Osnovan Mali Schengen, balkanska integracija je počela
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Osnovan Mali Schengen, balkanska integracija je počela
Nije besmislen...Na tragu je stvaranja novog svjetskog poretka...Vi kurca ne shvaćate...Unimatrix_Zero wrote:podrzavam ove besmislene projekte
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Nije besmislen...Na tragu je stvaranja novog svjetskog poretka...Vi kurca ne shvaćate...Unimatrix_Zero wrote:podrzavam ove besmislene projekte
pa kako nije,nemora biti lose ako je besmislen,smisao je skriven,u njemu se krije mudrost
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
No, tome je nešto prethodilo...Igra pred Vašim očima, ali toliko ste glupi da to ne možete razumjeti...
red wolf-
2016-02-10
Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Nije besmislen...Na tragu je stvaranja novog svjetskog poretka...Vi kurca ne shvaćate...Unimatrix_Zero wrote:podrzavam ove besmislene projekte
pa kako nije,nemora biti lose ako je besmislen,smisao je skriven,u njemu se krije mudrost
Ne, ne...Pogrešno si postavio tezu...
red wolf-
2016-02-10
kad si glup onda si srecan
A evo baš čitam.£otk@ wrote:RayMabus wrote:Ulazi samo ....iz nekih svojih razloga Hr će morat gurnit Cg u EU pošto nema nekog razloga da ju se ne primi kad zaključi sve one točke koje Brisel traži jer CG ima samo 650 tisuća stanovnika i tu nema neke opasnosti da će navalit neka masa radnika plus obalni pojas , povezivanje , ulaženje u trbuh zapadnog Balkana , odvajanje Cg do Srbije ( Srbi u Cg su euroskeptici ) itd itd itd pa vrlo vjerojatno oni su idući a ostali će morat pričekat.Eroo wrote:Znači da projekt "Zapadni Balkan" ulazi u fazu realizacije.
Jebote, samo zamislite da bi vam Džaferović bio predsjenik...na primjer.
I ja mislim da Crna Gora ima šansu.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pristupanje_Crne_Gore_Europskoj_uniji
Taman dok mi napravimo Pelješki most oni će pozatvarat bar još desetak poglavlja. Sad su zatvorili samo 3 od moguća 33 no koliko vidim u konačnici nema nekog razloga da ne zatvore i ostale a za razliku od Albanije kojoj se čak i jedna Nizozemska protivila ovi nemaju repova sa susjedima nit su neka velika zemlja da se desnica boji neke navale radne snage i ta priča.
U puno boljoj su poziciji od Albanije jer ona vuće problematiku Kosova i Makedonije a s time se nitko u Eu ne želi bačkat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
[quote="red wolf"]
Ne, ne...Pogrešno si postavio tezu...[/quote
zavisi sa koje tacke gledista gledas na to,mozda nam se samo terminologija ne poklapa
Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Nije besmislen...Na tragu je stvaranja novog svjetskog poretka...Vi kurca ne shvaćate...Unimatrix_Zero wrote:podrzavam ove besmislene projekte
zavisi sa koje tacke gledista gledas na to,mozda nam se samo terminologija ne poklapa
2018-03-12
kak ide ona
od vardara pa do triglava
Gdje je EU pogriješila?...Kad je pokušala donijeti Ustav...To je temeljni akt države...Bolje je stvoriti manji broj ujedinjenih zajednica koje će dovesti do nestanka suvereniteta država koje ih sačinjavaju, a onda ih jednostavno progutati...Unimatrix_Zero wrote:kad si glup onda si srecan
red wolf-
2016-02-10
longi imal zime dolje kod vasRayMabus wrote:A evo baš čitam.£otk@ wrote:RayMabus wrote:Ulazi samo ....iz nekih svojih razloga Hr će morat gurnit Cg u EU pošto nema nekog razloga da ju se ne primi kad zaključi sve one točke koje Brisel traži jer CG ima samo 650 tisuća stanovnika i tu nema neke opasnosti da će navalit neka masa radnika plus obalni pojas , povezivanje , ulaženje u trbuh zapadnog Balkana , odvajanje Cg do Srbije ( Srbi u Cg su euroskeptici ) itd itd itd pa vrlo vjerojatno oni su idući a ostali će morat pričekat.Eroo wrote:Znači da projekt "Zapadni Balkan" ulazi u fazu realizacije.
Taman dok mi napravimo Pelješki most oni će pozatvarat bar još desetak poglavlja. Sad su zatvorili samo 3 od moguća 33 no koliko vidim u konačnici nema nekog razloga da ne zatvore i ostale a za razliku od Albanije kojoj se čak i jedna Nizozemska protivila ovi nemaju repova sa susjedima nit su neka velika zemlja da se desnica boji neke navale radne snage i ta priča.
U puno boljoj su poziciji od Albanije jer ona vuće problematiku Kosova i Makedonije a s time se nitko u Eu ne želi bačkat.
