Milanović:Nisam navijao za Hajduk,imao je preveliku petokraku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović:Nisam navijao za Hajduk,imao je preveliku petokraku
ma je, pa siti će u fife i s drugovima jugoslovenima sve izgladiti uz prsuricu friganih uligonRayMabus wrote:Odlična mu je rečenica. Upravo je izgubija najmanje tisuću glasova.aben wrote:ova rečenica nemo smisla- Ja nisam navijao za Hajduk, kad sam navijao za klubove, zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk, ali to je istina.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:Moj glas za zokija ako kolinda ne udje u drugi krug
đizis, i imigranti moru glasovati?
Mogu ako imaju Passaporto croato.
Guest- Guest
Mislim da neće nakon ove izjave.aben wrote:ma je, pa siti će u fife i s drugovima jugoslovenima sve izgladiti uz prsuricu friganih uligonRayMabus wrote:Odlična mu je rečenica. Upravo je izgubija najmanje tisuću glasova.aben wrote:ova rečenica nemo smisla- Ja nisam navijao za Hajduk, kad sam navijao za klubove, zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk, ali to je istina.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Moj glas za zokija ako kolinda ne udje u drugi krug
Moremo, a saljem i naputak u HB...
a za jarca..doktori i inžinjeri s istoka nan uzimaju radna mesta i unda još i glasuju..ča je ovo došlo, a ljudi moji
2014-04-16
Joker wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Moj glas za zokija ako kolinda ne udje u drugi krug
nis zno da se to muhte dili azilantima
2014-04-16
RayMabus wrote:Odlična mu je rečenica. Upravo je izgubija najmanje tisuću glasova.aben wrote:ova rečenica nemo smisla- Ja nisam navijao za Hajduk, kad sam navijao za klubove, zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk, ali to je istina.
Velim ja, njega samo pustiti nek govori. Sam pada, sam se ubija.
Guest- Guest
da ne navijo za hajduk, jer je to titova momčad, to mu je mogo biti razlog da ne navijo. mogo biti.RayMabus wrote:Mislim da neće nakon ove izjave.aben wrote:ma je, pa siti će u fife i s drugovima jugoslovenima sve izgladiti uz prsuricu friganih uligonRayMabus wrote:Odlična mu je rečenica. Upravo je izgubija najmanje tisuću glasova.aben wrote:ova rečenica nemo smisla- Ja nisam navijao za Hajduk, kad sam navijao za klubove, zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk, ali to je istina.
jugosloveni će razumeti.
2014-04-16
aben wrote:Joker wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Moj glas za zokija ako kolinda ne udje u drugi krug
Znaš ti dobro. Dijelili i Talijani tamo poslije 1945 mnogima u Istri.
Guest- Guest
Osnovna funkcija grba je da bude prepoznatljiv, a ne lijep, da se jasno razlikuju 'naši' od 'njihovih'...Ringo10 wrote:
Realno, ne ulazeći u ideologiju, ovaj sa crvenom zvijezdom estetski izgleda ljepše.
Sere ga Milanović I kome laže kad u njegovom kraju i selu se oduvijek žestoko navijalo za hajduk, i sa zvijezdom i sa šahovnicom.
Šahovnica je jako lijep i upečatljiv simbol ali NE u okruglom okviru kakav je Hajdukov grb
Stoga smatram da je grb hajduka s petokrakom tu svoju funkciju bio izgubio, jer je postojalo stotine klubova sa petokrakom, u čitavom komunističkom bloku a i u samoj bivšoj tvorevini...
Ovaj sa šahovnicom je koliko znam, jedinstven, dakle prepoznatljiv, dakle ispunio je osnovnu funkciju grba...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
a jesu li se ti novi unda opirali još novijima?Joker wrote:aben wrote:Joker wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Moj glas za zokija ako kolinda ne udje u drugi krug
2014-04-16
aben wrote:a jesu li se ti novi unda opirali još novijima?Joker wrote:aben wrote:Joker wrote:aben wrote:
Možda i jesu. Nebitno. Njih se ionako nije ništa pitalo.
Guest- Guest
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Moj glas za zokija ako kolinda ne udje u drugi krug
a za jarca..doktori i inžinjeri s istoka nan uzimaju radna mesta i unda još i glasuju..ča je ovo došlo, a ljudi moji
Ne kmeci, nego razmisljaj o izborima. Postaje neizvjesno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sad ispriča ovo ocu a on reka da je on budala.Joker wrote:RayMabus wrote:Odlična mu je rečenica. Upravo je izgubija najmanje tisuću glasova.aben wrote:ova rečenica nemo smisla- Ja nisam navijao za Hajduk, kad sam navijao za klubove, zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk, ali to je istina.
