Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
Ja san se zabija u kuću i meni je odlično. Samo spavam jer san nanjušija da sad ide ono šta već mora ić.
Ja san radija kad ode bilo po miljona nezaposlenih i tuka dobru lovu a onda su počeli dizat poreze al ne i plaću dakle ljudi im iseljavaju a oni dižu poreze a plaća stoji.
Eto sad ti je sve iselilo pa sad fino useljavaj al sse takmičiš s Njemačkom pa ćeš morat svake godine dizat minimalac jer to jedini način da popuniš mirovinske fondove a onda će ti jeftina proizvodnja otić na Kosovo i rješija san se sloja kapitalista koji bi jeftinu radnu snagu.
Ja san radija kad ode bilo po miljona nezaposlenih i tuka dobru lovu a onda su počeli dizat poreze al ne i plaću dakle ljudi im iseljavaju a oni dižu poreze a plaća stoji.
Eto sad ti je sve iselilo pa sad fino useljavaj al sse takmičiš s Njemačkom pa ćeš morat svake godine dizat minimalac jer to jedini način da popuniš mirovinske fondove a onda će ti jeftina proizvodnja otić na Kosovo i rješija san se sloja kapitalista koji bi jeftinu radnu snagu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vi josh placate godisnju registraciju???eeeeeeee..balkane moj...RayMabus wrote:Pa šta će mi auto. Ako će stari platit registraciju za iduću godinu ok a ako ne prodat ću ga.pismejker wrote:dakle,pocinje rasprodaja Pokretnina...?? uffff..nije dobar znak.. do kti se Kozojebi nastane u Nekretninama,nesh ih moci se rjesiti,josh naviknu na tvoje art-sendviche,ma nema teorije da odu,...RayMabus wrote:Uopće ne mislim radit za vas. Iman auto nisan ga upalija dva puta ovu godinu a prošlu možda deset. Prodat ću ga ne triba mi.
Izležavat ću se doma i gledat kako tonete.
Vaš kraj je moj početak.
Neman ja žene dice , meni to ne triba a ima autobus ako oću negdi.
Guest- Guest
Igramo se ja i ortački kapitalizam jedne igrice a zove se : tko će letit iz ove države ?
Ja koji imam par stanova , niks kredita i dugova , nema žene nema djece , ni seks ga ne zanima
Ili ćeš letit ti koji si mislija da će tk netko ode radit za malu plaću
Il će možda letit kompletna politička garnitura.
Ja neću a neće ni politička garnitura pa fino pajdo kupi prnje i preseli proizvodnju na Kosovo da te više ne gledam u državi.
Ja koji imam par stanova , niks kredita i dugova , nema žene nema djece , ni seks ga ne zanima
Ja neću a neće ni politička garnitura pa fino pajdo kupi prnje i preseli proizvodnju na Kosovo da te više ne gledam u državi.
2014-04-11
Igramo se ja i ona igre gluvih...telefona.RayMabus wrote:Igramo se ja i ortački kapitalizam jedne igrice a zove se : tko će letit iz ove države ?
Aj Bog.
2014-04-11
pizzon wrote: text nije glup
samo je realan
to ne zele da prihvate hr.nacionalisti
drzava, koju bi formirali,
srbija, hrvatska, bih i c.g.
bila bi prosperitetna, da nam
je pamet jaca strana.
neka konf. unija, nesto sl.
Ne dolazi u obzir, ali hvala na ponudi.
Mi čak imamo i u Ustav ugrađenu zabranu da obnavljamo takvu državu (ozbiljno, imamo).
£otk@-
2019-02-12
RayMabus wrote:Igramo se ja i ortački kapitalizam jedne igrice a zove se : tko će letit iz ove države ?
sto ako te u ocaju izvlaste,odnosno uzme ti drzava nekretnine?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Igramo se ja i ortački kapitalizam jedne igrice a zove se : tko će letit iz ove države ?
sto ako te u ocaju izvlaste,odnosno uzme ti drzava nekretnine?
Guest- Guest
Svetac ne lupetaj. Mogu jedino svima nabit porez na nekretnine al onda lete s vlasti jer je to prevelika biračka masa.