2018-03-12
djesi levi kupus ti jebemLeviathan2 wrote:kak ide ona
2018-03-12
Samo promatraj...Ovo je nešto što generacije tvoje vrste nisu niti mogle zamisliti...A stvara se pred tvojim očima...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Nije besmislen...Na tragu je stvaranja novog svjetskog poretka...Vi kurca ne shvaćate...Unimatrix_Zero wrote:podrzavam ove besmislene projekte
red wolf-
2016-02-10
britanci se povlace iz tog projekta,negdje je izgleda zapelored wolf wrote:Gdje je EU pogriješila?...Kad je pokušala donijeti Ustav...To je temeljni akt države...Bolje je stvoriti manji broj ujedinjenih zajednica koje će dovesti do nestanka suvereniteta država koje ih sačinjavaju, a onda ih jednostavno progutati...Unimatrix_Zero wrote:kad si glup onda si srecan
eo me,smrzo se picka pa se jos otkravljujem _DUnimatrix_Zero wrote:djesi levi kupus ti jebemLeviathan2 wrote:kak ide ona
Oni su nebitni...Unimatrix_Zero wrote:britanci se povlace iz tog projekta,negdje je izgleda zapelored wolf wrote:Gdje je EU pogriješila?...Kad je pokušala donijeti Ustav...To je temeljni akt države...Bolje je stvoriti manji broj ujedinjenih zajednica koje će dovesti do nestanka suvereniteta država koje ih sačinjavaju, a onda ih jednostavno progutati...Unimatrix_Zero wrote:kad si glup onda si srecan
red wolf-
2016-02-10
Ja sam u krarkim rukavima i u boksericama. Dere Jugo vanka al nije zima. Ne grijemo još. U kratkim rukavima sam i u boksericama.Unimatrix_Zero wrote:longi imal zime dolje kod vasRayMabus wrote:A evo baš čitam.£otk@ wrote:RayMabus wrote:Ulazi samo ....iz nekih svojih razloga Hr će morat gurnit Cg u EU pošto nema nekog razloga da ju se ne primi kad zaključi sve one točke koje Brisel traži jer CG ima samo 650 tisuća stanovnika i tu nema neke opasnosti da će navalit neka masa radnika plus obalni pojas , povezivanje , ulaženje u trbuh zapadnog Balkana , odvajanje Cg do Srbije ( Srbi u Cg su euroskeptici ) itd itd itd pa vrlo vjerojatno oni su idući a ostali će morat pričekat.Eroo wrote:Znači da projekt "Zapadni Balkan" ulazi u fazu realizacije.
Last edited by RayMabus on 12/11/2019, 23:51; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bez brige zero je spreman za svaki dnevnikred wolf wrote:Samo promatraj...Ovo je nešto što generacije tvoje vrste nisu niti mogle zamisliti...A stvara se pred tvojim očima...Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:Unimatrix_Zero wrote:red wolf wrote:
Nije besmislen...Na tragu je stvaranja novog svjetskog poretka...Vi kurca ne shvaćate...
nebitni? pa ne bas,i mravi su bitni a kamoli ne britancired wolf wrote:Oni su nebitni...Unimatrix_Zero wrote:britanci se povlace iz tog projekta,negdje je izgleda zapelored wolf wrote:Gdje je EU pogriješila?...Kad je pokušala donijeti Ustav...To je temeljni akt države...Bolje je stvoriti manji broj ujedinjenih zajednica koje će dovesti do nestanka suvereniteta država koje ih sačinjavaju, a onda ih jednostavno progutati...Unimatrix_Zero wrote:kad si glup onda si srecan
2018-03-12
ima li imaigranata kupus im jebemRayMabus wrote:Ja sam u krarkim rukavima i u boksericama. Dere Jugo vanka alal nije zima. Ne grijemo još. U kratkim rukavima sam i u boksericama.Unimatrix_Zero wrote:longi imal zime dolje kod vasRayMabus wrote:A evo baš čitam.£otk@ wrote:RayMabus wrote:
Ulazi samo ....iz nekih svojih razloga Hr će morat gurnit Cg u EU pošto nema nekog razloga da ju se ne primi kad zaključi sve one točke koje Brisel traži jer CG ima samo 650 tisuća stanovnika i tu nema neke opasnosti da će navalit neka masa radnika plus obalni pojas , povezivanje , ulaženje u trbuh zapadnog Balkana , odvajanje Cg do Srbije ( Srbi u Cg su euroskeptici ) itd itd itd pa vrlo vjerojatno oni su idući a ostali će morat pričekat.
2018-03-12
Ne, nebitni su...U budućnosti će na koljenima ponovno ući tamo od gdje su otišli...Ako odu uopće...;))))Unimatrix_Zero wrote:nebitni? pa ne bas,i mravi su bitni a kamoli ne britancired wolf wrote:Oni su nebitni...Unimatrix_Zero wrote:britanci se povlace iz tog projekta,negdje je izgleda zapelored wolf wrote:Gdje je EU pogriješila?...Kad je pokušala donijeti Ustav...To je temeljni akt države...Bolje je stvoriti manji broj ujedinjenih zajednica koje će dovesti do nestanka suvereniteta država koje ih sačinjavaju, a onda ih jednostavno progutati...Unimatrix_Zero wrote:kad si glup onda si srecan
red wolf-
2016-02-10
buducnost je nepoznata,podlozna izmjenama i promjenama
Similar topics
» Zagreb: osnovan Institut za hibridno ratovanje
» Osnovan Stožer za obranu hrvatske Rijeke
» Osnovan stožer za obranu Spužve Boba
» Šešelj: Zaustaviti proces evropskih integracija
» ULAZIMO U SCHENGEN
» Osnovan Stožer za obranu hrvatske Rijeke
» Osnovan stožer za obranu Spužve Boba