Gotov je. Izgubija je izbore.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sad ispriča ovo ocu a on reka da je on budala.Joker wrote:RayMabus wrote:Odlična mu je rečenica. Upravo je izgubija najmanje tisuću glasova.aben wrote:ova rečenica nemo smisla- Ja nisam navijao za Hajduk, kad sam navijao za klubove, zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk, ali to je istina.
Znači drugi krug trče KGK i Škoro.
Guest- Guest
A tko će to znat. Znam samo da je upravo izgubija najmanje tisuću glasova a u njegovoj situaciji di mu triba svaki glas to je gubitak izbora.Joker wrote:RayMabus wrote:Ja sad ispriča ovo ocu a on reka da je on budala.Joker wrote:RayMabus wrote:Odlična mu je rečenica. Upravo je izgubija najmanje tisuću glasova.aben wrote:
ova rečenica nemo smisla
Znači drugi krug trče KGK i Škoro.
Ma budala.
2014-04-11
JA sam govorio sa estetskog aspektaT. wrote:Osnovna funkcija grba je da bude prepoznatljiv, a ne lijep, da se jasno razlikuju 'naši' od 'njihovih'...Ringo10 wrote:
Realno, ne ulazeći u ideologiju, ovaj sa crvenom zvijezdom estetski izgleda ljepše.
Sere ga Milanović I kome laže kad u njegovom kraju i selu se oduvijek žestoko navijalo za hajduk, i sa zvijezdom i sa šahovnicom.
Šahovnica je jako lijep i upečatljiv simbol ali NE u okruglom okviru kakav je Hajdukov grb
Stoga smatram da je grb hajduka s petokrakom tu svoju funkciju bio izgubio, jer je postojalo stotine klubova sa petokrakom, u čitavom komunističkom bloku a i u samoj bivšoj tvorevini...
Ovaj sa šahovnicom je koliko znam, jedinstven, dakle prepoznatljiv, dakle ispunio je osnovnu funkciju grba...
hajdukov grb sa šahovnicom je ružan i nezgrapan ...
Hrvatski grb popularna šahovnica ima smisla samo u obliku štita u raznim verzijama.
Ali samo u obliku štita on je estetski lijep i funkcionalan.
Smještati ga u onaj debeli krug je ruglo. Ako su htjeli funkcionalan grb sa šahovnicom onda su trebali osmisliti i novi Hajdukov grb i njegov novi oblik.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
je, biće sun popizdi plesati kako vi svirote:)epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Moj glas za zokija ako kolinda ne udje u drugi krug
2014-04-16
ahahahaha..al ga milanovic sere...dok je bio premijer jednom prilikom u splitu je rekao da je bio i jest navijac hajduka...ma budala..taj se natjece sa koli ne da dobiju glasove vec ih popuse
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ah istina samo dalmoši nešto pate od amnezije a Kolly je kokoš kako god okreneš.
Mnogi ne znaju da je Hajduk jedno vrijeme imao i šahovnicu i zvizdu.
Imao sam jednu staru monografiju NK Hajduka iz 60 i neke,gdje je na naslovnoj strani bio baš takav grb.
S druge strane neki su hrvatski klubovi imali i šahovnicu. Osim Dinama,znam za NK Orijent iz Rijeke.
Imao sam jednu staru monografiju NK Hajduka iz 60 i neke,gdje je na naslovnoj strani bio baš takav grb.
S druge strane neki su hrvatski klubovi imali i šahovnicu. Osim Dinama,znam za NK Orijent iz Rijeke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a htio ne htio ritam te ponese...aben wrote:je, biće sun popizdi plesati kako vi svirote:)epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Unuk Tita otkrio za koga je Tito navijao:'Ma kakav Hajduk ili Zvezda,deda je bio strastveni navijac Partizana'
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanović: Ja sam nacionalni političar, nisam krotki, prevrtljivi briselski ćato
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Milanović: Znam dugo Plenkovića, o Tuđmanu je imao najgore moguće mišljenje
» Milanović: Ja sam nacionalni političar, nisam krotki, prevrtljivi briselski ćato
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
Page 2 of 3