ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolinda...

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Kolinda... Empty Kolinda...

Post by Guest 28/10/2019, 08:30

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala je u Splitu premijeri filma o legendarnom kapitenu Hajduka i reprezentacije Jugoslavije Ivanu Gudelju i tom prilikom govorila o fudbalskim temama.

Grabar-Kitarović se prisetila dana kada je kao mala išla na utakmice i govorila o navijačkom opredeljenju.

"Fudbal 80-ih godina i pre toga nije bio samo fudbal, bio je izraz nacionalne pripadnosti. Pa sam tako ja, nadam se da mi neće zameriti neki, navijala i za Hajduk i za Dinamo. Volela bih kad bi to zajedništvo juga i severa ponovno proradilo", rekla je hrvatska predsednica.

Kolinda... Lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=234&loc=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fsport%2Ffudbal%2F3347505%2Fkolinda-sokirala-hrvate-grabar-kitarovic-otkrila-za-koga-navija-a-onda-rijeku-povezala-sa-partizanom-i-crvenom-zvezdom&referer=https%3A%2F%2Fwww.kurir
[size]
Ne samo što bi mogli da se uvrede navijači Hajduka i Dinama, što je ta dva kluba stavila u isti koš, već će joj naročito zameriti navijači Rijeke, zbog poređenja sa srpskim trofejnim klubovima, Partizanom i Crvenom zvezdom.

"Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mom srcu. Fudbal je za nas koji smo voleli Hrvatsku bio puno, puno više od fudbala. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do severa”, dodala je Kolinda Grabar-Kitarović.[/size]
Guest
Guest

Back to top Go down

Kolinda... Empty Re: Kolinda...

Post by Guest 28/10/2019, 08:31

Nema veze Koli, dokle god su tu tvoji sendvičari-ne treba se blamirati ovakvim neinteligentnim izjavama. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/10/2019, 09:34

političari =/= inteligencija

sve u svemu, predizborne kampanje su cirkus koji otimaju pozornost predugo i previše, od pravih stvari-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2019, 09:44

Baš je GKK... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2019, 10:38

KBK nije odveć inteligentna,a nekad ne treba navoditi činjenice i istinu. 
Ništa ona nije krivo rekla po pitanju Rijeke, samo je pitanje jeli ona kao predsjednica treba takvo nešto govoriti? Ne bi trebala, no puno toga ona ne bi trebala niti je trebala.
Iako, neće joj to puno naštetiti na izborima. Premala je to baza ljudi da bi joj naštetila, neće ona u Rijeci ni dobiti ni izgubiti izbore. S političke strane, logično da se dodvorava navijačima i simpatizerima Hajduka/Dinama jer je tu puno, puno veća baza ljudi. A ovce ko ovce, puše priče...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2019, 16:11

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je novom nacionalističkom izjavom opet uzburkala strasti u regionu i to kroz sport.

Grabar-Kitarović je uoči premijere filma "Ivanova igra" u Splitu istakla da je u vreme bivše Jugoslavije fudbal bio "izraz nacionalne pripadnosti", ali da je klub iz njenog rodnog grada Rijeke bio rezervni sastav Partizana i Crvene zvezde.

Stoga su joj "bliži srcu" bili splitski Hajduk i zagrebački Dinamo. Međutim, Kolinda se malo preračunala.
Pročitajte još Predsednica Hrvatske uvredila Riječane: Rijeka bila rezervni klub Partizana i Zvezde
Naime, kako prenosi "Mondo", za srpske velikane je tokom postojanja Jugoslavije igrao samo jedan igrač iz Rijeke – Miroslav Šugar.
Šugar, inače rođeni Novosađanin, je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu. Pojedinci pominju i ime Borisa Tičića kao igrača Partizana, ali ga nema u zvaničnim dostupnim dokumentima.

