Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zemlje bivše SFRJ gospodarski ne mogu jedna bez druge
Ajmo lagano sad i put Austrije a ovo vam je kraj :
Game over.
Game over.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uopće ne mislim radit za vas. Iman auto nisan ga upalija dva puta ovu godinu a prošlu možda deset. Prodat ću ga ne triba mi.
Izležavat ću se doma i gledat kako tonete.
Vaš kraj je moj početak.
Vaš kraj je moj početak.
2014-04-11
Jugosfera to ti je...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pada kiša , sad fino spavat.
A vi ste ostali bez radne snage , pokušavate preživit na uvozu al oni isto iseljavaju u Njemačku di raste AfD koji ne želi imigrante a oni navalili pa će van fino uništit turizam.
Sve će vam se odjednom srušit na glavu i slom turizma i nedostatak radne snage.
To će vam bit kraj a moj početak.
A vi ste ostali bez radne snage , pokušavate preživit na uvozu al oni isto iseljavaju u Njemačku di raste AfD koji ne želi imigrante a oni navalili pa će van fino uništit turizam.
Sve će vam se odjednom srušit na glavu i slom turizma i nedostatak radne snage.
To će vam bit kraj a moj početak.
2014-04-11
Idem i ja u krpe...samo pojedem. Ekonomski pokazatelji su dobri, sezona srusila rekorde....djece se sve vise radja....hdz ima jos jedan mandat.
2015-08-06
Ne mogu oni jedni bez drugih nikako a ne samo gospodarski.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne rađa. Odakle ti to ?epikur37 wrote:Idem i ja u krpe...samo pojedem. Ekonomski pokazatelji su dobri, sezona srusila rekorde....djece se sve vise radja....hdz ima jos jedan mandat.
Pada natalitet.
2014-04-11
Pa šta da dobije još jedan mandat ? Štaš posli toga ?epikur37 wrote:Idem i ja u krpe...samo pojedem. Ekonomski pokazatelji su dobri, sezona srusila rekorde....djece se sve vise radja....hdz ima jos jedan mandat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa šta da dobije još jedan mandat ? Štaš posli toga ?epikur37 wrote:Idem i ja u krpe...samo pojedem. Ekonomski pokazatelji su dobri, sezona srusila rekorde....djece se sve vise radja....hdz ima jos jedan mandat.
Jos jedan onda.
2015-08-06
To je vrh promišljanja. Bože sveti još jedan mandat. To spašeni smo.
Pa koga to brige oće oni dobit još jedan mandata il će dobit SDP il će vladat zajedno.
To nikog ne zanima osim vas koji ste u tim strankama. Drugima je to sve isti kurac.
Pa koga to brige oće oni dobit još jedan mandata il će dobit SDP il će vladat zajedno.
To nikog ne zanima osim vas koji ste u tim strankama. Drugima je to sve isti kurac.
2014-04-11
Pa šta se mene tiče možemo i ukinit demokraciju pa nek vlada samo jedan non stop. Bar bi ga bilo brige u kakvom mu je stanju država.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa šta da dobije još jedan mandat ? Štaš posli toga ?epikur37 wrote:Idem i ja u krpe...samo pojedem. Ekonomski pokazatelji su dobri, sezona srusila rekorde....djece se sve vise radja....hdz ima jos jedan mandat.
Jos jedan onda.
2014-04-11
RayMabus wrote:Uopće ne mislim radit za vas. Iman auto nisan ga upalija dva puta ovu godinu a prošlu možda deset. Prodat ću ga ne triba mi.
Vaš kraj je moj početak.
oni sto svirali na titaniku su isto potonuli , kolega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne brini se ti za mene. Iman ja para znaš , ne znan ni ja koliko.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Uopće ne mislim radit za vas. Iman auto nisan ga upalija dva puta ovu godinu a prošlu možda deset. Prodat ću ga ne triba mi.
Vaš kraj je moj početak.
oni sto svirali na titaniku su isto potonuli , kolega
Nek se brinu oni koji ovise o državnom proračunu.
2014-04-11
Bude vama proračun malo kratak jer je puno penzionera a malo radnika a triba napunit mirovinske fondove pa se mora uzimat iz proračuna koji će otić u kurac kad imigranti navale i sjebu turizam a ostale grane gospodarstva sjebane od prije a porezi već veliki da ne može dalje.
Vidit ćeš kad to krkne
Vidit ćeš kad to krkne
2014-04-11
Poljoprivrednici se žale jer će dobit manje para iz proračuna
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2129010
Tako je , prodaj njivu i odjebi u Njemačku.
