''MOŽE LI OVO BITI SLUČAJNO? Kenwood Kenon pomaže SDP-u da se vrati na vlast ''
Page 1 of 1
''MOŽE LI OVO BITI SLUČAJNO? Kenwood Kenon pomaže SDP-u da se vrati na vlast ''
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/moze-li-ovo-biti-slucajno-plenkovic-pomaze-sdp-u-da-se-vrati-na-vlast-1386831/
hahahahahahahahahahahahahahaha...
Dogorilo desničarima...
Dogorilo desničarima...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''MOŽE LI OVO BITI SLUČAJNO? Kenwood Kenon pomaže SDP-u da se vrati na vlast ''
to je zato sto nisu tolerantnired wolf wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/moze-li-ovo-biti-slucajno-plenkovic-pomaze-sdp-u-da-se-vrati-na-vlast-1386831/
Dogorilo desničarima...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: ''MOŽE LI OVO BITI SLUČAJNO? Kenwood Kenon pomaže SDP-u da se vrati na vlast ''
Desničari ne razumiju kako funkcionira Bernardić...Sve je to taktika...Ako još djelueš sa strane, sve ti je vidljivo...Budite mirni...Ništa od "velike koalicije"...
red wolf-
2016-02-10
Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
Znači HDZ nikad ne gubi. On samo odmara i priprema se za dolazak na stvarnu vlast.
HDZ nikad nije sišao sa vlasti.
Znači HDZ nikad ne gubi. On samo odmara i priprema se za dolazak na stvarnu vlast.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
SDP je dvaput stabilizirao zemlju, da bi vi opet izabrali HDZ...E sad nemojte više izbrati SDP, izaberite HDZ da Vas dokrajče...To ste zaslužili...jastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:SDP je dvaput stabilizirao zemlju, da bi vi opet izabrali HDZ...E sad nemojte više izbrati SDP, izaberite HDZ da Vas dokrajče...To ste zaslužili...jastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
Smij se konju, to je jedino što umiješ...tre wrote:red wolf wrote:SDP je dvaput stabilizirao zemlju, da bi vi opet izabrali HDZ...E sad nemojte više izbrati SDP, izaberite HDZ da Vas dokrajče...To ste zaslužili...jastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
red wolf-
2016-02-10
...jastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
Znači SKH nikad ne gubi. On samo odmara i priprema se za dolazak na stvarnu vlast.
SKH nikad nije sišao sa vlasti.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
oprosti dečko ali ti si ekstremno glup i jako me nasmijavaš sa tim svojim glupostima koje pišešred wolf wrote:Smij se konju, to je jedino što umiješ...tre wrote:red wolf wrote:SDP je dvaput stabilizirao zemlju, da bi vi opet izabrali HDZ...E sad nemojte više izbrati SDP, izaberite HDZ da Vas dokrajče...To ste zaslužili...jastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
tetrjeb je uvijek na dobitkuT. wrote:...jastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
Znači SKH nikad ne gubi. On samo odmara i priprema se za dolazak na stvarnu vlast.
T. wrote:...jastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
i Goran Milić...
darth_vader-
2014-04-17
Komunisti su sisli sa pozornice jos prilikom one posljednje sjednice u Beogradu.
Ali HDZ i sve sto on povlaci zivi i zivjet ce do sudnjega dana.
HDZ je jedina svijeca koja ce gorjeti do zore.
Ali HDZ i sve sto on povlaci zivi i zivjet ce do sudnjega dana.
HDZ je jedina svijeca koja ce gorjeti do zore.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ili komunjarejastreb wrote:Primijetio sam da uvijek kad je HDZ u banani,onda prepuštaju vlast SDP-u koji tada još više usere motku,pa HDZ u stvari vlada i onda kad je u oporbi.
Kojih je vecina u hdzeju
Similar topics
» ''Kenwood Kenon komentirao predloženu predsjednicu Komisije: Nije slučajno izabrana''
» Kenwood Kenon: Neće meni branitelji određivati tko će biti većina
» Raspudić:Ne možete na štandu pokazivati Deura,a sztra na vlast instalirati Pupovca.Kenwood Kenon i HDZ vrijeđaju Hrvate u BiH.
» Kenwood Kenon i Bandić na HRT-u žicali pare za bolesnu djecu. Može li licemjernije?
» Škoro kod Bage: ‘Ja ću biti premijer, a Kenwood Kenon ministar vanjskih poslova‘
» Kenwood Kenon: Neće meni branitelji određivati tko će biti većina
» Raspudić:Ne možete na štandu pokazivati Deura,a sztra na vlast instalirati Pupovca.Kenwood Kenon i HDZ vrijeđaju Hrvate u BiH.
» Kenwood Kenon i Bandić na HRT-u žicali pare za bolesnu djecu. Može li licemjernije?
» Škoro kod Bage: ‘Ja ću biti premijer, a Kenwood Kenon ministar vanjskih poslova‘
Page 1 of 1