Macron ga ne vadi...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Macron ga ne vadi...
dakako da mijenjared wolf wrote:Moguće, ali to ne mijenja činjenicu da si pod vlašću Illuminata...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:ti si u zabludired wolf wrote:Ne...Ti si pod vlašću Illuminata...I nemaš izbora pritom...prckov wrote:ja nemam vladarared wolf wrote:
Tvoji vladari su pod svevidećim okom...Meni taj ne može ništa...Pa sad se i dalje smij...
ja sam onaj koji zna
ti si laznjak
samo tebi nije dano da znas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Oni su na vrhu...Sve ispod...Tko ih jebe u kakvom su odnosu...hahahahahahahahahahahaUnimatrix_Zero wrote:nisu iluminati jedino tajno drustvo,ima ih oho ho i nisu medjusobno nimalo u harmoniji
red wolf-
2016-02-10
Ti si mala ovca...hahahahahahahahahahahahahaha...I imaš svoj broj prije nego si došao u tor....hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:dakako da mijenjared wolf wrote:Moguće, ali to ne mijenja činjenicu da si pod vlašću Illuminata...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:ti si u zabludired wolf wrote:Ne...Ti si pod vlašću Illuminata...I nemaš izbora pritom...prckov wrote:
ja nemam vladara
ja sam onaj koji zna
ti si laznjak
red wolf-
2016-02-10
sad iz tebe progovara nemoc I razocarenje sto nisi I ne mozes bit onaj koji znared wolf wrote:Ti si mala ovca...hahahahahahahahahahahahahaha...I imaš svoj broj prije nego si došao u tor....hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:dakako da mijenjared wolf wrote:Moguće, ali to ne mijenja činjenicu da si pod vlašću Illuminata...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:ti si u zabludired wolf wrote:
Ne...Ti si pod vlašću Illuminata...I nemaš izbora pritom...
ti si laznjak
jer ti nije dato
2014-04-19
na vrhu,pa evo i ameri na vrhu pa gledaj kako idu dolje,kad si na vrhu svi te gledaju skinuti sa trona,ekipa se ujedini protiv najjaceg i to je to,dva losha ubishe Miloshared wolf wrote:Oni su na vrhu...Sve ispod...Tko ih jebe u kakvom su odnosu...hahahahahahahahahahahaUnimatrix_Zero wrote:nisu iluminati jedino tajno drustvo,ima ih oho ho i nisu medjusobno nimalo u harmoniji
Ne...Ti si pod vlašću onih koji nisu bili poput Isusa...Kad mu je ponudio moć, on ga je odbio...Ovim tvojima nije trebalo mnogo...Posredno si dobio Isusa...Ali, pošto su te tvoji vladari potpuno razjebali, niti Isusa nikad nisi mogao razumjeti...prckov wrote:sad iz tebe progovara nemoc I razocarenje sto nisi I ne mozes bit onaj koji znared wolf wrote:Ti si mala ovca...hahahahahahahahahahahahahaha...I imaš svoj broj prije nego si došao u tor....hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:dakako da mijenjared wolf wrote:Moguće, ali to ne mijenja činjenicu da si pod vlašću Illuminata...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:
ti si u zabludi
ti si laznjak
jer ti nije dato
Last edited by red wolf on 9/11/2019, 21:54; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Pa to je najniža razina...Nekad me zaista začudiš...Unimatrix_Zero wrote:na vrhu,pa evo i ameri na vrhu pa gledaj kako idu dolje,kad si na vrhu svi te gledaju skinuti sa trona,ekipa se ujedini protiv najjaceg i to je to,dva losha ubishe Miloshared wolf wrote:Oni su na vrhu...Sve ispod...Tko ih jebe u kakvom su odnosu...hahahahahahahahahahahaUnimatrix_Zero wrote:nisu iluminati jedino tajno drustvo,ima ih oho ho i nisu medjusobno nimalo u harmoniji
red wolf-
2016-02-10
