ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
Jesu, meni posebno.Eroo wrote:Ostalo ste imali Mesića i Josipovića. Uglavnom.kaya wrote:Pa 30 godina nije jučer, juga je trajala 45...tako da, svi rokovi su prošli odavno
Nisu ti smetali, koliko me pamet služi. Dapače, bili su vam obožavana božanstva.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naravno. Pusićka vam je bila uzorita antifašistička rasistka.kaya wrote:Jesu, meni posebno.Eroo wrote:Ostalo ste imali Mesića i Josipovića. Uglavnom.kaya wrote:Pa 30 godina nije jučer, juga je trajala 45...tako da, svi rokovi su prošli odavno
Nisu ti smetali, koliko me pamet služi. Dapače, bili su vam obožavana božanstva.
Nisam ništa zaboravio, Kayo, svega se odlično sijećam.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jakove izdrži.
Ako bude Milanovic uša u drugi krug tko god mu je protukandidat dobit će moj glas.
Ako bude Milanovic uša u drugi krug tko god mu je protukandidat dobit će moj glas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
s koje strane zavjese je bila predsjednica :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mi malo stariji znamo da je bila u pravu. S vama koji se napajate na INDEX-uepikur37 wrote:
i ostalim komšijskim portalima je priča malo drugačija.
2016-07-22
Eroo wrote:Mi malo stariji znamo da je bila u pravu. S vama koji se napajate na INDEX-uepikur37 wrote:
ne ovo sam našao na poskoku i slika je iz njemačke
kaj god ja nisam iz tog vremena
2015-08-06
Razumijem Nikolu, ali...Nekad ne bolje zašutit in ne puhat u komšijsku frulu.epikur37 wrote:Eroo wrote:Mi malo stariji znamo da je bila u pravu. S vama koji se napajate na INDEX-uepikur37 wrote:
2016-07-22
Eroo wrote:Razumijem Nikolu, ali...Nekad ne bolje zašutit in ne puhat u komšijsku frulu.epikur37 wrote:Eroo wrote:Mi malo stariji znamo da je bila u pravu. S vama koji se napajate na INDEX-uepikur37 wrote:
ma sve ok....svi smo za Kolindu ali ovo sa željeznom zavjesom je fora :D
no važno da je ona nama emotivna i britka
2015-08-06
Eroo wrote:ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
Pa .... ništa.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kaya wrote:Pa ništa. Al to nije razlog da se divimo ovoj što se nacuga i uleće u svlačionicu - di na mo, di na mo !!ljubo1212 wrote:kayo, a što napravi ijedan predsjednik poslje tuđmana?
pa dobro, ti se ne moraš diviti, ero se divi za sve nas...
nego, zamjeram ti potpuno nepoznavanje materije, uletjela je u svlačionicu kockastih, ne kod svetinje...
oli si ti ajdučko dite? bolje da si zagorka, znaš kak one navijaju protiv dinama? oj di name, ne buš prvi :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:kaya wrote:Pa ništa. Al to nije razlog da se divimo ovoj što se nacuga i uleće u svlačionicu - di na mo, di na mo !!ljubo1212 wrote:kayo, a što napravi ijedan predsjednik poslje tuđmana?
pa dobro, ti se ne moraš diviti, ero se divi za sve nas...
nego, zamjeram ti potpuno nepoznavanje materije, uletjela je u svlačionicu kockastih, ne kod svetinje...
oli si ti ajdučko dite? bolje da si zagorka, znaš kak one navijaju protiv dinama? oj di name, ne buš prvi :)
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda poručila građanima da bi trebali volontirati: "To izvlači ono najbolje u nama"
» Kolinda poručila Hrvatima u Švedskoj: "Vratite se, trebate domovini koja stari i umire"
» Kolinda Grabar-Kitarović poručila orjunašima: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» o govoru mržnje
» Kolinda poručila Hrvatima u Švedskoj: "Vratite se, trebate domovini koja stari i umire"
» Kolinda Grabar-Kitarović poručila orjunašima: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» o govoru mržnje
Page 2 of 2