Paraziti.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2129010
Tako je , prodaj njivu i odjebi u Njemačku.
Paraziti.
2014-04-11
text nije glup
samo je realan
to ne zele da prihvate hr.nacionalisti
drzava, koju bi formirali,
srbija, hrvatska, bih i c.g.
bila bi prosperitetna, da nam
je pamet jaca strana.
neka konf. unija, nesto sl.
samo je realan
je pamet jaca strana.
Guest- Guest
Pedala pajdo. Nema para za sve. Žali se Beljaku.
Po jednog po jednog parazita skidat s proračuna
Po jednog po jednog parazita skidat s proračuna
2014-04-11
Ne hvala. Nema s nacionalizmom nego razlikom u ekonomiji. Previše ste ispod nas.pizzon wrote: text nije glup
samo je realan
je pamet jaca strana.
2014-04-11
dakle,pocinje rasprodaja Pokretnina...?? uffff..nije dobar znak.. do kti se Kozojebi nastane u Nekretninama,nesh ih moci se rjesiti,josh naviknu na tvoje art-sendviche,ma nema teorije da odu,...RayMabus wrote:Uopće ne mislim radit za vas. Iman auto nisan ga upalija dva puta ovu godinu a prošlu možda deset. Prodat ću ga ne triba mi.
Vaš kraj je moj početak.
Guest- Guest
Pa šta će mi auto. Ako će stari platit registraciju za iduću godinu ok a ako ne prodat ću ga.pismejker wrote:dakle,pocinje rasprodaja Pokretnina...?? uffff..nije dobar znak.. do kti se Kozojebi nastane u Nekretninama,nesh ih moci se rjesiti,josh naviknu na tvoje art-sendviche,ma nema teorije da odu,...RayMabus wrote:Uopće ne mislim radit za vas. Iman auto nisan ga upalija dva puta ovu godinu a prošlu možda deset. Prodat ću ga ne triba mi.
Vaš kraj je moj početak.
Neman ja žene dice , meni to ne triba a ima autobus ako oću negdi.
2014-04-11
Ja san se zabija u kuću i meni je odlično. Samo spavam jer san nanjušija da sad ide ono šta već mora ić.
Ja san radija kad ode bilo po miljona nezaposlenih i tuka dobru lovu a onda su počeli dizat poreze al ne i plaću dakle ljudi im iseljavaju a oni dižu poreze a plaća stoji.
Eto sad ti je sve iselilo pa sad fino useljavaj al sse takmičiš s Njemačkom pa ćeš morat svake godine dizat minimalac jer to jedini način da popuniš mirovinske fondove a onda će ti jeftina proizvodnja otić na Kosovo i rješija san se sloja kapitalista koji bi jeftinu radnu snagu.
Ja san radija kad ode bilo po miljona nezaposlenih i tuka dobru lovu a onda su počeli dizat poreze al ne i plaću dakle ljudi im iseljavaju a oni dižu poreze a plaća stoji.
Eto sad ti je sve iselilo pa sad fino useljavaj al sse takmičiš s Njemačkom pa ćeš morat svake godine dizat minimalac jer to jedini način da popuniš mirovinske fondove a onda će ti jeftina proizvodnja otić na Kosovo i rješija san se sloja kapitalista koji bi jeftinu radnu snagu.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NEOOSMANIZAM 'NEMOJMO SE ZAVARAVATI, ZEMLJE BIVŠE JUGOSLAVIJE NE MOGU SE OTHRVATI TURSKOJ' Sve je više dokaza da je nametljivi Erdogan svoje pipke stavio na Balkan
» Navodna imovina RH navodno naslijeđena iz bivše SFRJ
» Bez odgovora o nestanku 589 miliona dolara sa bankarskih računa bivše SFRJ
» Ovaj grad bivše SFRJ guši se u đubretu: Ko baci smeće gde ne treba - odsad plaća ogromnu kaznu
» Amerikanci više ne mogu zaustaviti gospodarski uspon Kine, osim ratom
» Navodna imovina RH navodno naslijeđena iz bivše SFRJ
» Bez odgovora o nestanku 589 miliona dolara sa bankarskih računa bivše SFRJ
» Ovaj grad bivše SFRJ guši se u đubretu: Ko baci smeće gde ne treba - odsad plaća ogromnu kaznu
» Amerikanci više ne mogu zaustaviti gospodarski uspon Kine, osim ratom
Page 4 of 5