Odustaje li Koli ovom izjavom od utrke za drugi mandat?
Page 1 of 1
Odustaje li Koli ovom izjavom od utrke za drugi mandat?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/predsjednica-o-kandidaturi-za-novi-mandat-kako-god-moj-zivot-bude-isao-mirovinu-cu-provesti-u-hrvatskoj/9047534/ ? fbclid = IwAR1T4fABNH1srCAd-yZ2CTgi7ufX7ldmc1aImvHTHNIGq0M9rZph5wJRU8g
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Odustaje li Koli ovom izjavom od utrke za drugi mandat?
Pa kad saberes i bolje joj je..plenki joj vise odmaze nego pomaze..desnica je sad najvecim dijelom uz skoru..evo u gotovo svom portalima u hr u anketama skoro vodi osim na indexu i jos pokojem lijevom portalu...cak i na net.hr,tportalu je u uvjerljivom vodstvu ispted zokija i koli..na prohdzovskom portalu direktno.hr je koli u debelom zaostatku za skorom..jednostavno vrlo malo prostora ima za neki manevar koji bi joj vratio samopouzdanje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Odustaje li Koli ovom izjavom od utrke za drugi mandat?
To bi joj bio najpametniji potez u karijeri
Stvarno. Nije dorasla
Mozes biti precednik švicarske , to je ok
Ali biti precednik hrvatske i željeti da postane svicarska. To je idiotizam.
Stvarno. Nije dorasla
Mozes biti precednik švicarske , to je ok
Ali biti precednik hrvatske i željeti da postane svicarska. To je idiotizam.
Similar topics
» Je li ovom izjavom Vaso Brkic najavio ipak da ce HDZ biti za odrzavanje referenduma?!
» Ovom izjavom Hahna da Arapi u BH-a kupuju zemljiste zarad turizma Brisel doveo u opasnost Hrvate i Srbe u BiH
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Bide se povukao iz utrke za Bijelu kuću
» Ovom izjavom Hahna da Arapi u BH-a kupuju zemljiste zarad turizma Brisel doveo u opasnost Hrvate i Srbe u BiH
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Bide se povukao iz utrke za Bijelu kuću
Page 1 of 1