Milanović:Nisam navijao za Hajduk,imao je preveliku petokraku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović:Nisam navijao za Hajduk,imao je preveliku petokraku
a htio ne htio ritam te ponese...aben wrote:je, biće sun popizdi plesati kako vi svirote:)epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:
đizis, i imigranti moru glasovati?
Moremo, a saljem i naputak u HB...
a za jarca..doktori i inžinjeri s istoka nan uzimaju radna mesta i unda još i glasuju..ča je ovo došlo, a ljudi moji
Ne kmeci, nego razmisljaj o izborima. Postaje neizvjesno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:a htio ne htio ritam te ponese...aben wrote:je, biće sun popizdi plesati kako vi svirote:)epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:
Moremo, a saljem i naputak u HB...
a za jarca..doktori i inžinjeri s istoka nan uzimaju radna mesta i unda još i glasuju..ča je ovo došlo, a ljudi moji
ne će mene, jo sun težak
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:a htio ne htio ritam te ponese...aben wrote:je, biće sun popizdi plesati kako vi svirote:)epikur37 wrote:aben wrote:
ne će mene, jo sun težak
nije sramota...važno da je pošten rad
2015-08-06
opet politički govor?epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:a htio ne htio ritam te ponese...aben wrote:je, biće sun popizdi plesati kako vi svirote:)epikur37 wrote:
ne će mene, jo sun težak
2014-04-16
samo naglasakaben wrote:opet politički govor?epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:a htio ne htio ritam te ponese...aben wrote:
je, biće sun popizdi plesati kako vi svirote:)
ne će mene, jo sun težak
2015-08-06
PA normalno je bilo imati šahovnicu to je bio i zvanični hrvatski grb.jastreb wrote:Mnogi ne znaju da je Hajduk jedno vrijeme imao i šahovnicu i zvizdu.
Imao sam jednu staru monografiju NK Hajduka iz 60 i neke,gdje je na naslovnoj strani bio baš takav grb.
S druge strane neki su hrvatski klubovi imali i šahovnicu. Osim Dinama,znam za NK Orijent iz Rijeke.
Samo ga treba znati oblikovati.
Dinamov grb je bio stilizirani grb Građanskog ali umjesto g bilo je d.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...ovom izjavom zoki se ogradio od tita..a sa izjavom 'imali su toliku zvijezdu da sam se skoro napiknuo'...jedino pitanje je li i on i koli zele dobiti izbore kad ovakve bezvezarije izjavljuju..zoki ocito ne zeli glasove lijeve ekipe..meni pase..ovakvim biserima konkurencije skoro je sve blize predsjednickom mandatu...skoro predsjednik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:
Realno, ne ulazeći u ideologiju, ovaj sa crvenom zvijezdom estetski izgleda ljepše.
Sere ga Milanović I kome laže kad u njegovom kraju i selu se oduvijek žestoko navijalo za hajduk, i sa zvijezdom i sa šahovnicom.
Šahovnica je jako lijep i upečatljiv simbol ali NE u okruglom okviru kakav je Hajdukov grb
Australac, ne pita te se...pita se ustaše...
darth_vader-
2014-04-17
sad još reci da ima onu stvarSora wrote:Kad uzmes kpja nam je alternativa
Kradeze i zetoncici
Milsnovic je majka
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Unuk Tita otkrio za koga je Tito navijao:'Ma kakav Hajduk ili Zvezda,deda je bio strastveni navijac Partizana'
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanović: Ja sam nacionalni političar, nisam krotki, prevrtljivi briselski ćato
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanović: Ja sam nacionalni političar, nisam krotki, prevrtljivi briselski ćato
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
Page 3 of 3