"Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati”
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
"Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati”
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=10&dd=28&nav_category=167&nav_id=1609412
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: "Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati”
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/630369/Suljo-dlaku-mijenja-ali-ne-i-cud-predsjedniku-srbije-potkrala-se-neugodna-greska-tijekom-govora-pred-tisucama-pristasa-39ups-ah-sta-cete39
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jednog dana će nam se Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebim teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava,a gdje rep.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tko jebe cigane. Pred petnajst tisuća ljudi u Novom Sadu mu plješću na spomen srpske radikalne stranke a to je Šešelj.jastreb wrote:Jednog dana će nam se Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebim teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava,a gdje rep.
Tu se vataju tih grafita a ode in presjednik i njih petnjast tisuća plješće srpskoj radikalnoj stranci.
2014-04-11
Nevjerojatno da ne prefarbaju bar.
Inače ove pisce ovih poruka, nadam se da će doći dan iili netko na vlast a da ih istretira kao najgore teroriste. Dakle nađe ih u mišjoj rupi, izvuče, izbatina i baci na robiju.
Inače ove pisce ovih poruka, nadam se da će doći dan iili netko na vlast a da ih istretira kao najgore teroriste. Dakle nađe ih u mišjoj rupi, izvuče, izbatina i baci na robiju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A davanje ovakvih bolesti u medije je isto s ciljem.
To prefarbaš, štakora uhvatiš i zatvoriš i tišina.
To prefarbaš, štakora uhvatiš i zatvoriš i tišina.
2015-08-15
Najbolje da će ih ostavit. Pa normalno da triba pobrisat. Samo je neusporedivo šta neka budala šeta sa sprejem okolo i šara i ovo kad petnajst tisuća cigana plješće presjediniku države na spomen radikalne stranke.
2014-04-11
Ma dobro, ti bolesnici nisu kod nas. Nek smrde tamo za sendvic...RayMabus wrote:Najbolje da će ih ostavit. Pa normalno da triba pobrisat. Samo je neusporedivo šta neka budala šeta sa sprejem okolo i šara i ovo kad petnajst tisuća cigana plješće presjediniku države na spomen radikalne stranke.
2015-08-15
Ti si, Serbinjo, opsjednut Hrvatskom.
Dodji, preseli se, primit cemo te.
Znam da ne mislis nista lose isticuci samo negativne stvari, vise uvjeravas sebe kako nije sve savrseno ovdje.
Dodji, preseli se, primit cemo te.
Znam da ne mislis nista lose isticuci samo negativne stvari, vise uvjeravas sebe kako nije sve savrseno ovdje.
Gde bre da dodjem?
Jel treba neko da me prekolje na spavanju?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A ne tako davno si zazivo Slobu da ti pošalje salate. Ma jebeš takvog srbina koji se klanja bojiSerbinho-3 wrote:Gde bre da dodjem?
Serbinjo nije takav, samo se tako ceslja. I ti odmah u glavu, Ostape.
;-~
;-~
Njihovi učenici odbijaju pjevati na rođendanu stranke.RayMabus wrote:Tko jebe cigane. Pred petnajst tisuća ljudi u Novom Sadu mu plješću na spomen srpske radikalne stranke a to je Šešelj.jastreb wrote:Jednog dana će nam se Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebim teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava,a gdje rep.
Tu se vataju tih grafita a ode in presjednik i njih petnjast tisuća plješće srpskoj radikalnoj stranci.
http://rs.n1info.com/Vesti/a538413/Pokret-za-preokret-Ucenici-gimnazije-odbili-da-pevaju-na-rodjendanu-SNS.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Okjastreb wrote:Njihovi učenici odbijaju pjevati na rođendanu stranke.RayMabus wrote:Tko jebe cigane. Pred petnajst tisuća ljudi u Novom Sadu mu plješću na spomen srpske radikalne stranke a to je Šešelj.jastreb wrote:Jednog dana će nam se Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebim teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava,a gdje rep.
http://rs.n1info.com/Vesti/a538413/Pokret-za-preokret-Ucenici-gimnazije-odbili-da-pevaju-na-rodjendanu-SNS.html
2014-04-11
Ok, autora grafita ne čeka Nobel...
Ne u moje ime. Imam tisuće primjedbi na srpski establishment i nijedan na običnog Srbina, ili Srbe kao narod.
Ne u moje ime. Imam tisuće primjedbi na srpski establishment i nijedan na običnog Srbina, ili Srbe kao narod.
£otk@-
2019-02-12
jastreb wrote:Jednog dana će nam se Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebim teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava,a gdje rep.
A koji smo to “mi”? :)
£otk@-
2019-02-12
MA neće. Sjebat će Hrvati sami sebe. Već su prilično napredovali u tome.jastreb wrote:Jednog dana će nam se Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebim teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava,a gdje rep.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
,..ti si bolestan...opasuljili su oni tebe...jesu jesu...prodo se za tanjir besplatnog pasuljajastreb wrote:Jednog dana ćemo mi Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebimo teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava, a gdje je rep.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, sad mi je ovo palo u oci ... ya sta ce se oni to "osvetiti" ...jastreb wrote:Jednog dana će nam se Srbi tako osvetiti (da ne upotrijebim teže riječi) da nećemo znati gdje nam je glava,a gdje rep.
"Osvecivali" su se devedesetih ... nakon 45 godina suživota .... i nije im baš dobro završilo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
,..pjesme bilo koje strane su neprimjerene...ali to je tako danas..svi su na nekom rubu...svijet generalno ide u t.p.m..pa kad je bal nek je maskenbal
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Oj, hrvatska mati...
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» Oj, hrvatska mati...
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
Page 1 of 3