Feministički gender fluid Terminator Dark Fate podbacio u kinima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Feministički gender fluid Terminator Dark Fate podbacio u kinima
T. wrote:Ovo je 6. Terminator + tv serijal 'kronike sarah connor'...
Prva dva dijela prate određenu vremensku crtu te se nadovezuju jedan na drugi radnjom...
Sve ostalo je zbrčkano i već odavno sje*ano, tako da ovaj najnoviji film samo nastavlja taj trend...
Ovaj se nastavlja na T2 jer kao oni ostali se nisu desili tj. desili su se u nekom alternativnom timelineu.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
catabbath wrote:T. wrote:Ovo je 6. Terminator + tv serijal 'kronike sarah connor'...
Prva dva dijela prate određenu vremensku crtu te se nadovezuju jedan na drugi radnjom...
Sve ostalo je zbrčkano i već odavno sje*ano, tako da ovaj najnoviji film samo nastavlja taj trend...
Ovaj se nastavlja na T2 jer kao oni ostali se nisu desili tj. desili su se u nekom alternativnom timelineu.
E pa to je veliki srednji prst za publiku
Trebali su reeboot... što i hoće za 10 tak godina ...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Uopće se više ne trudim oko tih sranja, ove godine još čekam samo Midway koji uskoro dolazi, ak to sjebu bavit ću se ispišavanjem Marxa i Engelsa u snijegu ne bi li se konačno obogatijo na umijetnosti ko pravi drug.
Što se Midway-a tiče cast izgleda solidno, priče će se valjda držati, očekujem spektakl od 2+ sata...
Što se Midway-a tiče cast izgleda solidno, priče će se valjda držati, očekujem spektakl od 2+ sata...
Brain32-
2014-04-15
Ne smiješ to propustiti...kic wrote:
a u čemu je stvar s novim Terminatorom? nisam gledao trailere ni sinopsis, mislio sam čak pogledati film..
a Joker neću gledati.. previše mi je te negative
red wolf-
2016-02-10
I ja jedva cekam Midway ;-))Brain32 wrote:Uopće se više ne trudim oko tih sranja, ove godine još čekam samo Midway koji uskoro dolazi, ak to sjebu bavit ću se ispišavanjem Marxa i Engelsa u snijegu ne bi li se konačno obogatijo na umijetnosti ko pravi drug.
Vjerujem.red wolf wrote:Ne smiješ to propustiti...kic wrote:
a u čemu je stvar s novim Terminatorom? nisam gledao trailere ni sinopsis, mislio sam čak pogledati film..
Otic cu ga pogledat ovih dana.
Odgodila vec par puta.
Ne svojom krivnjom.
Film je remek djelo...Glavni glumac...Ne znam kako je iz tog projekta izašao normalan...Maggie19 wrote:Vjerujem.red wolf wrote:Ne smiješ to propustiti...kic wrote:
Odgodila vec par puta.
Ne svojom krivnjom.
red wolf-
2016-02-10
Prava umjetnicka poslastica.red wolf wrote:Film je remek djelo...Glavni glumac...Ne znam kako je iz tog projekta izašao normalan...Maggie19 wrote:Vjerujem.red wolf wrote:Ne smiješ to propustiti...kic wrote:
Odgodila vec par puta.
Ne svojom krivnjom.
Joaquin je izvrstan glumac.
Kao i pokojni River.
Joaquin mi se svidio i u filmu "Marija"...Glumio je Isusa...Dodirnuli su se teme odnosa Isusa i Marije Magdalene (koja nije bila onakvom kakvom je prikazana u kršćanskoj tradiciji) koji je bio puno kompleksniji nego što se zna danas, ili koliko kršćani o tom odnosu znaju...Maggie19 wrote:Prava umjetnicka poslastica.red wolf wrote:Film je remek djelo...Glavni glumac...Ne znam kako je iz tog projekta izašao normalan...Maggie19 wrote:Vjerujem.red wolf wrote:Ne smiješ to propustiti...kic wrote:
Odgodila vec par puta.
Ne svojom krivnjom.
Kao i pokojni River.
red wolf-
2016-02-10
Nisam gledala taj film. Možda i nepravedno, kao kolateralnu žrtvu mog odbijanja gubljenja vremena na jednoobraznost.red wolf wrote:Joaquin mi se svidio i u filmu "Marija"...Glumio je Isusa...Dodirnuli su se teme odnosa Isusa i Marije Magdalene (koja nije bila onakvom kakvom je prikazana u kršćanskoj tradiciji) koji je bio puno kompleksniji nego što se zna danas, ili koliko kršćani o tom odnosu znaju...Maggie19 wrote:Prava umjetnicka poslastica.red wolf wrote:Film je remek djelo...Glavni glumac...Ne znam kako je iz tog projekta izašao normalan...Maggie19 wrote:Vjerujem.red wolf wrote:Ne smiješ to propustiti...kic wrote:
Odgodila vec par puta.
Ne svojom krivnjom.
Kao i pokojni River.
No, hvala na preporuci. Vidim da bi vrijedilo pogledati.
Preporučujem pogledati...Maggie19 wrote:Nisam gledala taj film. Možda i nepravedno, kao kolateralnu žrtvu mog odbijanja gubljenja vremena na jednoobraznost.red wolf wrote:Joaquin mi se svidio i u filmu "Marija"...Glumio je Isusa...Dodirnuli su se teme odnosa Isusa i Marije Magdalene (koja nije bila onakvom kakvom je prikazana u kršćanskoj tradiciji) koji je bio puno kompleksniji nego što se zna danas, ili koliko kršćani o tom odnosu znaju...Maggie19 wrote:Prava umjetnicka poslastica.red wolf wrote:Film je remek djelo...Glavni glumac...Ne znam kako je iz tog projekta izašao normalan...Maggie19 wrote:
Vjerujem.
Odgodila vec par puta.
Ne svojom krivnjom.
Kao i pokojni River.
red wolf-
2016-02-10
To je do vlasnika franšize...Hektorović wrote:T. wrote:Ovo je 6. Terminator + tv serijal 'kronike sarah connor'...
E a to je problem... ispada svi filmovi nakon dvojke nisu se događali
James cameron i neka ženska...
Što su amenovali takve projekte...
Zato lucas nije dao 'star wars' nikome da se miješa dok nije snimio što je naumio...
Te je bio scenarist, producent, redatelj i distributer svojih filmova...
Na koncu je prodao za 4 mlrd., koje ovi neće izvuć nikad, sudeći po filmovima koje snimaju...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Hocu, prvom prilikom..hvala ;-)))red wolf wrote:Preporučujem pogledati...Maggie19 wrote:Nisam gledala taj film. Možda i nepravedno, kao kolateralnu žrtvu mog odbijanja gubljenja vremena na jednoobraznost.red wolf wrote:Joaquin mi se svidio i u filmu "Marija"...Glumio je Isusa...Dodirnuli su se teme odnosa Isusa i Marije Magdalene (koja nije bila onakvom kakvom je prikazana u kršćanskoj tradiciji) koji je bio puno kompleksniji nego što se zna danas, ili koliko kršćani o tom odnosu znaju...Maggie19 wrote:Prava umjetnicka poslastica.red wolf wrote:Film je remek djelo...Glavni glumac...Ne znam kako je iz tog projekta izašao normalan...Maggie19 wrote:
Vjerujem.
Odgodila vec par puta.
Ne svojom krivnjom.
Kao i pokojni River.
jokera sam pogleda u kinu, neznam što su svi preuživljeni u taj film.. radi se o psihički sjebanoj osobi kojoj se spoji žuta minuta i počinje ubijati okolo.. previše negativan film.. terminatora bi mogao pogledati , ako barem onaj prije sa Emilie Clarke je bio OK, imao je dobrih baza i humora.. ali ako mi ovaj film ima neke gender sranja opcije, kao zadnji stari wars, gdje ona sa ljubičastom kosom zapovjeda, de odjebi, neću financirati tu marksističku ideologiju..kic wrote:
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
inače solidan novi film, Rambo Last Blood.. Rambo 5. Čak je i politički "desno" film, odnosno pro-Trumpovski između redaka
AssadNaPodmornici wrote:ali ako mi ovaj film ima neke gender sranja opcije, kao zadnji stari wars,
Pa imaš 3 generacije, babu Saru Connor, Johna Connora je zamjenila teen meksikanka, i imaš androgenu tranđu iz budućnosti (koja se valjda rodno izjašnjava kao žena) koja je došla štiti meksikanku :)
catabbath-
2015-08-22
Ramba planiram pogledati i Doctor Sleep-a isto.
dakle terminator ide na download sa pirate baya, kada dođe full verzija
MA neće nam valjda i naš Superman postati dvocijevka...jastreb wrote:Hollywood ulazi u terminalnu fazu.
Nedavno smo saznali da će novi 007 biti crnkinja,a šuška se i kako Superman treba otkriti nešto novo u vezi svog identiteta. Mislim da ne treba puno pametovati što.
Sva sreća što su westerni (moj omiljeni žanr) izašli iz mode.
E jebi ga ... ovaj Holliwood fakat sav ode u MP3
Još da nam i Dizinijevi crtani junaci postanu pederčine i nek asteroid opali u Zemlju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve je pošlo đavoljijem tragom.Ringo10 wrote:MA neće nam valjda i naš Superman postati dvocijevka...jastreb wrote:Hollywood ulazi u terminalnu fazu.
Nedavno smo saznali da će novi 007 biti crnkinja,a šuška se i kako Superman treba otkriti nešto novo u vezi svog identiteta. Mislim da ne treba puno pametovati što.
Sva sreća što su westerni (moj omiljeni žanr) izašli iz mode.
E jebi ga ... ovaj Holliwood fakat sav ode u MP3
Još da nam i Dizinijevi crtani junaci postanu pederčine i nek asteroid opali u Zemlju
Međutim sve to ide postepeno.
Pravi filmski junaci uopće nisu "jebači" u tom smislu da ti vidiš kako oni jebu. Rocky npr. znaš da ima djevojku,pa suprugu,pa djecu,i to je to. Nema scena seksa.
U westernima kauboj poljubi djevojku ili je oženi.
U današnjim filmovima glavni junak obično mora pokazati publici kako to izgleda u krevetu. Znači ulazi se u njegovu intimu.
U pravim filmovima seks je u trećem planu,a neke posebne sklonosti glavnog junaka publika ne poznaje,niti treba da poznaje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
terminator 1 i 2...i to je to..sve poslije ni blizu ovima..isto kao i james bond sa roger moorom je prestao biti onaj pravi bond...jedino rambo ima u nastavcima kvalitetu i onu prvobitnu srz film plus jedan glumac ga glumi u svim nastavcima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Agape u hrvatskim kinima
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Osniva se radikalno feministički pokret u Hrvatskoj
» Pakao - novi film Dan Brown-a, uskoro u kinima
» Kiowa Warrior, mali hr zloćo, terminator tenkova...
» Feministički antimilitaristički kolektiv protiv Herceg Bosne :)
» Osniva se radikalno feministički pokret u Hrvatskoj
» Pakao - novi film Dan Brown-a, uskoro u kinima
» Kiowa Warrior, mali hr zloćo, terminator tenkova...
Page 2 of 3