Malo za opustanje i dushu...
Page 1 of 1
Malo za opustanje i dushu...
[size=38]Golden autumn on the Kolyma.The Lake Of Jack London.[/size]
I had to remove autumn in various regions of Russia. And can you believe my experience, but the most striking and inimitable autumn in the Kolyma region. The period of autumn, which is called "Golden". This is really worth it to at least once to see and if you are a photographer, the more there is need to visit.
No one now remembers who and why gave the name of Jack London lake. But this man was clearly romantic, and it stuck, and it fit into the look of this truly beautiful place. Yes, the lake Jack London is without any doubt the pearl of the region Magadan or Kolyma as more call these edges.
And now I'm ready to invite you to see the reality of the lake of Jack London and to realize his dream. More this offer applies to photographers, but to participate in this journey, it is not necessary to be.
Details on our website Photogeographic
Fresh photos from the lake of Jack London courtesy of Peter Ustanovim.
As well as a few of my photos from the other lakes of the Kolyma - Malyk
I had to remove autumn in various regions of Russia. And can you believe my experience, but the most striking and inimitable autumn in the Kolyma region. The period of autumn, which is called "Golden". This is really worth it to at least once to see and if you are a photographer, the more there is need to visit.
No one now remembers who and why gave the name of Jack London lake. But this man was clearly romantic, and it stuck, and it fit into the look of this truly beautiful place. Yes, the lake Jack London is without any doubt the pearl of the region Magadan or Kolyma as more call these edges.
And now I'm ready to invite you to see the reality of the lake of Jack London and to realize his dream. More this offer applies to photographers, but to participate in this journey, it is not necessary to be.
Details on our website Photogeographic
Fresh photos from the lake of Jack London courtesy of Peter Ustanovim.
As well as a few of my photos from the other lakes of the Kolyma - Malyk
Guest- Guest
Re: Malo za opustanje i dushu...
https://zen.yandex.ru/media/photogeographic/zolotaia-osen-na-kolyme-ozero-djeka-londona-5db97ded8f011100adbd558e
prelijepo..
prelijepo..
Guest- Guest
Lijepo, 10.-ti mjesec je u kontinentalnim listopadnim krajevima divan....šume, boje, sjeta, mirisi...
Posebice ako su pejsaži široki, planinske padine velike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Poredit sa Slovenijom i Hrvatskom je milo rečeno neukusno.
rusija je vecini svijeta josh nepoznanica velika,ne s cuditi tome..."zaslugu" bitnu imaju jemericki filmovi i demoniziranje Rusije u cjelosti.,,
Manje poznato je da veliki broj zapadnjaka bjezi u Rusiju u potrazi za mirnijim i zdravijim nacinom zivota..
Manje poznato je da veliki broj zapadnjaka bjezi u Rusiju u potrazi za mirnijim i zdravijim nacinom zivota..
Guest- Guest
Inače, baš me privlače duboki sjeverni kontinentalni predjeli: Aljaska, Kanada, Sibir...nepregledna sjeverna divljina....beskonačne šume i planine...kao i obala oko njih.
Idelan odmor za mene.
Idelan odmor za mene.
2015-08-06
tako je Ero..kutaka poput RH i SLo,ima u Rusiji,mali miljun...Eroo wrote:Poredit sa Slovenijom i Hrvatskom je milo rečeno neukusno.
Guest- Guest
Slovenija i Hrvatska su raj na zemlji za Zapadnjake. U srcu Europe.pismejker wrote:rusija je vecini svijeta josh nepoznanica velika,ne s cuditi tome..."zaslugu" bitnu imaju jemericki filmovi i demoniziranje Rusije u cjelosti.,,
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
epikur37 wrote:Inače, baš me privlače duboki sjeverni kontinentalni predjeli: Aljaska, Kanada, Sibir...nepregledna sjeverna divljina....beskonačne šume i planine...kao i obala oko njih.
Idelan odmor za mene.
Budi mudar pa investiraj tamo, ujednu daču..gdje se kasnije mozes povuci,ili cisto pobjeci od svega na par mjeseci..nitko te nece zajebavati ako si priskrbis medvjedjeg ili jelenjeg mesa za perko zime..
Guest- Guest
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/pakostane-drage-vransko-jezero-hd-okretna-kamera
Pakoštane, pokretna kamera 24/7...sutra pogledaj, sad je noć pa se ne vidi.
pismejker wrote:epikur37 wrote:Inače, baš me privlače duboki sjeverni kontinentalni predjeli: Aljaska, Kanada, Sibir...nepregledna sjeverna divljina....beskonačne šume i planine...kao i obala oko njih.
Idelan odmor za mene.
Budi mudar pa investiraj tamo, ujednu daču..gdje se kasnije mozes povuci,ili cisto pobjeci od svega na par mjeseci..nitko te nece zajebavati ako si priskrbis medvjedjeg ili jelenjeg mesa za perko zime..
Imam i drugih planova, ali svakako bih nekad nešto slično barem iznajmio...negdje u dubini tajge :D
2015-08-06
Eroo wrote:https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/pakostane-drage-vransko-jezero-hd-okretna-kamera
to mi je u susjedstvu, Vrana je divan krajolik...klince vodim na izlete dolje.
Prošle godine u proljeće sam pokupio iz ZD par škola i napravio gradele na Prosiki, lučica u parku prirode s kominom.
2015-08-06
ides mimo agencija za nekretnine,i mosh kupit za cijenu jako povoljnu..nije lose imati neshto svoje ..posvuda..epikur37 wrote:pismejker wrote:epikur37 wrote:Inače, baš me privlače duboki sjeverni kontinentalni predjeli: Aljaska, Kanada, Sibir...nepregledna sjeverna divljina....beskonačne šume i planine...kao i obala oko njih.
Idelan odmor za mene.
Imam i drugih planova, ali svakako bih nekad nešto slično barem iznajmio...negdje u dubini tajge :D
Guest- Guest
Evo samo jedano parče...
https://www.instagram.com/croatiaweek/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/croatiaweek/?utm_source=ig_embed
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Za malo se ...
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Za malo se ...
Page 1 of 1