Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
jastreb wrote:Pa normalno da su bili.mutava baštarda wrote:Bio sam balavac kad me ćaća poveo na utakmicu... Ono, milicija i Srbi su bili za Rijeku...jastreb wrote:Da,čak je i sudija Zoran Petrović iz Beograda sudio za "domaću" momčad.mutava baštarda wrote:Finale kupa Hajduk-Rijeka 80ineke, Rijeka je bila kao na domaćem terenu...£otk@ wrote:Jastrebe, pa u čemu je problem?
Živa istina, hrpe djece se sjećam kako su navijali za Zvezdu, pa danas navijaju za Rijeku. I još se ljute kad ih podsjetiš.
Pa Rijeka i Zvezda i jesu imali suradnju, Zvezda je slala igrače u Rijeku na kaljenje, Rijeka talentirane igrače kao Cukrova u Zvezdu...nije imala takav odnos ni sa Dinamom ni Hajdukom.
Pa kad je Gračan mimo narativa 1985. prešao u Hajduk, dočekao ga je na Kantridi natpis “Neno ča te ni sram?!”, a Mladenović mu je slomio nogu i uništio karijeru.
Rijeka je manji klub i normalno da su navijali za Rijeku. Navijali bi i za Osijek,Čelik, Olimpiju, Radnički,Borac, Želju,Slobodu.
Pa i Partizanovci su u finalu kupa 1988. Zvezda -Borac,navijali za Borac.
Što je tu čudno???
da se finale kupa igralo u Splitu i da su igrali Dinamo i Željezničar,Splićani bi navijali za Želju.
Ti bi triba držat katedru za demagogiju negdi...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Kolinda:Navijala sam za Hajduk i Dinamo-Rijeka je bila rezervni klub Partizana i Zvezde
A Kolinda ne treba?jasambrend wrote:jastreb wrote:Pa normalno da su bili.mutava baštarda wrote:Bio sam balavac kad me ćaća poveo na utakmicu... Ono, milicija i Srbi su bili za Rijeku...jastreb wrote:Da,čak je i sudija Zoran Petrović iz Beograda sudio za "domaću" momčad.mutava baštarda wrote:
Finale kupa Hajduk-Rijeka 80ineke, Rijeka je bila kao na domaćem terenu...
Rijeka je manji klub i normalno da su navijali za Rijeku. Navijali bi i za Osijek,Čelik, Olimpiju, Radnički,Borac, Želju,Slobodu.
Pa i Partizanovci su u finalu kupa 1988. Zvezda -Borac,navijali za Borac.
Što je tu čudno???
da se finale kupa igralo u Splitu i da su igrali Dinamo i Željezničar,Splićani bi navijali za Želju.
Ti bi triba držat katedru za demagogiju negdi...
dzango wrote:Ja sam mislio da je ova predsednica svih građana, pa i onih koji navijaju za Rijeku. Ne kaže da li je ona plakala sa igračima Hajduka 1980. kada je umro Broz.
Ja sam u biti uvjeren da je Koli plakala za maršalom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne. U Jugoslaviji je to Hrvatima bilo zabranjeno. Mogli su plakati samo Srbi.Hektorović wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da je ova predsednica svih građana, pa i onih koji navijaju za Rijeku. Ne kaže da li je ona plakala sa igračima Hajduka 1980. kada je umro Broz.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
100%, isto kao i Ero.Hektorović wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da je ova predsednica svih građana, pa i onih koji navijaju za Rijeku. Ne kaže da li je ona plakala sa igračima Hajduka 1980. kada je umro Broz.
Opet je u hladnom ratu s mozgom?
Šta uradi ta željezna zavjesa od nje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I usput ja ne znam nikoga tko navija za dinamo i za hajduk, ili jedno ili drugo ili treće ako si iz rijeke..
Možda ju truju polonijem...ili nečim što uništava mozak
2015-08-15
Ero je sto posto.dzango wrote:100%, isto kao i Ero.Hektorović wrote:dzango wrote:Ja sam mislio da je ova predsednica svih građana, pa i onih koji navijaju za Rijeku. Ne kaže da li je ona plakala sa igračima Hajduka 1980. kada je umro Broz.
