"Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati”
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati”
Ringo10 wrote:Rusi generalno još uvijek nemaju pojma o bivšoj SFRJ ali srpski nacionalisti im se opasno uvlače pod kožu, objavljuju svoje "istine" po raznim sajtovima, a Hrvati ne rade baš ništa da oponiraju tome.
Možda Hrvati misle ono - ma ko jebe tamo one, mi smo u NATO, mi smo američki saveznici koga briga i šta oni tamo misle ali ja mislim da griješe.
gle, ovo gore što si ti napisao su kafanske priče . rusi su na naše tržište došli sami, jako su za njega zainteresirani, investirali su u najprofitniji dio, vodeće turističke kompanije i plinsko tržište. kočnica jačim vezama i projektima su zapadni partneri i SAD. i zato su rusija ni ne koristi plin kao oblik političkog pritiska a stav hrvatske je nedorečen zna se zašto.
ovo koliko je pijanaca i narkomana otišlo u ukrajinu im i nije nešto važno ...
Last edited by kaya on Tue 29 Oct - 10:11; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bilo bi dobro da hrvatska politika i propaganda budu malo agresivniji prema Rusiji, mislim u pozitivnom smislukaya wrote:Ringo10 wrote:Rusi generalno još uvijek nemaju pojma o bivšoj SFRJ ali srpski nacionalisti im se opasno uvlače pod kožu, objavljuju svoje "istine" po raznim sajtovima, a Hrvati ne rade baš ništa da oponiraju tome.
Možda Hrvati misle ono - ma ko jebe tamo one, mi smo u NATO, mi smo američki saveznici koga briga i šta oni tamo misle ali ja mislim da griješe.
gle, ovo gore što si ti napisao su kafanske priče . rusi su na naše tržište došli sami, jako su za njega zainteresirani, investirali su u najprofitniji dio, vodeće turističke kompanije i plinsko tržište. kočnica jačim vezama i projektima su zapadni partneri i SAD. i zato su rusija ni ne koristi plin kao oblik političkog pritiska a stav hrvatske je nedorečen zna se zašto.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
netreba ništa mjenjati, odnosi sa rusijom su dobri, prosječan hrvat ne mrzi ruse, itd, evo ja osobno znam čitati i pisati rusku ćirilicu , i znam osnovnu komunikaciju na ruskom , i radio sam u jednoj firmi gdje sam ja bio zadužen kada bi došli ruski gosti prije par godina :) mene su slali jer sam znao nešto ruskog :)
(dosta mi je zahrđa u tih par godina jbg ali bi se mogao snaći po rusiji bez problema)
(dosta mi je zahrđa u tih par godina jbg ali bi se mogao snaći po rusiji bez problema)
Ja sam od početka protov tog rata. Da san 1000 kuna djeci Ukrajine da dođu na more. Mogli su tako i Srbi djeci ruskih stanovnika iz Donbasa. To nije ratni čin nego pomaganje.
Šest Hrvata je u Azovu al ih je četri pet miljona za Ukrajinu.
Slava Ukrajini.
Šest Hrvata je u Azovu al ih je četri pet miljona za Ukrajinu.
Slava Ukrajini.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ringo10 wrote:Bilo bi dobro da hrvatska politika i propaganda budu malo agresivniji prema Rusiji, mislim u pozitivnom smislukaya wrote:Ringo10 wrote:Rusi generalno još uvijek nemaju pojma o bivšoj SFRJ ali srpski nacionalisti im se opasno uvlače pod kožu, objavljuju svoje "istine" po raznim sajtovima, a Hrvati ne rade baš ništa da oponiraju tome.
ne smiju zbog zapada. bi oni ali da ih ovi ne vide..a to nije moguće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hrvati i Hrvatska u tome kretenskom sukobu se ne trebaju oprdjeljivati, biti dobri sa obje strane jer će se Rusija i Ukrajina kad tad izmiriti i normalizirati relacije.
Ovo je rat za strane interese kao što je i Majdan bio maslo onih koji ne misle dobro ni Ukrajincima ni Rusima.
A svaki Hrvat treba bježat od bilo čega što ima veze sa BAnderovskom ideologijom. To nema budućnost i to će propast, pripadnici tih formacija će biti kad tad krivično gonjeni a svi oni koji budu dovedeni u sumnju da su to podržavali imat će problema. I to velikih.
Ovo je rat za strane interese kao što je i Majdan bio maslo onih koji ne misle dobro ni Ukrajincima ni Rusima.
A svaki Hrvat treba bježat od bilo čega što ima veze sa BAnderovskom ideologijom. To nema budućnost i to će propast, pripadnici tih formacija će biti kad tad krivično gonjeni a svi oni koji budu dovedeni u sumnju da su to podržavali imat će problema. I to velikih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa šta nas boli kurac. Imaju sad 40 miljona ustaša na granicama Rusije pa nek se bakču s njima.Ringo10 wrote:Rusi generalno još uvijek nemaju pojma o bivšoj SFRJ ali srpski nacionalisti im se opasno uvlače pod kožu, objavljuju svoje "istine" po raznim sajtovima, a Hrvati ne rade baš ništa da oponiraju tome.
Savršeno me boli kurac šta će njima neki Srbi radit propagandu protiv nas.
2014-04-11
Imaš rusku i srpsku pravoslavnu crkvu a to je isti kurac. Moš ti bit najbolji prema njima al za rusku pravoslavnu crkvu si ustaša.
Pa.kad je tako eto ti ukrajinska pravoslavna crkva.
Dođe Zenit iz Sankt Petersburga 2010 u Split i viče ubij ustašu. Ajde neka su vam Srbi napunili glavu da su u Splitu ustaše. Šta oni znaju da je bilo pet ustaša u Splitu tokom ww2.
Eto tebi četiri godine kasnije Ukrajina pa se bakči s njima.
Pa.kad je tako eto ti ukrajinska pravoslavna crkva.
Dođe Zenit iz Sankt Petersburga 2010 u Split i viče ubij ustašu. Ajde neka su vam Srbi napunili glavu da su u Splitu ustaše. Šta oni znaju da je bilo pet ustaša u Splitu tokom ww2.
Eto tebi četiri godine kasnije Ukrajina pa se bakči s njima.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Oj, hrvatska mati...
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» Oj, hrvatska mati...
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
Page 3 of 3