Wejter report
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Wejter report
Leviathan2 wrote:sljedbenik ove a :Djastreb wrote:Ne. Ovo baš i nije normalno.Joker wrote:Jesen je. Sve normalno.
Kakva jesen? Već je trebalo biti snijega,a stabla u nekim krajevima ne da nisu izgubila lišće,već je lišće još djelomično zeleno.
Budale su po TV-u govorile kako je nekakvo bablje ljeto,kako ćemo uživati u kupanju i to u 10.mjesecu. Pa to baš i nije normalno.
A sad se to vraća obilnim kišurinama koje će izazvati poplave. I to je njima normalno.
Uništili smo i klimu i sve. I ne znam kako nas ova glupa planeta još trpi.
Gretazzila.
Guest- Guest
popularno znani kao greteni...Leviathan2 wrote:sljedbenik ove a :Djastreb wrote:Ne. Ovo baš i nije normalno.Joker wrote:Jesen je. Sve normalno.
Kakva jesen? Već je trebalo biti snijega,a stabla u nekim krajevima ne da nisu izgubila lišće,već je lišće još djelomično zeleno.
Budale su po TV-u govorile kako je nekakvo bablje ljeto,kako ćemo uživati u kupanju i to u 10.mjesecu. Pa to baš i nije normalno.
A sad se to vraća obilnim kišurinama koje će izazvati poplave. I to je njima normalno.
T.- Posts : 17558
2014-04-14
nemojte da mi vjetar odnese one moje dalmatinke
2014-04-19
eu propada ekonomski, politicki i moralno,jastreb wrote:Ne. Ovo baš i nije normalno.Joker wrote:Jesen je. Sve normalno.
jedini spas je glasat za lijeve opcije a pogotovo zelene, tu je spas
trpat migrante a proizvodit energiju od sunca I vjetra - ubitacna kombinacija za progress, a jedino lijeve napredne politicke opcije mogu sprovest u djelo takav projekt
borba protiv klimatskih promjena mora bit prioritet
trenutacno energija u eu je tri puta skuplja nego u americi, a kad zabrane sve elektrane na ugalj i nuklearne elektrane bit ce super, puhne vjetar i eto struje
svi ce potrcat da ulazu u eu po jos skupljoj cijeni energenata jer ce bit clean energy, a biznis voli cisto i nesigurno a skupo i bankrot.
Oni sto su vec prebacili industriju tamo di je manje regulacija i di je energija jeftinija ce se odma vratit, jer to nisu samo biznismeni nego i dusa od ljudi, koji naprosto vole da ulazu rad I sredstva koja ce im propast za opce dobro cijelokupnog dunjaluka
da se mene pita jab tebe jastrebe stavio za ministra za privredu
ili bar za energetiku
a jos ce te planeta trpit jer si jedini pametan
ti I lijeva inteligencija
zivio drug jastreb
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
doduse ako to ne bude dovoljno uvjek mozemo bit zavisni od ruskog plina
stob bili nezavisni kad moremo bit zavisni
jer putko je car
stob bili nezavisni kad moremo bit zavisni
jer putko je car
2014-04-19
ah da, zaboravio sam
kad usavrsimo ovu green tehnologiju ne samo da cemo bit napredni, nego je takode mozemo prodat kinezima, indijcima..
eno ih nestrpljivo stoje u redu cekaju da je kupe
kad usavrsimo ovu green tehnologiju ne samo da cemo bit napredni, nego je takode mozemo prodat kinezima, indijcima..
eno ih nestrpljivo stoje u redu cekaju da je kupe
2014-04-19
jer zeleni I lijevo ufol liberali nisu prljave komunjare koji hoce ekonomski srusit zapad
nisu, ma kakvi
ko kaze
oni su demokrati koji vole slobodno trziiste, demokraciju I kapitalizam
oni samo zele da svi imaju ista prava,
osim gejeva, zena, I migranata koji su ugrozeni I potlaceni pa im trebaju ekstra prava da ih se spasi od hetero bijelih krscanskih ognjistara
samo to oni hoce
da
nisu, ma kakvi
ko kaze
oni su demokrati koji vole slobodno trziiste, demokraciju I kapitalizam
oni samo zele da svi imaju ista prava,
osim gejeva, zena, I migranata koji su ugrozeni I potlaceni pa im trebaju ekstra prava da ih se spasi od hetero bijelih krscanskih ognjistara
samo to oni hoce
da
2014-04-19
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
kad priroda pokaže svoju neviđenu snagu i neukrotivu narav...volim taj osjećaj strahopoštovanja i divljenja koji tada osjećam
Noor wrote:kad priroda pokaže svoju neviđenu snagu i neukrotivu narav...volim taj osjećaj strahopoštovanja i divljenja koji tada osjećam
Nisam se usudio napisat da je to vijemeu kojem najviše uživam, kao i u svakom nevremenu.Noor wrote:kad priroda pokaže svoju neviđenu snagu i neukrotivu narav...volim taj osjećaj strahopoštovanja i divljenja koji tada osjećam
Ne znam zašto se nazivaju "NEvremenom"?
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
znači, ima nas :)Eroo wrote:Nisam se usudio napisat da je to vijemeu kojem najviše uživam, kao i u svakom nevremenu.Noor wrote:kad priroda pokaže svoju neviđenu snagu i neukrotivu narav...volim taj osjećaj strahopoštovanja i divljenja koji tada osjećam
Ne znam zašto se nazivaju "NEvremenom"?
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» wajter report
» wajter report & vicomat
» Special Report: Riots Moving To Rural America,
» Saudis, Israel attack pro-Iran militias on Syria-Iraq border - report
» Sanctions? Russian economy to overtake Germany’s by 2020 – report
» wajter report & vicomat
» Special Report: Riots Moving To Rural America,
» Saudis, Israel attack pro-Iran militias on Syria-Iraq border - report
» Sanctions? Russian economy to overtake Germany’s by 2020 – report