Junker održao bukvicu Slavenima: nema veze Pariz, morate primiti izbjeglice
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Junker održao bukvicu Slavenima: nema veze Pariz, morate primiti izbjeglice
hahaha t portal i onaj šljam Neven Barković, najbolji mi je bio kad je rekao prije 2 godine da Assad bježi i dolazi demokracija...nevjestin_razbojnik wrote:Tportal svrsava...lekcija ocitana, Poljaci pokunjeni i dotuceni
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Hahahaha,odličan avatar! Gdje si to našao?neoliberalni_placenik wrote:Jebiga svugdje Elita guzi lokalno stanovništvo. Treba elitu koji put potamanit, i to političku elitu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Treba samo zabranit islam u Europi i porušit sve džamije. Oš svoju vjeru, seli. U EU moš bit ateist budući se islamska sranja, klanja i zamatanja ne uklapaju u civilizacijske norme Europe. Ostale religije dosada nisu radile sranja, pa nema potrebe recimo uništavat niti jedan ašram ili sinagogu. Kad islam dostigne taj stupanj tolerancije mogu i oni egizstirat, no in the meantime, zabraniti ima rad.
Guest- Guest
Ne nisu samo su potovnice nađene pored terorista registrirane u Grčkoj kao izbjegličke. Ajde Junker ne seri i pokri se ušima. Pustili ste majmuna koji je pobio ljude preko 10 granica .
Guest- Guest
Seronje od političara moraju istu mantru drobit, to im je zadaća. No, tko god ima IQ veći od 80 zna kaj je istina. Nemre se ljudožder i čoban koji ženu drži s kozama prilagodit europskom stilu života. Gledala sam neki prilog iz DE di se neki lik žali na kvalitetu hrane da je očajna, da nije ni za žene. Ma mamu ti jebem, ja bih ga iste sekunde ubila bez da trepnem. I takvi da mi budu susjedi?
Guest- Guest
A je li mu zrak u Njemačkoj dobar ?Eva wrote:Seronje od političara moraju istu mantru drobit, to im je zadaća. No, tko god ima IQ veći od 80 zna kaj je istina. Nemre se ljudožder i čoban koji ženu drži s kozama prilagodit europskom stilu života. Gledala sam neki prilog iz DE di se neki lik žali na kvalitetu hrane da je očajna, da nije ni za žene. Ma mamu ti jebem, ja bih ga iste sekunde ubila bez da trepnem. I takvi da mi budu susjedi?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stavio bi ja njih u jednu prostoriju hermetički zatvorenu i samo rekao kad vam nije hrana dobra onda vam ni zrak u Njemačkoj nije dobar .....i ostavio unutra da potroše kisik a psolije bi udisali nekisik i ugušili bi se.
Idući .....kome još nije hrana dobra u Njemačkoj neka digne ruku.
Idući .....kome još nije hrana dobra u Njemačkoj neka digne ruku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobar za sada, Ali mislim da kada ga švabe zamjene plinom neće biti oduševljen baš.RayMabus wrote:A je li mu zrak u Njemačkoj dobar ?Eva wrote:Seronje od političara moraju istu mantru drobit, to im je zadaća. No, tko god ima IQ veći od 80 zna kaj je istina. Nemre se ljudožder i čoban koji ženu drži s kozama prilagodit europskom stilu života. Gledala sam neki prilog iz DE di se neki lik žali na kvalitetu hrane da je očajna, da nije ni za žene. Ma mamu ti jebem, ja bih ga iste sekunde ubila bez da trepnem. I takvi da mi budu susjedi?
Guest- Guest
Meni je najodvratniji njihov tretman žena i djeca. To nisu ljudi, a ni životnije jer i tam se mužjaci brinu za svoje potomstvo. Jebeni monstrumi koje treba istrijebit.
Guest- Guest
Eva wrote: Gledala sam neki prilog iz DE di se neki lik žali na kvalitetu hrane da je očajna, da nije ni za žene.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Tlak mi je bio skočio na 800 kad sam to čula. Bila bih ga u stanju ubit iste sekunde.prckov wrote:Eva wrote: Gledala sam neki prilog iz DE di se neki lik žali na kvalitetu hrane da je očajna, da nije ni za žene.
