, Španjolska i Italija) naprave svoje, ovi na Balkanu isto nešto iskemijaju iako se dobar dio njih ne podnosi. Mi jednostavno imamo bez imigranata rat između sebe a neki stalno pokušavaju raditi ljude budalama po pitanju toga dok u svakoj državi manjina terorizira većinu sa svojim pravima koja nadmašuju domicilne. Ne radi se o životinjama pred istrebljenjem, već ljudima koji savršeno dobro razumiju jezike, običaje, tradiciju i povijest etničkih naroda. A to i jest problem jer u Hrvatskoj kad pogledaš manjine se bore protiv vrijednosnog sustava i povijesti većine. Muslimani nam nisu problem otkako smo Osmanlije skinuli s vrata prije 100-njak godina.
Računam na barem devet državah, mada su mi Estonija i Latvija upitne jer su protestantske pa su pod velikim utjedajem degenerične Skandinavije. No, ako još nisu zaražene multikultijem, neka se pridruže. Pravoslavni ostatak istočne Europe bi nam bili bliski suradnici.

Slažem se ali sam protiv baltičkih zemlaja i uklrajine...batik je protestantski i natiruski to nam ne treba a ukrajina su pravoslavci plus ruska zona ...ti treba poštovati.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya 16/11/2015, 16:08

Juncker spavač.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 16/11/2015, 16:09

Juncker među prijateljima poznatiji kao Juso od Jusuf.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Ringo10 16/11/2015, 16:32

Svi Slaveni osim Rusa su posušnički magarci. Slaveni se samo utrkuju ko će brže i bolje ljubiti guzice i služiti svojim anglo-saksonskim i germanskim gospodarima.
Rusi su JEDINI slavenski narod dostojan poštovanja. Ja da sam na njihovom mjestu razvijao bih ROSJANSTVO kao multi etničku i multivjersku činjenicu.
A slavenstvo bih zafrljacio u kantu za smeće, da sam na mjestu RUSA.
Od sramote i bruke.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2015, 16:35

Rusi imaju i najljepši jezk
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 16/11/2015, 17:09

Ringo10 wrote:Svi Slaveni osim Rusa su posušnički magarci. Slaveni se samo utrkuju ko će brže i bolje ljubiti guzice i služiti svojim anglo-saksonskim i germanskim gospodarima.
Rusi su JEDINI slavenski narod dostojan poštovanja. Ja da sam na njihovom mjestu razvijao bih ROSJANSTVO kao multi etničku i multivjersku činjenicu.
A slavenstvo bih zafrljacio u kantu za smeće, da sam na mjestu RUSA.
Od sramote i bruke.
 Čuj,dal si ikad čuo za poznatu parolu Divide et impera?

Mislim da se strani antislavenski zavojevači kod nikoga nisu potrudili zatrovati odnose kao kod Slavena.

Kad si čuo da su Švabe huškale Dance na Nizozemce,ili da su Englezi bacali kost između Šveđana i Norvežana?

Evo,od doba nestanka narodnih vladara pa do danas huškaju  Slavene kako bi se međusobno zakrvili,jer jaki i međusobno prijateljski nastrojeni slavenski narodi,a kamo li jaka slavenska država,njima nikad nije odgovarala,jer to je oduvijek bila smetnja politici drang nach osten.

Popuštali bi jedino kad su se Turci toliko približili Zapadu. I to je to.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 16/11/2015, 17:40

Majka pariškog bombaša samoubojice Ibrahima Abdeslama (31), čija su braća također osumnjičenici u krvoproliću koje je zadesilo francusku prijestolnicu, izjavila je da njezin sin Ibrahim nije htio nikoga ubiti, već da se raznio zbog stresa

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Regoč 16/11/2015, 18:09

Ringo10 wrote:ROSJANSTVO kao multi etničku i multivjersku činjenicu.
Čime bi se razlikovalo od amerikanštine ili multikulti europejštine? Ako nema snažno nacionalno i vjersko uporište na klimavim je nogama.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics