Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
Pratila sam ja to sve od ranog djetinjstva, uz oca i bracu.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
evo jastreb zna pricati o igracima ovo ono..ali naredba ne dolazi do trenera ili igraca da se pusti utakmica ili doigra onako kako se kaze sportskim zargonom u 'laksem tempu' vec od upravljackih struktura a mopzebitno i od politickih sto je uglavnom i bilo....nazove neki rijecki politicki glavonja predsjednika kluba i veli mu..znas tko dolazi i kako ce se to rjesiti i ad acta...sto tu moze predsjednik kluba ili uprava kada su s etada klubovi financirali od drzavnih,gradskih firmi...najvecim dijelom..Maggie19 wrote:Pratila sam ja to sve od ranog djetinjstva, uz oca i bracu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako?Eroo wrote:To u prijevodu, na originalnom hrvatskom se to kaže drugačije.kaya wrote:Poludiću od ljubomore sad!Eroo wrote:She was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.kaya wrote:Eroo wrote:
Jest, baš to me muči. Da je bar crnkinja i budistica.
Di baš ona, a? Ito iz jedne siromašne i beznačajne balkanske vukojebine, kao što neki volite reć.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja sam fini gospodin.kaya wrote:Kako?Eroo wrote:To u prijevodu, na originalnom hrvatskom se to kaže drugačije.kaya wrote:Poludiću od ljubomore sad!Eroo wrote:She was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.kaya wrote:
Di baš ona, a? Ito iz jedne siromašne i beznačajne balkanske vukojebine, kao što neki volite reć.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ja mislim da se to more reć samo za muške :)Eroo wrote:Ja sam fini gospodin.kaya wrote:Kako?Eroo wrote:To u prijevodu, na originalnom hrvatskom se to kaže drugačije.kaya wrote:Poludiću od ljubomore sad!Eroo wrote:
She was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.
Može i za ženske ako tako izgledaju.Noor wrote:ja mislim da se to more reć samo za muške :)Eroo wrote:Ja sam fini gospodin.kaya wrote:Kako?Eroo wrote:To u prijevodu, na originalnom hrvatskom se to kaže drugačije.kaya wrote:
Poludiću od ljubomore sad!
2016-07-22
aha, znači znam na što misliš :)Eroo wrote:Može i za ženske ako tako izgledaju.Noor wrote:ja mislim da se to more reć samo za muške :)Eroo wrote:Ja sam fini gospodin.kaya wrote:Kako?Eroo wrote:
To u prijevodu, na originalnom hrvatskom se to kaže drugačije.
Nista ti ne znas :P
YekeYeke-
2019-05-13
Naravnovuksadinare wrote: ..i sora se dikad zajebe
Nogomet nisam nikad pratila
Neka shecanja na jigonogomet su opcenito da se igralo bolje i zanimljivije jer je bilo vise kvalitetnih klubova
No svejedno ne razumijem sta bi to znscilo u vezi Rijeke da je bila rezervni klub onoh beogradskoj dvojici
Bila je velika cetrvorka
A svi ostsli klubovi su bili rezerve za njoh
Igračima jr bio cilj preci u vece klubove
Ono sto je specifično za rijeku je odista taj Jugoslsvenski balans , puno pridodlica iz Bosne i Srbije itd.
Kazem da se nije za cuditi ako su bili i navijaci svih jugoklubiva u rijeci
Kolinda Jbt
Ona se razumije u nogometne svlačionice
No pa ni majka bozja međugorska nije vece cudoEroo wrote:UShe was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.kaya wrote:Eroo wrote:kaya wrote:. Frustrira vas to da KGK je lider svjetskog ranga, Hrvatica i kršćanka, na što se teško navikavate. Razlozi su mi jasni.
Od nase kobilinde
Ta ..ta jadnica iza željezne zavjese ..s reputacijom unuke partizana ..dočepala se taaaako visokog polozaja
Jbemti
Sad mi jasno zadto hoda koda ima METLU U GUZICI
Rista, puno više nego ti mislišYekeYeke wrote:Nista ti ne znas :P
Sora wrote:No pa ni majka bozja međugorska nije vece cudoEroo wrote:UShe was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.kaya wrote:Eroo wrote:kaya wrote:. Frustrira vas to da KGK je lider svjetskog ranga, Hrvatica i kršćanka, na što se teško navikavate. Razlozi su mi jasni.
Od nase kobilinde
Ta ..ta jadnica iza željezne zavjese ..s reputacijom unuke partizana ..dočepala se taaaako visokog polozaja
Jbemti
Sad mi jasno zadto hoda koda ima METLU U GUZICI
Kad se uvede "Tjedan jugo zakona u HR" ideš na Goli tucat kamen.
2016-07-22
ja bi bas volio da s euvede tjedan jugo zakona..pa da vidim da li bi sora a i neki drugi ovako saruckali po forumu...bili bi ko bebe...
2015-09-08
Opet Vuk izmislja i pise bedastoce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
aha...kaje?...izmisljam..hocemo stavljati video linkove ako izmisljam...i pisem bedastoce...malo statistike pogledaj...jastreb wrote:Opet Vuk izmislja i pise bedastoce.
2015-09-08
...jos ces tvrditi da su se ovi bacali na glavu protiv zvezde i partizana ali eto 'bili su nemocni' u omjeru 1:10
2015-09-08
Ja vjerujem jastrebu
On zna vise od tebe fuk
On zna vise od tebe fuk
A sta fali da te netko nesto poducivuksadinare wrote:ja bi bas volio da s euvede tjedan jugo zakona..pa da vidim da li bi sora a i neki drugi ovako saruckali po forumu...bili bi ko bebe...
Ajd molim te
Reci fala internetu i nama kaj se tu trsimo da vas neznslice uvedemo u civilizirane narode EU
Dobra joj je ideja o uvođenju "Tjedna Juge" u HR. Veoma praktičo za rješavanje
nekih ključnih pitanja u Hrvatskoj; oduzimali bi se pasoši (putovnice) neprijateljima
sistema, Partije i Predsjednice, neki bi zbog toga išli u zatvor od 6 mjeseci i više,
neki na otok Goli itd...Vozili bi par nepar, a benzin bi kupovali isključivo za devizne
bonove (maksimum 20 litara). Po kavu, prašak za rublje, banane i kaubojke bi išli u Trst...itd...
nekih ključnih pitanja u Hrvatskoj; oduzimali bi se pasoši (putovnice) neprijateljima
sistema, Partije i Predsjednice, neki bi zbog toga išli u zatvor od 6 mjeseci i više,
neki na otok Goli itd...Vozili bi par nepar, a benzin bi kupovali isključivo za devizne
bonove (maksimum 20 litara). Po kavu, prašak za rublje, banane i kaubojke bi išli u Trst...itd...
2016-07-22
Odtipkao sam "kobilinda" na gugle, i nema, ispadaju mi linkovi na "kolinda".
Dakle, "kobilinda" ne postoji. Ima samo nešto slično, a to je "kolinda".
Saora se opet zeznula.
Dakle, "kobilinda" ne postoji. Ima samo nešto slično, a to je "kolinda".
Saora se opet zeznula.
crvenkasti-
2014-04-17
To je fakat moglo pasti na um jednoj bezidejnoj, priglupj i neodgovornoj osobi.
Isto ko Marija Antoaneta ..
Potpuno isto
Daj narodu kolaca kad nema kruha
Isto ko Marija Antoaneta ..
Potpuno isto
Daj narodu kolaca kad nema kruha
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Policija "paralisala" stadione Zvezde i Partizana
» Rijeka-Dinamo
» Dječak koji je kulerski otkantao Vučića:'Rijeka je moj klub a na Zvezdi sam zaspao'
» Ko je veći, Hajduk ili Dinamo ?
» Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
» Rijeka-Dinamo
» Dječak koji je kulerski otkantao Vučića:'Rijeka je moj klub a na Zvezdi sam zaspao'
» Ko je veći, Hajduk ili Dinamo ?
» Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
Page 4 of 7