Branitelj iz HVO-a:Potomstvo mi je svo u Njemackoj a od Borjane i Covica su uhljebljena.Nema vise poslije cemo...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Branitelj iz HVO-a:Potomstvo mi je svo u Njemackoj a od Borjane i Covica su uhljebljena.Nema vise poslije cemo...
Bujica non stop udara po Kolindi..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Branitelj iz HVO-a:Potomstvo mi je svo u Njemackoj a od Borjane i Covica su uhljebljena.Nema vise poslije cemo...
AssadNaPodmornici wrote:Bujica non stop udara po Kolindi..
sa škorom uz krista protiv komunista
ZDS
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Oslobodjenje.ba ga vec slavo kao narodnog heroja. Prodao se a evo najlakse napaliti pravascad.
Pa primarni strateški cilj Sarajeva je proizvesti Hrvatsku varijantu Mektića i Šarovića. Odnarođeni Komšić nije idealno riješenje, neg žele zaći u samu srž naroda i unutar njega kultivirati ekipu koja im odgovara. S kojom bi onda disciplinirali neposlušnog Čovića.
To je bila bit platforme, sad se spremaju neke nove.
Velimir Bujanec
6 h ·
VEČERAS U BUJICI EKSKLUZIVNO: Govori Vladislav Berić, ratni zapovjednik Specijalne policije Livno!
.......................
Buljanac u akciji :D
Eto, dakle pravaška provokacija
Prostituiraju se Sarajevu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Oslobodjenje.ba ga vec slavo kao narodnog heroja. Prodao se a evo najlakse napaliti pravascad.
Pa primarni strateški cilj Sarajeva je proizvesti Hrvatsku varijantu Mektića i Šarovića. Odnarođeni Komšić nije idealno riješenje, neg žele zaći u samu srž naroda i unutar njega kultivirati ekipu koja im odgovara. S kojom bi onda disciplinirali neposlušnog Čovića.
To je bila bit platforme, sad se spremaju neke nove.
Velimir Bujanec
6 h ·
VEČERAS U BUJICI EKSKLUZIVNO: Govori Vladislav Berić, ratni zapovjednik Specijalne policije Livno!
.......................
Buljanac u akciji :D
Eto, dakle pravaška provokacija
Prostituiraju se Sarajevu
pravaši se čmare mujama otpočetka
2015-08-06
Evo gledam Bujicu, dakle Čović veleizdajnik, prodaje Drvar Četniku Dodiku.
2018-04-10
Hektorović wrote:Evo gledam Bujicu, dakle Čović veleizdajnik, prodaje Drvar Četniku Dodiku.
dobro imaš želuca za bljujicu....teško pravaško leglo...zds...drina...cvijeće
2015-08-06
da se ne ponavljam ali ipak: HB je opasnija pravaška desnica u RH od ljevice.
sapienti sat
sapienti sat
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Evo gledam Bujicu, dakle Čović veleizdajnik, prodaje Drvar Četniku Dodiku.
dobro imaš želuca za bljujicu....teško pravaško leglo...zds...drina...cvijeće
Akcija protiv Čovića dakle kreće iz Livna, očekivano.
2018-04-10
Orjunasko procetnicki napad dvaju turskih potomaka iz zadra ili iz koje se vec picke materine javlja ovaj prosrpski olos hektorovic. Polako dolazi vrijeme kad cemo mi veterani HVOa na ceste izvoditi ovu izdajnicku hdzovacku gamad i posmicat ih kao divlje svinje.
Ja se prvi javljam dobrovoljno da smaknem onu udbasku drolju Borjanu Kristo i onog titova ucenika Covica.
Bez griznje savjesti.
Nebi bilo prvi put.
Svaka cast suborcu Bericu.
Zao mi je sto smo stali na Banja Luci .
Tribali smo ih i u Beogradu potaracati.
Ja se prvi javljam dobrovoljno da smaknem onu udbasku drolju Borjanu Kristo i onog titova ucenika Covica.
Bez griznje savjesti.
Nebi bilo prvi put.
Svaka cast suborcu Bericu.
Zao mi je sto smo stali na Banja Luci .
Tribali smo ih i u Beogradu potaracati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svi clanovi HDZA se nalaze u knjigama Udbinih suradnika.
Dajem djecu u vatru ako nisu i roditelji ove dvi prosrpske budale epikur i hektor djeca udbaskih kadrova.
Dajem djecu u vatru ako nisu i roditelji ove dvi prosrpske budale epikur i hektor djeca udbaskih kadrova.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Alo ti u Costa Rica, herceg - srpska osovina sve bolje vrti, pokupit će i Imotski a ako nastavi ovako eto nas do Antila...
2015-08-06
vili40-
2015-08-02
Pitaj svoju bracu arkanovce ako je ista ostalo kako im je bilo oko Matijaseva kako ja zovem tzv. Mrkonjic grad.epikur37 wrote:Alo ti u Costa Rica, herceg - srpska osovina sve bolje vrti, pokupit će i Imotski a ako nastavi ovako eto nas do Antila...
