Bashar al-Assad: “Trump je najbolji predsjednik kojeg je Amerika ikad imala”
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bashar al-Assad: “Trump je najbolji predsjednik kojeg je Amerika ikad imala”
mutava baštarda wrote:skupina kriminalaca koji zastupaju interese američkih lobija, odnosno velikih naftnih i vojnih kompanija i drugih
Nisu oni krivi što je politički sistem kojim se upravlja državama upravo demokracija.
Političke stranke su onoliko jake koliko imaju novaca. Do novaca je najlakše doći pljačkom i kriminalom. Ergo, najjače stranke su one koje kontroliraju kriminalci.
Ljudu vole glasati za onoga tko je najjači.
Nisu ljudi glupi, vide oni da su to kriminalci. Ali se nadaju, budući da sami nemaju hrabrosti biti kriminalci, da će im kriminalci na vlasti omogućiti da i oni budu poput njih.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Bashar al-Assad: “Trump je najbolji predsjednik kojeg je Amerika ikad imala”
A tebe, ono, kao jako boli penis za ljude u SAD-u Sigurno će tebi biti deseterostruko bolje ako je Čramp dobar za njihJoker wrote:Za razumne ljude u SAD-u.Oh_Femder wrote:Za koga?Joker wrote:To je opće poznata stvar.
Oh_Femder wrote:A tebe, ono, kao jako boli penis za ljude u SAD-u Sigurno će tebi biti deseterostruko bolje ako je Čramp dobar za njihJoker wrote:Za razumne ljude u SAD-u.Oh_Femder wrote:Za koga?Joker wrote:To je opće poznata stvar.
Brinem manje-više svoju brigu. Ipak, svako zbivanje u SAD-u ima odraz i na ostali svijet. Prije ili poslije. Efekt leptira.
Guest- Guest
Da, ali ako je Amerima bolje, da li to automatski znači da će i tebi biti bolje?Joker wrote:Brinem manje-više svoju brigu. Ipak, svako zbivanje u SAD-u ima odraz i na ostali svijet. Prije ili poslije. Efekt leptira.Oh_Femder wrote:A tebe, ono, kao jako boli penis za ljude u SAD-u Sigurno će tebi biti deseterostruko bolje ako je Čramp dobar za njihJoker wrote:Za razumne ljude u SAD-u.Oh_Femder wrote:Za koga?Joker wrote:To je opće poznata stvar.
Pa posto je fokus politike usmjeren vise na njutarnje stvari,slabi druck na ostatak svijeta..u financijskom,ekonomskom,vojnom i svakom drugom smislu...josh da taj nesretni dollar odhebu u medjunarodnoj trgovini,bilo bi idealno,jer ga SVI placaju,u najmanju ruku duplo nego sto vrijedi...zATO je u jemerici sve dUPLO jeftinije,nego u ostatku uljudjena svijeta,narocito energenti..da,i ja smatram da bi bilo bolje,da se jemerika politika okrene sebi,nek jemerima bude dobo,nisam jalnus,pa nek zive dobro,ali od SVOG rada,ne pljackajuci cijeli svijet svojom overkillanom valutom..Oh_Femder wrote:Da, ali ako je Amerima bolje, da li to automatski znači da će i tebi biti bolje?Joker wrote:Brinem manje-više svoju brigu. Ipak, svako zbivanje u SAD-u ima odraz i na ostali svijet. Prije ili poslije. Efekt leptira.Oh_Femder wrote:A tebe, ono, kao jako boli penis za ljude u SAD-u Sigurno će tebi biti deseterostruko bolje ako je Čramp dobar za njihJoker wrote:Za razumne ljude u SAD-u.Oh_Femder wrote:
Za koga?
Guest- Guest
U međuvrimenu, Sirijska vojska potpomognuta pojačanjem, počela jebavat mater Turčadiji sjeverno od Tal Tamra. Oslobođena su prva sela koja su ovi ranije preuzeli od Kurda koji su imali samo američko naoružanje.
Pun kurac tenkova i transportera dopremljen na liniju.
Kanibali odmah podvili rep kad su ovi zapucali.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bashar al-Assad: 'Glavni podupiratelji ISIL-a su Turska, Saudijska Arabija i Katar!'
» Kurdi: Zapad nas je izdao, sada nas spasiti može jedino Bashar Al-Assad
» Pernar prozvao HRT-e: Za njih je glavni negativac Bashar al Assad, a NATO nam predstavljaju kao humanitarnu organizaciju!
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Amerika je zaduženija nego ikad, na rubu propasti
» Kurdi: Zapad nas je izdao, sada nas spasiti može jedino Bashar Al-Assad
» Pernar prozvao HRT-e: Za njih je glavni negativac Bashar al Assad, a NATO nam predstavljaju kao humanitarnu organizaciju!
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Amerika je zaduženija nego ikad, na rubu propasti
Page 2 of 2