tvoja vrsta je osudena da grijesired wolf wrote:Ne...Ti si pod vlašću onih koji nisu bili poput Isusa...Kad mu je ponudio moć, on ga je odbio...Ovim tvojima nije trebalo mnogo...Posredno si dobio Isusa...Ali, pošto su te tvoji vladari potpuno razjebali, niti Isusa nikad nisi mogao razumjeti...prckov wrote:sad iz tebe progovara nemoc I razocarenje sto nisi I ne mozes bit onaj koji znared wolf wrote:Ti si mala ovca...hahahahahahahahahahahahahaha...I imaš svoj broj prije nego si došao u tor....hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:dakako da mijenjared wolf wrote:
Moguće, ali to ne mijenja činjenicu da si pod vlašću Illuminata...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
jer ti nije dato
sve ti je pogresno postavljeno a ti to ne vidis jer nisi onaj koji zna
2014-04-19
Kad bi ti znao tko sam ja, nikad ovakav komentar ne bi napisao...prckov wrote:tvoja vrsta je osudena da grijesired wolf wrote:Ne...Ti si pod vlašću onih koji nisu bili poput Isusa...Kad mu je ponudio moć, on ga je odbio...Ovim tvojima nije trebalo mnogo...Posredno si dobio Isusa...Ali, pošto su te tvoji vladari potpuno razjebali, niti Isusa nikad nisi mogao razumjeti...prckov wrote:sad iz tebe progovara nemoc I razocarenje sto nisi I ne mozes bit onaj koji znared wolf wrote:Ti si mala ovca...hahahahahahahahahahahahahaha...I imaš svoj broj prije nego si došao u tor....hahahahahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:
dakako da mijenja
jer ti nije dato
red wolf-
2016-02-10
ne trebam znat tko si ti osobnored wolf wrote:Kad bi ti znao tko sam ja, nikad ovakav komentar ne bi napisao...prckov wrote:tvoja vrsta je osudena da grijesired wolf wrote:Ne...Ti si pod vlašću onih koji nisu bili poput Isusa...Kad mu je ponudio moć, on ga je odbio...Ovim tvojima nije trebalo mnogo...Posredno si dobio Isusa...Ali, pošto su te tvoji vladari potpuno razjebali, niti Isusa nikad nisi mogao razumjeti...prckov wrote:sad iz tebe progovara nemoc I razocarenje sto nisi I ne mozes bit onaj koji znared wolf wrote:
Ti si mala ovca...hahahahahahahahahahahahahaha...I imaš svoj broj prije nego si došao u tor....hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
jer ti nije dato
znam za tvoju vrstu da ne zna
nemoj da te to ljuti, to moras prihvatit jer je istina
2014-04-19
Pošteno od tebe...No, tvojoj vrsti dugujem nešto...Bili ste maštoviti kroz stoljeća u tome da mi date ime...Mnoga su me nasmijala, ali jedno mi je priraslo srcu...prckov wrote:ne trebam znat tko si ti osobnored wolf wrote:Kad bi ti znao tko sam ja, nikad ovakav komentar ne bi napisao...prckov wrote:tvoja vrsta je osudena da grijesired wolf wrote:Ne...Ti si pod vlašću onih koji nisu bili poput Isusa...Kad mu je ponudio moć, on ga je odbio...Ovim tvojima nije trebalo mnogo...Posredno si dobio Isusa...Ali, pošto su te tvoji vladari potpuno razjebali, niti Isusa nikad nisi mogao razumjeti...prckov wrote:
sad iz tebe progovara nemoc I razocarenje sto nisi I ne mozes bit onaj koji zna
jer ti nije dato
red wolf-
2016-02-10
ne, ti moju vrstu ne poznasred wolf wrote:Pošteno od tebe...No, tvojoj vrsti dugujem nešto...Bili ste maštoviti kroz stoljeća u tome da mi date ime...Mnoga su me nasmijala, ali jedno mi je priraslo srcu...prckov wrote:ne trebam znat tko si ti osobnored wolf wrote:Kad bi ti znao tko sam ja, nikad ovakav komentar ne bi napisao...prckov wrote:tvoja vrsta je osudena da grijesired wolf wrote:
Ne...Ti si pod vlašću onih koji nisu bili poput Isusa...Kad mu je ponudio moć, on ga je odbio...Ovim tvojima nije trebalo mnogo...Posredno si dobio Isusa...Ali, pošto su te tvoji vladari potpuno razjebali, niti Isusa nikad nisi mogao razumjeti...
