Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
kmeeeeee....nema ti druge nego da istrunesh u australiji..nema povratka natrag...
antifašisti rulaju...
antifašisti rulaju...
Guest- Guest
ti si također jedno izdajničko dubreJoker wrote:pismejker wrote:jebiga,moram te iz crijeva izbaciti..jel..
Kakogod DAN ANTIFAŠISTA OSTAJE:...odgrizite si mooda tupsoni...
Izbacio ti iz crijeva samog sebe i to obilato.
Još nisam sreo u životu hrvatskog branitelja kojem je Juga bila dobra zamisao. Jedino 'branioca' Juge.
Nu dobro, kad septička jama puna samoprozvanih antifašista i antinacista zakipi, svakakva govna na površinu izađu. U pravilu najšuplja.
'Čuješ' se makar si jedno 600 km udaljen od Hrvatske. Kako tek smrdiš u Njemačkoj, to samo Švabo može znati. Nije niti njima lako kad vide što im se sve dovuklo. Zato i AFD jača.
A glede Dana AFB-a sav civilizirani svijet slavi završetak rata i poraz Njemačke i nacionalsocijalsta, a ne brisanje u šumu kad su se bivši saveznici agresije na Poljsku međusobno pohvatali za vrat zbog lebensrauma.
od onih koji se dive paveliću
i koji bi prodali rvacku nizašto
ko vas jebe gamadi
nećee uskoro imati koga zajebavati
nestaju hrvati radi takve đubradi
za vrijeme tita bilo ih je više... i bili su normalni
bedak se pjeni,laje iz daljine,jher drugo niti ne smije..slijedio bi mu blajburg 2.0...Sora wrote:ti si također jedno izdajničko dubreJoker wrote:pismejker wrote:jebiga,moram te iz crijeva izbaciti..jel..
Još nisam sreo u životu hrvatskog branitelja kojem je Juga bila dobra zamisao. Jedino 'branioca' Juge.
Nu dobro, kad septička jama puna samoprozvanih antifašista i antinacista zakipi, svakakva govna na površinu izađu. U pravilu najšuplja.
'Čuješ' se makar si jedno 600 km udaljen od Hrvatske. Kako tek smrdiš u Njemačkoj, to samo Švabo može znati. Nije niti njima lako kad vide što im se sve dovuklo. Zato i AFD jača.
A glede Dana AFB-a sav civilizirani svijet slavi završetak rata i poraz Njemačke i nacionalsocijalsta, a ne brisanje u šumu kad su se bivši saveznici agresije na Poljsku međusobno pohvatali za vrat zbog lebensrauma.
ko vas jebe gamadi
Guest- Guest
Ma vidi se iz avijona da si zdvojan i da su ti pokisla krila jer ti umjesto antifašizma nisu uprazničili tvoj žuđeni 10. aprila. A šta ćeš, utješit ćeš se ti već kod svojih ovacaprckov wrote:al bez zajebancije precjenio sam teOh_Femder wrote:Coming from a ewe fucker :ovca: , it's always a complimentprckov wrote:jesi se to prepoOh_Femder wrote:
He-he, viđe ovcojeba, propeja se na stražnje noge ko lički međed, oči mu se izbečile i iskočile ko žabi ispod kamijona petotona, a na usta baca krvavu pjenu Taj, jebamater, mora da je neki antifašista, jer pošten ustaša se tako ni u snu ne bi ponaša Nego, reci ti nama ovcoprce, u koje doba dana su vizite u mentalnoj ustanovi, da ti donesem kilu naranača
ma ne boj se ja to samo tebi ponavljam da si tulo jer si tulav da to shvatis odjednom
gluplji si nego sto sam mislio
uzas internet usporio..za kojigod se server priheftam,sporo i nadalje..ping je normalan 25-26
Guest- Guest
pismejker wrote:bedak se pjeni,laje iz daljine,jher drugo niti ne smije..slijedio bi mu blajburg 2.0...Sora wrote:ti si također jedno izdajničko dubreJoker wrote:pismejker wrote:jebiga,moram te iz crijeva izbaciti..jel..
ko vas jebe gamadi
Auh .... što se se usmrdili.
