Kolinda...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda...
Ka političarka mi je odvratna...Brat Brale wrote:Noor wrote:Pa i je ljubomoran, pitam se zaštoMaggie19 wrote:On je sve!Brat Brale wrote:Maggie19 wrote:
Mene bi bilo sram hodat putem da imam onakvog predsjednika, a ti se jos stizes drugima rugat.
A, Tomice, Tomice!
;-@
,,Moj” pretsednik je poremećeni psihopata, ali je daleko od glupog. Kolinda je GKK. Sigurno najgluplji šef države na svetu trenutno...
Ne moras ici dalje od njega.
Ovo izjednacavanje ti ne treba.
Uostalom, sto si se uhvatio zenske.
Imas ti blize tamo svojih.
Ispadas ljubomoran.
;-))
Al dobra je milfara...
:D
Guest- Guest
Kada se pojavila, baš sam imao želju da je plodim-ali deficit intelekta me sve više odbija...
Guest- Guest
je, samo tebe je čekalaBrat Brale wrote:Kada se pojavila, baš sam imao želju da je plodim-ali deficit intelekta me sve više odbija...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=10&dd=29&nav_category=167&nav_id=1610063
Njena glupost je bezgranična...
Njena glupost je bezgranična...
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Brat Brale wrote:Kada se pojavila, baš sam imao želju da je plodim-ali deficit intelekta me sve više odbija...
Ima jos 1 fprumas koji kolimdu jako voli
Guest- Guest
Atlana wrote:Brat Brale wrote:Kada se pojavila, baš sam imao želju da je plodim-ali deficit intelekta me sve više odbija...
Ima jos 1 fprumas koji kolimdu jako voli
Ero je toliko voli da je dobija zabranu pristupa...
darth_vader-
2014-04-17
Za Rijeku 80-ih nije puno pogriješila.
:^ONoor wrote:je, samo tebe je čekalaBrat Brale wrote:Kada se pojavila, baš sam imao želju da je plodim-ali deficit intelekta me sve više odbija...
Guest- Guest
...koli kakva god..ali ovo za rijeku nije promasila..mi svjedoci utakmica iz 80-tih dobro znamo kako je rijeka igrala kontra hajduka i dinama a kako kontra zvezde i partizana...mozda tu nisu krivi igraci,trener...ali ocito je odozgor stizala naredba kad su gostovali zvezda i partizan..'potegni malo rucnu'..jbg..moralo se slusati..vecina klubova pa i rijeka se financirala drzavnim i gradskim novcem...nikad necu zaboraviti sezonu 1988/89...dva kola prije susreta s ahajdukom na kantridi isto na istom stadionu dva kola prije gstuje partizan i dobije rijeku 4-0...sjecam se i radio prijenosa gdje tamosnji komentator kaze 'blijeda rijeka postala streljana crno bijelih'...onda dođe hajduk utakmica zavrsila 1-1...a rijekini igraci igraju kao da im je neko nabio torpedo u guzicu..gotovo svaki napad hajduka su zaustavljali faulovima i to dosta grubim..tako da je hajduk nakon te utakmice imao tri igraca ozlijeđena..slicno je i dinamo prolazio pa se sjecam one legndarne pok.tomica..'dinamova muka zove se rijeka'...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
...dobro nije bila iznimka samo rijeka..za osijek se gotovo smatralo da je zvezdina filijala...ja se ni ne sjecam je li osijek kad uopce dobio zvezdu u gradskom vrtu..sezona 1989/90....osijek dobije hajduka 2-1...sa partizanom igra nerjeseno i sa dinamom...prizuili su odlicne partije u tim utakmicama...ali onda dođe zvezda i rukne osijek u osijeku 6-0...nije tu zvezda igrala nesto spektakularno ali osijecani su bilitotalno nevidljivi kao d aih nije bilo na terenu...i ta utakmica je prakticno zvezdi gotovo osigurala naslov...jer su napravili cetri boda prednosti protiv dinama...posto je dinamo odigrao doma nerjeseno protiv olimpije...koja je gle cuda doslovno se bacala na glavu kontra dinama...dva kola nakon toga je bila ona utakmica u maximiru kontra zvezde kad su bili neredi...sjecam se da su se u dinamu uzdali u osiijek da ce pruziti partiju kakve su pruzali te sezone protiv dinama,partizana i hajduka..kad ono teski mucak...zvezda se prosetala a da se postebno nije ni oznojila jer ovi su statirali na terenu...i sjecam se da je kohorta i navijaci oisjeka totalno popizdili i trazili smjenu uprave osijeka...