Guest- Guest
Ako se nastavi ovakav uvoz džihadistah na Zapad, uskoro će žica ići prema Njemačkoj i Austriji, da nam ne vraćaju ove što su ih sami zvali. Mi možemo pripomoći tako da islamističkim invazorima pri izlasku iz Hrvatske podielimo oružje iz naših vojnih viškovah, da se jadni ne pate organizirajući se u ćelije, već da dođu na svoje ciljeve spremni za djelovanje.
Ne žica, već sankcije + oružje u pravcu tih država. Vrijeme je da veliki plate, posebice da plate za prošlost određenog dijela Europe.Regoč wrote:Ako se nastavi ovakav uvoz džihadistah na Zapad, uskoro će žica ići prema Njemačkoj i Austriji, da nam ne vraćaju ove što su ih sami zvali. Mi možemo pripomoći tako da islamističkim invazorima pri izlasku iz Hrvatske podielimo oružje iz naših vojnih viškovah, da se jadni ne pate organizirajući se u ćelije, već da dođu na svoje ciljeve spremni za djelovanje.
Guest- Guest
Jedina je mana što ovakvu politiku možemo voditi samo uz podršku Rusije. Ili da se mi bieli Europljani udružimo, istok Eunije (uključujući baltičke zemlje) kao zasebna cjelina između Degenerije i Rusije.Fénix wrote:Ne žica, već sankcije + oružje u pravcu tih država. Vrijeme je da veliki plate, posebice da plate za prošlost određenog dijela Europe.Regoč wrote:Ako se nastavi ovakav uvoz džihadistah na Zapad, uskoro će žica ići prema Njemačkoj i Austriji, da nam ne vraćaju ove što su ih sami zvali. Mi možemo pripomoći tako da islamističkim invazorima pri izlasku iz Hrvatske podielimo oružje iz naših vojnih viškovah, da se jadni ne pate organizirajući se u ćelije, već da dođu na svoje ciljeve spremni za djelovanje.
Pa u kurcu smo, ali bolje jedno 7 zemalja se tu naštima, a ovi na jugozapadu(Portugal, Španjolska i Italija) naprave svoje, ovi na Balkanu isto nešto iskemijaju iako se dobar dio njih ne podnosi. Mi jednostavno imamo bez imigranata rat između sebe a neki stalno pokušavaju raditi ljude budalama po pitanju toga dok u svakoj državi manjina terorizira većinu sa svojim pravima koja nadmašuju domicilne. Ne radi se o životinjama pred istrebljenjem, već ljudima koji savršeno dobro razumiju jezike, običaje, tradiciju i povijest etničkih naroda. A to i jest problem jer u Hrvatskoj kad pogledaš manjine se bore protiv vrijednosnog sustava i povijesti većine. Muslimani nam nisu problem otkako smo Osmanlije skinuli s vrata prije 100-njak godina.Regoč wrote:Jedina je mana što ovakvu politiku možemo voditi samo uz podršku Rusije. Ili da se mi bieli Europljani udružimo, istok Eunije (uključujući baltičke zemlje) kao zasebna cjelina između Degenerije i Rusije.Fénix wrote:Ne žica, već sankcije + oružje u pravcu tih država. Vrijeme je da veliki plate, posebice da plate za prošlost određenog dijela Europe.Regoč wrote:Ako se nastavi ovakav uvoz džihadistah na Zapad, uskoro će žica ići prema Njemačkoj i Austriji, da nam ne vraćaju ove što su ih sami zvali. Mi možemo pripomoći tako da islamističkim invazorima pri izlasku iz Hrvatske podielimo oružje iz naših vojnih viškovah, da se jadni ne pate organizirajući se u ćelije, već da dođu na svoje ciljeve spremni za djelovanje.
