Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
U pravu si. JA to više neću raditi i ispričavam se. Nije fer ni pošteno.tre wrote:zašto vi srpska stoko imate konstantnu potrebu vrijeđati moje mrtve roditelje?pismejker wrote:Pa jest,samo po tati..inace je Ljutko koji se odmah naduri,kad nesh nije po njegovom..crvenkasti wrote:Tre je Srbin po nacionalnosti.
Ali često ti sam isprovociraš neprimjerene reakcije. Recimo to tvoje - srpska stoko
Ali bez obzira, to nije u redu ... u pravu si
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kako raste broj ustaških đubradidžoker wrote:Sora wrote:ti si također jedno izdanjeničko dubredžoker wrote:pismejker wrote: jebiga, moram te iz crijeva izbaciti..jel ..
Kakogod DAN ANTIFAŠISTA OSTAJE: ... odgrizite si mooda tupsoni ...
Izbacio ti iz crijeva sebe i ja obilato.
Još nisam sretan u životu hrvatskog branitelja, koji je Juga bila dobra zamisao. Jedino 'branioca' Juge.
Nu dobro, kad septička jama puna samoprozvanih antifašista i antinacista zakipi, svakakva govna na površinu izađu. U pravilu najšuplja.
Čuješ se nalazi na 600 km udaljenom od Hrvatske. Kako tek smrdiš u njemačkoj, da samo Švabo može znati. Nisu ni oni lako kad vide što im se sve dovuklo. Zato i AFD jača.
S obzirom na Dana AFB-a, civilni svijet svijeta završio je ratu i porazio njemačke i nacionalsocijalne, a nije se razdvojilo kad su bivši saveznici agresije na Poljskoj međusobno pohvatali za vrata zbog lebensrauma.
od onih koji se dive paveliću
i koji bi prodali rvacku nizašto
ko vas jebe gamadi
uskoro neće imati koga
zajebavati nestaju hrvati radi tajna đubradi
za vrijeme tita bilo ih više ... i bili su normalni
smanjuje se broj hrvata
sta ti nije jasno
ja mislim,oni kriomice se pridruzuju Partizanskom odredu..Sora wrote:kako raste broj ustaških đubradidžoker wrote:Sora wrote:ti si također jedno izdanjeničko dubredžoker wrote:pismejker wrote: jebiga, moram te iz crijeva izbaciti..jel ..
Kakogod DAN ANTIFAŠISTA OSTAJE: ... odgrizite si mooda tupsoni ...
Izbacio ti iz crijeva sebe i ja obilato.
Još nisam sretan u životu hrvatskog branitelja, koji je Juga bila dobra zamisao. Jedino 'branioca' Juge.
Nu dobro, kad septička jama puna samoprozvanih antifašista i antinacista zakipi, svakakva govna na površinu izađu. U pravilu najšuplja.
Čuješ se nalazi na 600 km udaljenom od Hrvatske. Kako tek smrdiš u njemačkoj, da samo Švabo može znati. Nisu ni oni lako kad vide što im se sve dovuklo. Zato i AFD jača.
S obzirom na Dana AFB-a, civilni svijet svijeta završio je ratu i porazio njemačke i nacionalsocijalne, a nije se razdvojilo kad su bivši saveznici agresije na Poljskoj međusobno pohvatali za vrata zbog lebensrauma.
od onih koji se dive paveliću
i koji bi prodali rvacku nizašto
ko vas jebe gamadi
uskoro neće imati koga
zajebavati nestaju hrvati radi tajna đubradi
za vrijeme tita bilo ih više ... i bili su normalni
smanjuje se broj hrvata
sta ti nije jasno
Guest- Guest
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» ''Kuščević ostaje ministar, Kenwood Kenon ga branio nakon sastanka HDZ-ovaca''
» Vjerovali ili ne,to je Vesna Pusić spriječila a hoće li to učiniti premijer Kenwood Kenon ostaje za vidjeti!
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon i ovaj put negativan na koronavirus
» Vjerovali ili ne,to je Vesna Pusić spriječila a hoće li to učiniti premijer Kenwood Kenon ostaje za vidjeti!
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon i ovaj put negativan na koronavirus
Page 12 of 12