2015-09-08
bracala..hajduk je jedini imao pozitivan omjer utakmica sa zvezdom u yugi...toliko o filijali..jos je jedino bugjanska iskra imala pozitivan omjer ali oni su odigrali samo jednu utakmicu sa zvezdom u kupu di dobili je 1-0 u bugojnu...zvezda kad ej dolazila u split rijetko je odlazila pobjednicki...a hajduk kad je gostovao u beogradu protiv zvezde dosta puta sepjevajuci vracao..po tom pitanju onda je zvezda bila hajdukova filijalaBrat Brale wrote:Hajduk je bio najveća zvezdina filijala...
2015-09-08
zvezdine filijale u yugo prvenstvu su bile:
sloboda tuzla
vardar skoplje
buducnost
sarajevo
rad
napredak krusevac
vojvodina
partizanove filijale su bile.
olimpija ljubljana
rijeka
sutjeska niksic
rad
spartak subotica
buducnost
celik zenica
sloboda tuzla
vardar skoplje
buducnost
sarajevo
rad
napredak krusevac
vojvodina
partizanove filijale su bile.
olimpija ljubljana
rijeka
sutjeska niksic
rad
spartak subotica
buducnost
celik zenica
2015-09-08
za dinamo znam...da li su filijale bile ili ne ali uvijek su dobro prolazili kod željeznicara a i cesto su im igraci od tamo dolazili....dijelom osijek....
za hajduk bi se moglo reci da je imao uspjeha protiv subotickog spartaka a i neki igraci su iz tog kluba dolazili u hajduk....i to bilo to otprilike
za hajduk bi se moglo reci da je imao uspjeha protiv subotickog spartaka a i neki igraci su iz tog kluba dolazili u hajduk....i to bilo to otprilike
2015-09-08
vuksadinare wrote:za dinamo znam...da li su filijale bile ili ne ali uvijek su dobro prolazili kod željeznicara a i cesto su im igraci od tamo dolazili....dijelom osijek....
hajduk je onda bio filijala radnickom jer su retko kada sa caira odlazili sa osmehom na licu...
Guest- Guest
pa radnicki nis je bio korektan klub..igrali su protiv svih jedako..oni i velez...Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:za dinamo znam...da li su filijale bile ili ne ali uvijek su dobro prolazili kod željeznicara a i cesto su im igraci od tamo dolazili....dijelom osijek....
hajduk je onda bio filijala radnickom jer su retko kada sa caira odlazili sa osmehom na licu...
2015-09-08
pa s obzirom na ubjedljivo negativnu statistiku sa oba kluba sam zakljuciBrat Brale wrote:kako je moguce da je buducnost filijala i zvezdi i partizanu?
2015-09-08
statisticki gledano buducnost je bila i veliki rezervoar igraca za zvezdu i partizan...svakako najpoznatiji su mijatovic,savicevic,brnovic,lakic da en nabrajam dalje..sto se tice radnickog nisa...iskreno to je bio jedini klub iz srbije za koje sam imao neke simpatije...igrali su punim zarom protiv svih klubova velike cetvorke u nišu napose...i svi klubovi su tamo imali velikih problema...narocito osamdesetih..slicno je i sa velezom...sjecam se cak i da kad je piksi stojkovic prelazio iz radnickog u zvezdu da je skoro proglasen dan zalosti u nišu..bili su jedan od rijetkih bas gradskih klubova...gdje je najveci dio nislija navijao za radnicki ....moza jedini grad onda u srbiji ne znam za sad..koji nije imao vise zvezdinih ili partizanovih navijaca
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Kolinda low IQ
» Kolinda
» Kolinda lažeš!
» Kolinda se izvukla
» Kolinda low IQ
» Kolinda
» Kolinda lažeš!