Guest- Guest
Računam na barem devet državah, mada su mi Estonija i Latvija upitne jer su protestantske pa su pod velikim utjedajem degenerične Skandinavije. No, ako još nisu zaražene multikultijem, neka se pridruže. Pravoslavni ostatak istočne Europe bi nam bili bliski suradnici.Fénix wrote:Pa u kurcu smo, ali bolje jedno 7 zemalja se tu naštima, a ovi na jugozapadu(Portugal, Španjolska i Italija) naprave svoje, ovi na Balkanu isto nešto iskemijaju iako se dobar dio njih ne podnosi. Mi jednostavno imamo bez imigranata rat između sebe a neki stalno pokušavaju raditi ljude budalama po pitanju toga dok u svakoj državi manjina terorizira većinu sa svojim pravima koja nadmašuju domicilne. Ne radi se o životinjama pred istrebljenjem, već ljudima koji savršeno dobro razumiju jezike, običaje, tradiciju i povijest etničkih naroda. A to i jest problem jer u Hrvatskoj kad pogledaš manjine se bore protiv vrijednosnog sustava i povijesti većine. Muslimani nam nisu problem otkako smo Osmanlije skinuli s vrata prije 100-njak godina.Regoč wrote:Jedina je mana što ovakvu politiku možemo voditi samo uz podršku Rusije. Ili da se mi bieli Europljani udružimo, istok Eunije (uključujući baltičke zemlje) kao zasebna cjelina između Degenerije i Rusije.Fénix wrote:Ne žica, već sankcije + oružje u pravcu tih država. Vrijeme je da veliki plate, posebice da plate za prošlost određenog dijela Europe.Regoč wrote:Ako se nastavi ovakav uvoz džihadistah na Zapad, uskoro će žica ići prema Njemačkoj i Austriji, da nam ne vraćaju ove što su ih sami zvali. Mi možemo pripomoći tako da islamističkim invazorima pri izlasku iz Hrvatske podielimo oružje iz naših vojnih viškovah, da se jadni ne pate organizirajući se u ćelije, već da dođu na svoje ciljeve spremni za djelovanje.
Nadam se da će žrtva sljedečeg ovakvog napadan biti netko od Junkerove obitelji. Nije uredu da drugi ginu dok se on pravi pametan. A onda čemo vijdeti što priča i da li je i dalje ovako otvoren prema "izbjeglicama" koje su nevjerojatno negdje putem prekršteni u imigrante.
Guest- Guest
udba wrote:IZBJEGLICE NISU TERORISTI
Juncker održao lekciju Poljskoj i Slovačkoj
Članice Europske unije ne bi se trebale prepustiti prvim porivima da odbiju primiti izbjeglice nakon napada u Parizu jer su napadači u Francuskoj bili kriminalci, a ne tražitelji azila, rekao je u nedjelju predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker
Najviši poljski i slovački dužnosnici izjavili su da ne mogu prihvatiti plan EU-a o relokaciji izbjeglica unutar članica nakon napada, priopćivši da je to nasilje pokazalo da postoji razlog za zabrinutost Europljana glede primanja muslimanskih izbjeglica.
'Ne bismo trebali miješati različite kategorije ljudi koji dolaze u Europu', rekao je Juncker na tiskovnoj konferenciji na marginama summita G20 u turskom gradu Beleku.
Jedan od napadača u Parizu je identificiran kao migrant koji je ušao u EU preko Grčke s drugim izbjeglicama.
'Onaj koji je odgovoran za napade u Parizu je kriminalac, a nije izbjeglica niti je tražitelj azila', kazao je Juncker.
'Pozvao bih one u Europi koji pokušavaju promijeniti migracijski plan koji smo usvojili - želio bih ih podsjetiti da budu ozbiljni s tim u vezi i da se ne prepuštaju tim prvim porivima koji mi se ne sviđaju', kazao je.
'Vidim u čemu je poteškoća, ali ne vidim potrebu za promjenom našeg općeg pristupa', istaknuo je.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/404765/Juncker-odrzao-lekciju-Poljskoj-i-Slovackoj.html
Ma nisu teroristi samo se tako češljaju.
