Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
...osobno osim hajduka nisam imao drugi klub u jugi..sa dinamovim navijacima smo tad bili dobri iz poznatih razloga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
JA ih se sjećam priličan brojmutava baštarda wrote:Mali je u qurcu... Da ga ideš pitati da nabroji 3 igrača Radničkog ne bi zna. Zna samo provocirati...
Sjajni vratar Dragan Pantelić je otišao u Francuusku sezonu prije toga, sjećam se da je branio Milenković, čini mi se.
Sjećam se Stojiljkovića, Beganovića, Gavrilovića, Rinčića, Aleksića ... i izvanrednog centarhalfa Miloša Drizića.
Radnički je igrao sjajno, borbeno i cijela Juga je bila sa njima bez obzira na republiku i narodnost. Put do polufinala je impresivan, eliminirali su fakat jake europske klubove.
Radnički - Napoli 0-0, 2-2
Radnički - Grasshopers 0-2, 2-0 penali 3-0
Radnički - Feyenoord 0-1, 2-0
Radnički - Dundee United 0-2, 3-0
Radnički - Hamburger SV 2-1, 1-5 POLUFINALE
Eh, kako me ovo vrati u mladost. Sjajno su igrali, dobro kiksali su u uzvratu protiv Hamburger SV, noge im se odsjekle i uplašili se plasmana u finale.
Ali ovaj njihoiv ciklus je stvarno za pamćenje.
Last edited by Ringo10 on 1/11/2019, 08:43; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Misliš li da je ovaj Račanov iscidak ikada u životu pogledao nogometnu utakmicu?vuksadinare wrote:...osobno osim hajduka nisam imao drugi klub u jugi..sa dinamovim navijacima smo tad bili dobri iz poznatih razloga...
Ma laze cim sam pola procitao..nego to ono sad se svako javlja i zna ili navija kontra onog sto je koli rekla..ono zele biti u trendu...svi sad za rijeku tada navijali..mo's mislitmutava baštarda wrote:Misliš li da je ovaj Račanov iscidak ikada u životu pogledao nogometnu utakmicu?vuksadinare wrote:...osobno osim hajduka nisam imao drugi klub u jugi..sa dinamovim navijacima smo tad bili dobri iz poznatih razloga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jadni Ivica.Ringo10 wrote:Bio sam u JNA tada. Poludio sam od jada, bijesa i tuge ... sjećam se dobro.jastreb wrote:
Slika koja govori sve.
Šok i nevjerica.
Jedan od najgorih dana mog života kad je sport u pitanju.
;-D
Ivica je jedno vrijeme bio ušao u izbor za izbornika u Hrvatskoj,ali su ga odbacili.
Mislim da je tome kumovala politika. smatraju ga jugoslavenom,a 92.je bio i trener Partizana.
Mislim da je tome kumovala politika. smatraju ga jugoslavenom,a 92.je bio i trener Partizana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako misliš na ovog sa slijeMaggie19 wrote:Jadni Ivica.Ringo10 wrote:Bio sam u JNA tada. Poludio sam od jada, bijesa i tuge ... sjećam se dobro.jastreb wrote:
Slika koja govori sve.
Šok i nevjerica.
Jedan od najgorih dana mog života kad je sport u pitanju.
;-D
Ima priča da je završio u komi dok je radio u Japanu, a prvo šta je rekao nakon što se probudio je koji je ruzultat utakmice ostao, one koju je gledao kad je izgubio svijest..
Bosanac
Pa normalno je da se čovjek sjeti kad se probudi onog što se događalo kad je izgubio svijest,a drugo on živi za nogomet i čak ljudi koji su dugo van doticaja sa vijestima prvo što pitaju tko je prvi na tabeli i sl.mutava baštarda wrote:
Ako misliš na ovog sa slije
Ima priča da je završio u komi dok je radio u Japanu, a prvo šta je rekao nakon što se probudio je koji je ruzultat utakmice ostao, one koju je gledao kad je izgubio svijest..
Bosanac
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Beru napušta i udovica Ivice Račana koja izlazi iz SDP-a
» Odustaje li Koli ovom izjavom od utrke za drugi mandat?
» Je li ovom izjavom Vaso Brkic najavio ipak da ce HDZ biti za odrzavanje referenduma?!
» Ovom izjavom Hahna da Arapi u BH-a kupuju zemljiste zarad turizma Brisel doveo u opasnost Hrvate i Srbe u BiH
» Hadžifejzović u obranu islama napao Kolindu u centralnom dnevniku
» Odustaje li Koli ovom izjavom od utrke za drugi mandat?
» Je li ovom izjavom Vaso Brkic najavio ipak da ce HDZ biti za odrzavanje referenduma?!
» Ovom izjavom Hahna da Arapi u BH-a kupuju zemljiste zarad turizma Brisel doveo u opasnost Hrvate i Srbe u BiH
» Hadžifejzović u obranu islama napao Kolindu u centralnom dnevniku
Page 2 of 2