niti razumijes jer ne mozes
nije ti dano
2014-04-19
Jebe se meni za tvoju vrstu...prckov wrote:ne, ti moju vrstu ne poznasred wolf wrote:Pošteno od tebe...No, tvojoj vrsti dugujem nešto...Bili ste maštoviti kroz stoljeća u tome da mi date ime...Mnoga su me nasmijala, ali jedno mi je priraslo srcu...prckov wrote:ne trebam znat tko si ti osobnored wolf wrote:Kad bi ti znao tko sam ja, nikad ovakav komentar ne bi napisao...prckov wrote:
tvoja vrsta je osudena da grijesi
nije ti dano
red wolf-
2016-02-10
jeli zna neko da 2021 raketa Arijana lansira novi James Webb Space Telescope,Hable je u usporedbi sa ovim novim komarac,ocekujem uzbudljive rezultate
prckov wrote:red wolf wrote:Socijaliste je zaustavilo svevideće oko...
hehehehe
spustas se na razinu na kojoj moja vrsta ne moze odrzavat smislenu komunikacijured wolf wrote:Jebe se meni za tvoju vrstu...prckov wrote:ne, ti moju vrstu ne poznasred wolf wrote:Pošteno od tebe...No, tvojoj vrsti dugujem nešto...Bili ste maštoviti kroz stoljeća u tome da mi date ime...Mnoga su me nasmijala, ali jedno mi je priraslo srcu...prckov wrote:ne trebam znat tko si ti osobnored wolf wrote:
Kad bi ti znao tko sam ja, nikad ovakav komentar ne bi napisao...
nije ti dano
uostalom ovo nije mjesto
previse sam I reko
2014-04-19
Ne...Ja sam tebi rekao i više nego što sam htio...No, toliko si glup, da nisi shvatio...prckov wrote:spustas se na razinu na kojoj moja vrsta ne moze odrzavat smislenu komunikacijured wolf wrote:Jebe se meni za tvoju vrstu...prckov wrote:ne, ti moju vrstu ne poznasred wolf wrote:Pošteno od tebe...No, tvojoj vrsti dugujem nešto...Bili ste maštoviti kroz stoljeća u tome da mi date ime...Mnoga su me nasmijala, ali jedno mi je priraslo srcu...prckov wrote:
ne trebam znat tko si ti osobno
nije ti dano
uostalom ovo nije mjesto
previse sam I reko
red wolf-
2016-02-10
to oko vidi neradnike I parasiteNoor wrote:prckov wrote:red wolf wrote:Socijaliste je zaustavilo svevideće oko...
hehehehe
ali nije ono sto se misli da jest
2014-04-19
tvoja vrsta je emocionalno nestabilnared wolf wrote:Ne...Ja sam tebi rekao i više nego što sam htio...No, toliko si glup, da nisi shvatio...prckov wrote:spustas se na razinu na kojoj moja vrsta ne moze odrzavat smislenu komunikacijured wolf wrote:Jebe se meni za tvoju vrstu...prckov wrote:ne, ti moju vrstu ne poznasred wolf wrote:
Pošteno od tebe...No, tvojoj vrsti dugujem nešto...Bili ste maštoviti kroz stoljeća u tome da mi date ime...Mnoga su me nasmijala, ali jedno mi je priraslo srcu...
nije ti dano
uostalom ovo nije mjesto
previse sam I reko
osudena je da grijesi
a nije joj dato da zna
zato si ljut
2014-04-19
Tako je...prckov wrote:tvoja vrsta je emocionalno nestabilnared wolf wrote:Ne...Ja sam tebi rekao i više nego što sam htio...No, toliko si glup, da nisi shvatio...prckov wrote:spustas se na razinu na kojoj moja vrsta ne moze odrzavat smislenu komunikacijured wolf wrote:Jebe se meni za tvoju vrstu...prckov wrote:
ne, ti moju vrstu ne poznas
nije ti dano
uostalom ovo nije mjesto
previse sam I reko
osudena je da grijesi
a nije joj dato da zna
zato si ljut
red wolf-
2016-02-10
pozdravljam te u mirured wolf wrote:Tako je...prckov wrote:tvoja vrsta je emocionalno nestabilnared wolf wrote:Ne...Ja sam tebi rekao i više nego što sam htio...No, toliko si glup, da nisi shvatio...prckov wrote:spustas se na razinu na kojoj moja vrsta ne moze odrzavat smislenu komunikacijured wolf wrote:
Jebe se meni za tvoju vrstu...
uostalom ovo nije mjesto
previse sam I reko
osudena je da grijesi
a nije joj dato da zna
zato si ljut
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vadi kume keš, keš!
» Haso j. ne vadi