Wejter report
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Wejter report
https://www.index.hr/vijesti/clanak/crveni-alarm-dubrovnik-izdao-posebno-upozorenje-istarske-rive-vec-pod-vodom/2131406.aspx
"Poštovani sugrađani, Državni hidrometeorološki zavod izdao je narančasto upozorenje za dubrovačko područje za danas, utorak 12. studenog 2019. Navedeno upozorenje odnosi se na mogućnosti oštećenja konstrukcija, rizik od ozljeda zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina.
Također zbog velikih količina oborina koje se predviđaju postoji mogućnost poplava. Iz svega gore navedenog sve službe Grada Dubrovnika stavljene su u stanje pripravnosti. Ovim putem Vas molimo da budete svjesni opasnosti te da obratite pozornost i pratite najnovija vremenska izvješća", poručili su iz Grada Dubrovnika u priopćenju objavljenom na web stranicama.
Dubrovački dnevnik objavio je kako je u Dubrovniku, na stanici Petka, izmjeren udar juga od čak 143 km/h.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Wejter report
Lungomare u Zadru u razini mora, vjetar popušta ali preporučam duple konope na prove.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vrime je sasvim normalno za ovaj period godine, naravno nije pametno biti na moru, i kako je rekao kolega epikur, poduplati cime i provjeriti corpo-morte, lanac i konop da su zdravi i adio
Tko nije litos provjerija lance i konope, ne triba ni sad... jedino ako misli poginit... monstruozni udari juga, mogu misliti kako je na jugu...
darth_vader-
2014-04-17
Ne. Ovo baš i nije normalno.Joker wrote:Jesen je. Sve normalno.
Kakva jesen? Već je trebalo biti snijega,a stabla u nekim krajevima ne da nisu izgubila lišće,već je lišće još djelomično zeleno.
Budale su po TV-u govorile kako je nekakvo bablje ljeto,kako ćemo uživati u kupanju i to u 10.mjesecu. Pa to baš i nije normalno.
A sad se to vraća obilnim kišurinama koje će izazvati poplave. I to je njima normalno.
Uništili smo i klimu i sve. I ne znam kako nas ova glupa planeta još trpi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ne. Ovo baš i nije normalno.Joker wrote:Jesen je. Sve normalno.
Kakva jesen? Već je trebalo biti snijega,a stabla u nekim krajevima ne da nisu izgubila lišće,već je lišće još djelomično zeleno.
Budale su po TV-u govorile kako je nekakvo bablje ljeto,kako ćemo uživati u kupanju i to u 10.mjesecu. Pa to baš i nije normalno.
A sad se to vraća obilnim kišurinama koje će izazvati poplave. I to je njima normalno.
LOL.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Vrime je sasvim normalno za ovaj period godine, naravno nije pametno biti na moru, i kako je rekao kolega epikur, poduplati cime i provjeriti corpo-morte, lanac i konop da su zdravi i adio
Prošle godine je bilo i gore...
Isto sam imao duple konope, jednom je izbilo čeličnu bitvu iz betona. Sreća bio drugi.
Jutros se mislim, da idem kupiti još jedan konop, jer jedan je potrošen...hoću neću, ne da mi se 200 kn. I odem.
Sad mi drago :) al svejedno čekam jedva da prođe...idući tjedan brod dižem doma i miran do travnja, kraj kuće.
2015-08-06
jasambrend wrote:Tko nije litos provjerija lance i konope, ne triba ni sad... jedino ako misli poginit... monstruozni udari juga, mogu misliti kako je na jugu...
Još gore...brat mi javlja iz Sućurja da su valovi ogromni...ne zna kako će sutra do st.
2015-08-06
pa i kupali smo se, ja zadnji put 21.10., moj kolega 2.11.jastreb wrote:Ne. Ovo baš i nije normalno.Joker wrote:Jesen je. Sve normalno.
Last edited by Noor on 12/11/2019, 20:18; edited 1 time in total
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Tko nije litos provjerija lance i konope, ne triba ni sad... jedino ako misli poginit... monstruozni udari juga, mogu misliti kako je na jugu...
Još gore...brat mi javlja iz Sućurja da su valovi ogromni...ne zna kako će sutra do st.
Nikako.
Guest- Guest
Joker wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Tko nije litos provjerija lance i konope, ne triba ni sad... jedino ako misli poginit... monstruozni udari juga, mogu misliti kako je na jugu...
Nikako.
Valjda popusti do 10 ujutro ima iz starog grada za st.
2015-08-06
Prema aladinu iza ponoći popušta do jutra se smiruje dobro barem za ZD.
2015-08-06
https://meteo.hr/prognoze.php?section=prognoze_model¶m=ala_k&el=web_uv10_HRv8_epikur37 wrote:Prema aladinu iza ponoći popušta do jutra se smiruje dobro barem za ZD.
Vama je upravo sada vrhunac.. kako bude išla noć tako će se stanje smiriti..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:https://meteo.hr/prognoze.php?section=prognoze_model¶m=ala_k&el=web_uv10_HRv8_epikur37 wrote:Prema aladinu iza ponoći popušta do jutra se smiruje dobro barem za ZD.
Vama je upravo sada vrhunac.. kako bude išla noć tako će se stanje smiriti..
a valjda evo kiša sada opet.
2015-08-06
Pa to znači da je vrijeme skroz pošandrcalo.Noor wrote:pa i kupali smo se, ja zadnji put 21.10., moj kolega 2.11.jastreb wrote:Ne. Ovo baš i nije normalno.Joker wrote:Jesen je. Sve normalno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pogledaj ovo
svaka čast osobi koja je sidrila jedrilicu.. jedrilica ovdje sa njemačkom zastavom stoji usidrena već para dana , i sada izgleda izdržala 50čvorova vjetra.. ovo mi pari da ipak nije sidro.. nemoguće je da sidro ovako drži.. vjerojatno je neki corpo-morte dolje pa je zavezan .. a možda je i sidro.. zapelo mu između sika i nemože ga bog isus izvuć :) ako ga odnese sa sidra, 100 000€ štete
svaka čast osobi koja je sidrila jedrilicu.. jedrilica ovdje sa njemačkom zastavom stoji usidrena već para dana , i sada izgleda izdržala 50čvorova vjetra.. ovo mi pari da ipak nije sidro.. nemoguće je da sidro ovako drži.. vjerojatno je neki corpo-morte dolje pa je zavezan .. a možda je i sidro.. zapelo mu između sika i nemože ga bog isus izvuć :) ako ga odnese sa sidra, 100 000€ štete
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» wajter report
» wajter report & vicomat
» Special Report: Riots Moving To Rural America,
» Saudis, Israel attack pro-Iran militias on Syria-Iraq border - report
» Sanctions? Russian economy to overtake Germany’s by 2020 – report
» wajter report & vicomat
» Special Report: Riots Moving To Rural America,
» Saudis, Israel attack pro-Iran militias on Syria-Iraq border - report