2015-09-13
Nepetljaj imotski u svoje izdajnicke planove. Epikure tebi je sigurno mater srpkinja. Zato ih i branis.epikur37 wrote:Alo ti u Costa Rica, herceg - srpska osovina sve bolje vrti, pokupit će i Imotski a ako nastavi ovako eto nas do Antila...
2015-09-13
interesantno..ne vjerujem da mu je netko u obitelji srbin...nego mjenjao boje dresova ko carape..klasican yu profil..da je bio stariji za vrijeme jugovine bio kakav komunisicki aparatcik u bosni...bratstvo i jedinstvo i takve sheme...tekovine revolucije...onda bi se 1990 presaltao u hdz...PABLO ESCOBAR wrote:Nepetljaj imotski u svoje izdajnicke planove. Epikure tebi je sigurno mater srpkinja. Zato ih i branis.epikur37 wrote:Alo ti u Costa Rica, herceg - srpska osovina sve bolje vrti, pokupit će i Imotski a ako nastavi ovako eto nas do Antila...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:Alo ti u Costa Rica, herceg - srpska osovina sve bolje vrti, pokupit će i Imotski a ako nastavi ovako eto nas do Antila...
Costa Rica nek se bavi južno amerikankama... politku nek ostavi pametnijima :)
2018-04-10
PABLO ESCOBAR wrote:Ja se prvi javljam dobrovoljno da smaknem onu udbasku drolju Borjanu Kristo i onog titova ucenika Covica.
Bez griznje savjesti.
Nebi bilo prvi put.
Ovo su već prijetnje predsjedniku Hrvatskog Narodnog Sabora BiH
2018-04-10
pa lako za prijetnju costa rice...prijetnju su oni dobili na kupresu...znas kako s ekaze moć i bogatstvo su nekad sreca ali jos vise prokletstvo...Hektorović wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ja se prvi javljam dobrovoljno da smaknem onu udbasku drolju Borjanu Kristo i onog titova ucenika Covica.
Bez griznje savjesti.
Nebi bilo prvi put.
2015-09-08
Eto cetnice prijavi me. Kojeg hrvatskog izdajnice. Hdz je najveci dzelat hrvatskog naroda. Znas koliko me boli kyrac za tebe posrbice bjedna i za cirilasa koji se u doba najzesceg cetnickog napada na hrvatsku potpisivao cirilicom.Hektorović wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ja se prvi javljam dobrovoljno da smaknem onu udbasku drolju Borjanu Kristo i onog titova ucenika Covica.
Bez griznje savjesti.
Nebi bilo prvi put.
Gospe sinjska nakon Luburica i Artukovica jel moguce da se ovaj sljam naziva hrvtima herceg bosne
2015-09-13
Da to nije bilo x ovakih costaricanaca danas bi ti gnjojio pod zemljom orjunasu jedan procetnicki. Ali no passaranHektorović wrote:epikur37 wrote:Alo ti u Costa Rica, herceg - srpska osovina sve bolje vrti, pokupit će i Imotski a ako nastavi ovako eto nas do Antila...
Costa Rica nek se bavi južno amerikankama... politku nek ostavi pametnijima :)
2015-09-13
lako sto se on potpisivao cirilicom lose je sto ej jos radio u 'sokolu' za vrijeme agresije na hrvatsku 1991 odakle su nakon remonta jna zrakoplovi opet sa svojim ubojitim teretom napadali hrvatsku..da ej bar radio diverzije covjek ne bi rec rekel...no covicevo opravdanje ej bilo..'morao sam negdje raditi'...pa nisi morao..mogao si traziti drugiposao pa kad ga dobijes das otkaz..ende..bilo ej i tad privatnika...nekih firmi u mostaru..npr.aluminijPABLO ESCOBAR wrote:Eto cetnice prijavi me. Kojeg hrvatskog izdajnice. Hdz je najveci dzelat hrvatskog naroda. Znas koliko me boli kyrac za tebe posrbice bjedna i za cirilasa koji se u doba najzesceg cetnickog napada na hrvatsku potpisivao cirilicom.Hektorović wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ja se prvi javljam dobrovoljno da smaknem onu udbasku drolju Borjanu Kristo i onog titova ucenika Covica.
Bez griznje savjesti.
Nebi bilo prvi put.
Gospe sinjska nakon Luburica i Artukovica jel moguce da se ovaj sljam naziva hrvtima herceg bosne
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» San Francisco dozvolio više robotaksija na ulicama, dan poslije oni izazvali kolaps
» SPD okreće leđa Angeli Merkel: Ona nema više šta ponuditi Njemačkoj
» Kontracepcija nije za muslimane, povećat ćemo potomstvo
» Komšić: Kreirat ćemo vlast bez Čovića i Dodika
» Poslije xxxxxx nema kajanja :)
» SPD okreće leđa Angeli Merkel: Ona nema više šta ponuditi Njemačkoj
» Kontracepcija nije za muslimane, povećat ćemo potomstvo
» Komšić: Kreirat ćemo vlast bez Čovića i Dodika
» Poslije xxxxxx nema kajanja :)
Page 2 of 3