S druge strane, mnogo više igrača je u Beograd dolazilo iz zagrebačkog Dinama, i to uglavnom u Zvezdu. Tako su crveno-beli dres nosili Robert Prosinečki, Boro Cvetković, Rajko Janjanin, Tomislav Ivković...
I posle raspada Jugoslavije u Zvezdi je zaigrao jedan bivši igrač Dinama, hrvatski državljanin argentinskog porekla Luis Ibanjes.
S druge strane, za Partizan od sezone 1961/1962 i Bruna Belina koji je celu karijeru proveo u Humskoj, nije igrao nijedan fudbaler iz Hrvatske, dolazili su samo treneri.
Crno-beli dres su mnogo češće nosili fudbaleri iz Slovenije poput Srećka Kataneca i Zlatka Zahovića, koji je u četvrtak sa šalom Partizana oko vrata gledao Mančester junajted u Humskoj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2019, 16:11

Kolinda i zvanično gkk...
Noorka na aparatima. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 28/10/2019, 16:41

Andreas Goldberger wrote:KBK nije odveć inteligentna,a nekad ne treba navoditi činjenice i istinu. 
Ništa ona nije krivo rekla po pitanju Rijeke, samo je pitanje jeli ona kao predsjednica treba takvo nešto govoriti? Ne bi trebala, no puno toga ona ne bi trebala niti je trebala.
Iako, neće joj to puno naštetiti na izborima. Premala je to baza ljudi da bi joj naštetila, neće ona u Rijeci ni dobiti ni izgubiti izbore. S političke strane, logično da se dodvorava navijačima i simpatizerima Hajduka/Dinama jer je tu puno, puno veća baza ljudi. A ovce ko ovce, puše priče...
X

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Maggie19 28/10/2019, 16:53

Brat Brale wrote:Kolinda i zvanično gkk...
Mene bi bilo sram hodat putem da imam onakvog predsjednika, a ti se jos stizes drugima rugat.
A, Tomice, Tomice!
;-@

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2019, 17:30

Maggie19 wrote:
Mene bi bilo sram hodat putem da imam onakvog predsjednika, a ti se jos stizes drugima rugat.
A, Tomice, Tomice!
;-@

,,Moj” pretsednik je poremećeni psihopata, ali je daleko od glupog. Kolinda je GKK. Sigurno najgluplji šef države na svetu trenutno... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 28/10/2019, 18:52

šta tebe boli kurac za kolindu budaletino srpska najgluplja
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Noor 28/10/2019, 19:34

Koli :x

Kolinda... 2ee06910

Onaj vaš Brnabić ...ne znaš je gadniji i gluplji on ili Aca zvani Slina show

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2019, 21:21

Noorka sendvičarka... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 28/10/2019, 21:33

Brat Brale wrote:Noorka sendvičarka... Basketball
Alcatraz, ti da ćutiš :P

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 28/10/2019, 23:03

Brat Brale wrote:
Maggie19 wrote:
A, Tomice, Tomice!
;-@

,,Moj” pretsednik je poremećeni psihopata, ali je daleko od glupog. Kolinda je GKK. Sigurno najgluplji šef države na svetu trenutno... Basketball
On je sve!
Ne moras ici dalje od njega.
Ovo izjednacavanje ti ne treba.
Uostalom, sto si se uhvatio zenske.
Imas ti blize tamo svojih.
Ispadas ljubomoran.
;-))

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Noor 29/10/2019, 02:47

Maggie19 wrote:
Brat Brale wrote:
Maggie19 wrote:
A, Tomice, Tomice!
;-@

On je sve!
Ispadas ljubomoran.
;-))
Pa i je ljubomoran, pitam se zašto :^0

Kolinda... 33809710
Kolinda... Kgk10

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2019, 07:45

Maggie19 wrote:
Brat Brale wrote:
Maggie19 wrote:
A, Tomice, Tomice!
;-@

On je sve!
Ispadas ljubomoran.
;-))

Ne mogu glup i bolestan da se izjednace... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2019, 07:45

Noor wrote:
Maggie19 wrote:
Brat Brale wrote:
Maggie19 wrote:
A, Tomice, Tomice!
;-@

On je sve!
Ispadas ljubomoran.
;-))

Kolinda... 33809710
Kolinda... Kgk10

Kolinda... 1f354  Kolinda... 1f354  Kolinda... 1f354
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2019, 17:02

Brat Brale wrote:
Maggie19 wrote:
A, Tomice, Tomice!
;-@

Nije ona glupa, samo kad se opije radi pizdarije...
A često je pijana...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2019, 17:02

Brat Brale wrote:
Noor wrote:
Maggie19 wrote:
Brat Brale wrote:
Maggie19 wrote:
A, Tomice, Tomice!
;-@

On je sve!
Ispadas ljubomoran.
;-))

Kolinda... 33809710
Kolinda... Kgk10

Kolinda... 1f354  Kolinda... 1f354  Kolinda... 1f354
Ka političarka mi je odvratna...