Guest- Guest
hehehehehe...neka tebe...samo ti lajuckaj i kmeci...Antifasisti rulaju...
Guest- Guest
pismejker wrote:hehehehehe...neka tebe...samo ti lajuckaj i kmeci...Antifasisti rulaju...
Nek rulaju. To ne znači da ti i dalje ne smrdiš do beskraja. 'Branioče'.
Guest- Guest
Jebote branitelj,,stid me se toga i sjetiti,kad vidim kakvim retardima sam branio fukojebinu i sam izgubio vremena i love..
Antifasisti rulaju....
Antifasisti rulaju....
Guest- Guest
pismejker wrote:Jebote branitelj,,stid me se toga i sjetiti,kad vidim kakvim retardima sam branio fukojebinu i sam izgubio vremena i love..
Antifasisti rulaju....
Na baušteli u Njemačkoj.
Guest- Guest
pismejker wrote:
[b]pa vama je kao bolje??
čuj da smo ostali u jugi ja nikad ne bi mogo kupit stan ni sportski auto.
mogo bi stan dobit od države, al ga ne bi nikad dobio jer su se prestali gradit osamdesetih, nije bilo para. Vozio bi stojadina. Jedino što se ne bi prebio od posla.
Ringo10 wrote:JA znam da si ti glup ko kurac ali ovo je baš previše.marcellus wrote:
pa protiv antifašista smo se borili 95 jel se to zaboravilo?
imali su petokrake, bili su JNA za koju smo u školi učili da je antifašistička, borili su se protiv ustaša.
naravno da su bili antifašisti. Da koji bi kurac bili? A i deklarirali su se kao antifašisti.
Sto??Bajustela je nesh lose i sramotno,a pizdek??Radio sam u svojim 20tima i na bajusteli i ponosim se time i umlatio para jos u obliku dojčmarke..snazan i pun love,sve sto su tvoje balkanke uvijek voljele..Joker wrote:pismejker wrote:Jebote branitelj,,stid me se toga i sjetiti,kad vidim kakvim retardima sam branio fukojebinu i sam izgubio vremena i love..
Antifasisti rulaju....
Na baušteli u Njemačkoj.
Guest- Guest
A ti misliš da ako si ti izašao iz Juge, da je i Juga izašla iz tebe, ha-ha! Tebi je pljugoslavija i dalje u glavi, a sudeći po onome koliko ti zaokuplja gangliju više nego išta drugo, nema sumnje da ćeš je još i djeci natovariti u moždanemarcellus wrote:čuj da smo ostali u jugi ja nikad ne bi mogo kupit stan ni sportski auto.pismejker wrote:[b]pa vama je kao bolje??
mogo bi stan dobit od države, al ga ne bi nikad dobio jer su se prestali gradit osamdesetih, nije bilo para. Vozio bi stojadina. Jedino što se ne bi prebio od posla.
pismejker wrote:Sto??Bajustela je nesh lose i sramotno,a pizdek??Radio sam u svojim 20tima i na bajusteli i ponosim se time i umlatio para jos u obliku dojčmarke..snazan i pun love,sve sto su tvoje balkanke uvijek voljele..Joker wrote:pismejker wrote:Jebote branitelj,,stid me se toga i sjetiti,kad vidim kakvim retardima sam branio fukojebinu i sam izgubio vremena i love..
Antifasisti rulaju....
Na baušteli u Njemačkoj.
Nisi ti vidio pičke niti u Erotici, a kamoli uživo.