Napadači u Francuskoj su bili tražitelji azila, među ostalim. I teroristi, to ne isključuje jedno drugo
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne bih s njima. Dosta je Mediteranu da se drži sebe. Portugal, Španjolska, Italija, Malta, Hrvatska, Slovenija, Češka, Slovačka, Poljska, Litva, Bugarska, Rumunjska, Ukrajina. Ovo je već i više nego dovoljno. Austrija se ukopala iako je nekoć bila dio A-U, Švicarska bi bila tu negdje kao i neke od ostalih nenavedenih zemalja Balkana.Regoč wrote:Računam na barem devet državah, mada su mi Estonija i Latvija upitne jer su protestantske pa su pod velikim utjedajem degenerične Skandinavije. No, ako još nisu zaražene multikultijem, neka se pridruže. Pravoslavni ostatak istočne Europe bi nam bili bliski suradnici.Fénix wrote:Pa u kurcu smo, ali bolje jedno 7 zemalja se tu naštima, a ovi na jugozapadu(Portugal, Španjolska i Italija) naprave svoje, ovi na Balkanu isto nešto iskemijaju iako se dobar dio njih ne podnosi. Mi jednostavno imamo bez imigranata rat između sebe a neki stalno pokušavaju raditi ljude budalama po pitanju toga dok u svakoj državi manjina terorizira većinu sa svojim pravima koja nadmašuju domicilne. Ne radi se o životinjama pred istrebljenjem, već ljudima koji savršeno dobro razumiju jezike, običaje, tradiciju i povijest etničkih naroda. A to i jest problem jer u Hrvatskoj kad pogledaš manjine se bore protiv vrijednosnog sustava i povijesti većine. Muslimani nam nisu problem otkako smo Osmanlije skinuli s vrata prije 100-njak godina.Regoč wrote:Jedina je mana što ovakvu politiku možemo voditi samo uz podršku Rusije. Ili da se mi bieli Europljani udružimo, istok Eunije (uključujući baltičke zemlje) kao zasebna cjelina između Degenerije i Rusije.Fénix wrote:Ne žica, već sankcije + oružje u pravcu tih država. Vrijeme je da veliki plate, posebice da plate za prošlost određenog dijela Europe.Regoč wrote:Ako se nastavi ovakav uvoz džihadistah na Zapad, uskoro će žica ići prema Njemačkoj i Austriji, da nam ne vraćaju ove što su ih sami zvali. Mi možemo pripomoći tako da islamističkim invazorima pri izlasku iz Hrvatske podielimo oružje iz naših vojnih viškovah, da se jadni ne pate organizirajući se u ćelije, već da dođu na svoje ciljeve spremni za djelovanje.
No da imamo dovoljno za svoju uniju, imamo. Protestanti su nas skupo koštali glave, posebice kad su se naselili preko bare.
Mi doista nemamo razloga niti obaveze slijediti njihovu ideologiju, filozofiju, stil života... Nismo ni dužni međusobno, ali se oko par fundamentalnih stvari možemo naći na zajedničkoj točki, a ne sebe dovesti ovako u opasnost zbog čega? Tuđe prošlosti, arogancije i lopovluka? Vidimo koliko Španjolci i Portugalci danas prčkaju po bivšim kolonijama da ih predsjednici tih država ismijavaju, ponižavaju i tjeraju od sebe.
Guest- Guest
I koliko ljudi još moram umrijeti da ova budaletina progleda ?
Guest- Guest
meni je najjače kad se jave iz dnevnika (inih) i govore putovnica haha, nije išao terorist sa njom već se putovnica registrirala u DNRH...ono, kako ste vi? a kako vaša putovnica
2014-04-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» Merkel: Neprihvatljivo je da neke zemlje odbijaju primiti izbjeglice jer su muslimani
» Merkelica odbila primiti izbjeglice iz Ukrajine, te istima prijeti masovna deportacija
» U Hrvatsku uskoro stižu prve izbjeglice: Ukupno ih trebamo primiti 1600
» Afričke zemlje ne žele primiti natrag svoje građane kojima je odbijen status izbjeglice u EU
» Merkel: Neprihvatljivo je da neke zemlje odbijaju primiti izbjeglice jer su muslimani
» Merkelica odbila primiti izbjeglice iz Ukrajine, te istima prijeti masovna deportacija
» U Hrvatsku uskoro stižu prve izbjeglice: Ukupno ih trebamo primiti 1600
» Afričke zemlje ne žele primiti natrag svoje građane kojima je odbijen status izbjeglice u EU
Page 3 of 4