Evo udružit će se jadnici :
https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/prosirenje/edi-rama-prorocki-ne-mozemo-biti-taoci-eu-u-sporazum-slobodne-trgovine-i-kretanja-treba-uci-svih-sest-drzava-zapadnog-balkana/9568676/
Evo udružit će se jadnici :
https://euractiv.jutarnji.hr/PiD/prosirenje/edi-rama-prorocki-ne-mozemo-biti-taoci-eu-u-sporazum-slobodne-trgovine-i-kretanja-treba-uci-svih-sest-drzava-zapadnog-balkana/9568676/
2014-04-11
Nema proširenja nego zapadni Balkan podzona unutar EU
https://m.dw.com/hr/norveški-model-opcija-za-zapadni-balkan/a-51098226
Možda i poštenije tako nego ih vozat praznim obećanjima.
https://m.dw.com/hr/norveški-model-opcija-za-zapadni-balkan/a-51098226
Možda i poštenije tako nego ih vozat praznim obećanjima.
2014-04-11
kic wrote:
vidio sam neki dan novine iz "Lidla", kao neki "retro" tjedan-
u stvari sve proizvodi iz Srbije: eurokrem, žvake bazooka itd
"Lidl" može, ali svi ostali kad surađuju to je izdaja^^
Redom trećerazredno smeće... a uspjeli su ujebati i Kavabon i Helf bomone, a za što moraš baš biti maher...
darth_vader-
2014-04-16
pismejker wrote:jbmmtr...Pa svabe i Rusi imaju brutalnu ekonomsku razmjenu,iako su se potaracali u miljunskim iznosima..jbtg..zivot ide dalje,nove generacije moraju zivjeti,a to ne ide bez rada i razmjene ekonomske..
Japanci poravnali Pearl Harbor,Jemeri poravnali hirosimu i nmagasaki,pa imaju brutalnu ekonomsku razmjenu..
Jedino se ovi na balaknu dure i svoju djecu i nadalje u mrznji odgajaju..
Tu nece nikad biti suradneje na ekonomskom planu,ne onakve,koja bi neku vecu dobrobit donijela..
Sereš. Hrvatska robno-novčana razmjena sa zemljama EU iznosi cca 70-80%. Na sva ostala svjetska tržišta Azije, Afrike, Amerike (uključno i posrani Balkan) otpada ostatak. Srbijanska roba i ina roba za kojom postoji interes naravno, odavno nalazi put na hrvatskom tržištu. Isto tako i obrnuto. Druga je stvar što bi neki da mi pod mus uzimamo srbijansku robu 'jer nema smisla da se mrzimo'. Ekonomija ne poznaje te sračke o 'mržnji' nego isključivo profitabilnost.
A koliko glup čovjek treba biti i u isti kontekst stavljati Japance i Amerikance ili Ruse i Nijemce i ono što danas i što će još dugo egzistirati u Srbiji ... dalo bi se tu štošta reći.
Ukratko idiotizam žešći.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NEOOSMANIZAM 'NEMOJMO SE ZAVARAVATI, ZEMLJE BIVŠE JUGOSLAVIJE NE MOGU SE OTHRVATI TURSKOJ' Sve je više dokaza da je nametljivi Erdogan svoje pipke stavio na Balkan
» Navodna imovina RH navodno naslijeđena iz bivše SFRJ
» Bez odgovora o nestanku 589 miliona dolara sa bankarskih računa bivše SFRJ
» Ovaj grad bivše SFRJ guši se u đubretu: Ko baci smeće gde ne treba - odsad plaća ogromnu kaznu
» Amerikanci više ne mogu zaustaviti gospodarski uspon Kine, osim ratom
» Navodna imovina RH navodno naslijeđena iz bivše SFRJ
» Bez odgovora o nestanku 589 miliona dolara sa bankarskih računa bivše SFRJ
» Ovaj grad bivše SFRJ guši se u đubretu: Ko baci smeće gde ne treba - odsad plaća ogromnu kaznu
» Amerikanci više ne mogu zaustaviti gospodarski uspon Kine, osim ratom
Page 5 of 5