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:A ti misliš da ako si ti izašao iz Juge, da je i Juga izašla iz tebe, ha-ha! Tebi je pljugoslavija i dalje u glavi, a sudeći po onome koliko ti zaokuplja gangliju više nego išta drugo, nema sumnje da ćeš je još i djeci natovariti u moždanemarcellus wrote:čuj da smo ostali u jugi ja nikad ne bi mogo kupit stan ni sportski auto.pismejker wrote:[b]pa vama je kao bolje??
Je, njemu je u glavi, a vi se potrgali s apologetikom iste. Issati.
Guest- Guest
eto na..odoh plakati...Joker wrote:pismejker wrote:Sto??Bajustela je nesh lose i sramotno,a pizdek??Radio sam u svojim 20tima i na bajusteli i ponosim se time i umlatio para jos u obliku dojčmarke..snazan i pun love,sve sto su tvoje balkanke uvijek voljele..Joker wrote:pismejker wrote:Jebote branitelj,,stid me se toga i sjetiti,kad vidim kakvim retardima sam branio fukojebinu i sam izgubio vremena i love..
Antifasisti rulaju....
Na baušteli u Njemačkoj.
Guest- Guest
pismejker wrote:eto na..odoh plakati...Joker wrote:pismejker wrote:Sto??Bajustela je nesh lose i sramotno,a pizdek??Radio sam u svojim 20tima i na bajusteli i ponosim se time i umlatio para jos u obliku dojčmarke..snazan i pun love,sve sto su tvoje balkanke uvijek voljele..Joker wrote:pismejker wrote:Jebote branitelj,,stid me se toga i sjetiti,kad vidim kakvim retardima sam branio fukojebinu i sam izgubio vremena i love..
Antifasisti rulaju....
Na baušteli u Njemačkoj.
Istina, plaćem. Mogao bi se i oprati koji puta. Čuješ se.
Guest- Guest
marcellus wrote:pismejker wrote:
[b]pa vama je kao bolje??
čuj da smo ostali u jugi ja nikad ne bi mogo kupit stan ni sportski auto.
ne znam bash Marc..Nisam cuo niti vidio da je u staroj Juzi netko bio beskucnik ili je vrpao po kontejnerima u potrazi za hranom..
stan ili kucu su sVI imali,dakle krov nad glavom..stanovi obicno drzavni kuce privatne..sporcki auto...e jebiga..tko je bio manga imao je sve,pa i sporcki auto..mogao si ti malo u pecalbu u Osterajh ili svabiju,pa polako skupiti lovu za auto..ljudi su u fusu radili elinstalacije,vodovodne,keramiku,pa su imali lovu za svasta,..samo je TREBALO RADITI,bas kao u kapitalizmu..u 80tima su masovno ljudi se izvlacili vanka i radili,doli gradili kuce kupovali solidna auta...jbtg..tak oje to bilo..
Guest- Guest
Jači argumentmarcellus wrote:imali su petokrakeRingo10 wrote:JA znam da si ti glup ko kurac ali ovo je baš previše.marcellus wrote:pa protiv antifašista smo se borili 95 jel se to zaboravilo?
Tebi kad konobar veli da je ptica prasica, ti mu odmah povjeruješ i caltaš za kanarinca ko za odojkamarcellus wrote:bili su JNA za koju smo u školi učili da je antifašistička, borili su se protiv ustaša.
naravno da su bili antifašisti. Da koji bi kurac bili? A i deklarirali su se kao antifašisti.
Similar topics
» ''Kuščević ostaje ministar, Kenwood Kenon ga branio nakon sastanka HDZ-ovaca''
» Vjerovali ili ne,to je Vesna Pusić spriječila a hoće li to učiniti premijer Kenwood Kenon ostaje za vidjeti!
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon i ovaj put negativan na koronavirus
» Vjerovali ili ne,to je Vesna Pusić spriječila a hoće li to učiniti premijer Kenwood Kenon ostaje za vidjeti!
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon i ovaj put negativan na koronavirus
Page 10 of 12