2015-08-15
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovih dana je turbo glupa.RayMabus wrote:
Kak možeš navijati za dinamo i hajduk?!
2015-08-15
Kraljica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Možeš. I Vuxadinare je od 1988-91. navijao za DZG i Hajduk.kaya wrote:Ovih dana je turbo glupa.RayMabus wrote:
Kak možeš navijati za dinamo i hajduk?!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaya wrote:I usput ja ne znam nikoga tko navija za dinamo i za hajduk, ili jedno ili drugo ili treće ako si iz rijeke..
Od Moskve ima probleme...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pogleč joj CV, objavljen na Fulbright-u, a pogleč od tvoga Mesića...kaya wrote:Opet je u hladnom ratu s mozgom?
No, Mesić zna pričat viceve, za razliku od Kolinde. Je li se sjećaš koliko vam je bilo smiješno kad je Sloveniji prijetio s ekipom vatrogasaca, a Srbima prijetio da mogu odnijeti samo onu zemlju iz HR što će je imati na opancima. Da Milanovićeve "viceve" na račun komšija i ne spominjem. Frustrira vas to da KGK je lider svjetskog ranga, Hrvatica i kršćanka, na što se teško navikavate. Razlozi su mi jasni.Nije ovaj forum primjereno mjesto za pričati o tome.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:kaya wrote:. Frustrira vas to da KGK je lider svjetskog ranga, Hrvatica i kršćanka, na što se teško navikavate. Razlozi su mi jasni.
Jest, baš to me muči. Da je bar crnkinja i budistica.
2015-08-15
She was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.kaya wrote:Eroo wrote:kaya wrote:. Frustrira vas to da KGK je lider svjetskog ranga, Hrvatica i kršćanka, na što se teško navikavate. Razlozi su mi jasni.
Di baš ona, a? Ito iz jedne siromašne i beznačajne balkanske vukojebine, kao što neki volite reć.
2016-07-22
Poludiću od ljubomore sad!Eroo wrote:She was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.kaya wrote:Eroo wrote:kaya wrote:. Frustrira vas to da KGK je lider svjetskog ranga, Hrvatica i kršćanka, na što se teško navikavate. Razlozi su mi jasni.
Di baš ona, a? Ito iz jedne siromašne i beznačajne balkanske vukojebine, kao što neki volite reć.
2015-08-15
Tak sam ljubomorna sad...polupala bi najrađe nešto
2015-08-15
To u prijevodu, na originalnom hrvatskom se to kaže drugačije.kaya wrote:Poludiću od ljubomore sad!Eroo wrote:She was appointed NATO Assistant Secretary-General for Public Diplomacy, position she held until 2014, as the first woman Assistant Secretary-General ever in the history of NATO and the highest ranking woman in NATO.kaya wrote:Eroo wrote:kaya wrote:. Frustrira vas to da KGK je lider svjetskog ranga, Hrvatica i kršćanka, na što se teško navikavate. Razlozi su mi jasni.
2016-07-22
Rađe lupi petama...kaya wrote:Tak sam ljubomorna sad...polupala bi najrađe nešto
2016-07-22
@KolindaGK
“Ivanova igra” je priča o predanosti, o igri i vjernosti – priča o Ivanu Gudelju, igraču koji je u dresu svog voljenog #Hajduka bio dio legendarne generacije 80-tih godina. Sa životnom pričom Ivana Gudelja slavimo sport, slavimo hrvatsko zajedništvo!
2016-07-22
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Policija "paralisala" stadione Zvezde i Partizana
» Rijeka-Dinamo
» Dječak koji je kulerski otkantao Vučića:'Rijeka je moj klub a na Zvezdi sam zaspao'
» Ko je veći, Hajduk ili Dinamo ?
» Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
» Rijeka-Dinamo
» Dječak koji je kulerski otkantao Vučića:'Rijeka je moj klub a na Zvezdi sam zaspao'
» Ko je veći, Hajduk ili Dinamo ?
» Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
Page 2 of 7