Ero,Natoj, i cijeli zapad u shocku..Rusi lansirali MiG-29 sa podmornice u ronjenju...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ero,Natoj, i cijeli zapad u shocku..Rusi lansirali MiG-29 sa podmornice u ronjenju...
pismejker wrote:nagodinu perjam iz svabije,prvo uzimam pas svapski..Idem na sjever,bolja lova,manji porezi,normalnije nacije(od losega manje lose )..U rusiju...polako,sve je spremno..Eroo wrote:Kaš se preselit u Rusiju? Nemaš pojma kakve sve video igrice imaju...pismejker wrote:jooj,ubi vas lopine hertzegovacke vjerodostojnost.....ajd ajd..e da je tebi moja bajuštelska platja...
Požuri, jer kad se postavi žica nećeš moći ni u Srbiju, a kamo li u Rusiju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Ero,Natoj, i cijeli zapad u shocku..Rusi lansirali MiG-29 sa podmornice u ronjenju...
nema zice..Rusi su razvukli Kurčinu,pardon Plinovod..da vidimo tko ce preko njega razvuci zicu...mlogo brate vi prijetite zicom..Eroo wrote:pismejker wrote:nagodinu perjam iz svabije,prvo uzimam pas svapski..Idem na sjever,bolja lova,manji porezi,normalnije nacije(od losega manje lose )..U rusiju...polako,sve je spremno..Eroo wrote:Kaš se preselit u Rusiju? Nemaš pojma kakve sve video igrice imaju...pismejker wrote:jooj,ubi vas lopine hertzegovacke vjerodostojnost.....ajd ajd..e da je tebi moja bajuštelska platja...
Požuri, jer kad se postavi žica nećeš moći ni u Srbiju, a kamo li u Rusiju.
Guest- Guest
Ko da su ga uradila djeca iz vrtića...Ja bih sigurno napravio puno bolje.Hektorović wrote:Fake news, naravno da će samo bauštelac svetac najozbiljnije o tome.
Nisu uspjeli ni pokrit raketu ...mogli su barem to za početak.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sveto, sve sam ti objasnio u samo jednoj rečenici.
Požuri!
Požuri!
pa dovoljno je dobro napravljeno da vas bumbare okupim na temi..jel...Eroo wrote:Ko da su ga uradila djeca iz vrtića...Ja bih sigurno napravio puno bolje.Hektorović wrote:Fake news, naravno da će samo bauštelac svetac najozbiljnije o tome.
Nisu uspjeli ni pokrit raketu ...mogli su barem to za početak.
Guest- Guest
ero posto si ko baba..Sto se babi snilo....
Guest- Guest
koja?pismejker wrote:jooj,ubi vas lopine hertzegovacke vjerodostojnost.....ajd ajd..e da je tebi moja bajuštelska platja...
2000€ ? ja se ne bi baš hvalio s takvom plaćom u njemačkoj.
2014-12-30
evo i ovog..
Guest- Guest
veber wrote:koja?pismejker wrote:jooj,ubi vas lopine hertzegovacke vjerodostojnost.....ajd ajd..e da je tebi moja bajuštelska platja...
Daj nam napiši što si danas lijepo jeo i pio?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:veber wrote:koja?pismejker wrote:jooj,ubi vas lopine hertzegovacke vjerodostojnost.....ajd ajd..e da je tebi moja bajuštelska platja...
Daj nam napiši što si danas lijepo jeo i pio?
Guest- Guest
nema boljeg pića od tvog jada, žala i griz i jaja.
to je najbolje piće.
iza toga ide isplatna lista svetoja, menadžera i inžinjera.
to je najbolje piće.
iza toga ide isplatna lista svetoja, menadžera i inžinjera.
2014-12-30
Zao si. Nekad radi i nediljom kad je horan, pa misečno iziđe na 2200.veber wrote:koja?pismejker wrote:jooj,ubi vas lopine hertzegovacke vjerodostojnost.....ajd ajd..e da je tebi moja bajuštelska platja...
pazi, kad sam to čak i ja odmah shvatila :)Hektorović wrote:Fake news, naravno da će samo bauštelac svetac najozbiljnije o tome.
Mogao je barem potražiti neki vjerodostojan link.
Noor wrote:pazi, kad sam to čak i ja odmah shvatila :)Hektorović wrote:Fake news, naravno da će samo bauštelac svetac najozbiljnije o tome.
pored interkontinentalnih balistickih raketa koje se lansiraju iz podmornica na nuklearni pogon...nema mi logike lansirati MIG iz podmornice...
jos ove rakete imaju desetine bojevih glava x broj raketa x broj podmornica....zbombaju kontinent sad pa sad....samo sa jednom nuk. podmornicom...
YekeYeke-
2019-05-13
Dete kretenpismejker wrote:Dakle,sto reci...Rusi su primitivna tehnologija...
I još ćeš reći da nisi glup i slijep
Kako bih ja ovu Noor lansirao...nije svjesna
YekeYeke-
2019-05-13
Noor wrote:pazi, kad sam to čak i ja odmah shvatila :)Hektorović wrote:Fake news, naravno da će samo bauštelac svetac najozbiljnije o tome.
Pa mislim da su svi odmah vidjeli kako je loše odrađen efekt
Svi osim bauštelca
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Rusi izveli test interkontinentalne rakete Bulava iz nuklearne podmornice
» Zapad ruši Tačijeve snove
» Rusija je 2012. nudila odlazak Assada. 3 godine poslije i preko 200 000 mrtvih zapad pristaje, rusi kažu njet.
» dok Rumunjska nas ostavlja u čardak prašini.. Bugari lansirali satelit u svemir
» Sve njemačke podmornice su van funkcije
» Zapad ruši Tačijeve snove
» Rusija je 2012. nudila odlazak Assada. 3 godine poslije i preko 200 000 mrtvih zapad pristaje, rusi kažu njet.
» dok Rumunjska nas ostavlja u čardak prašini.. Bugari lansirali satelit u svemir
» Sve njemačke podmornice su van funkcije
Page 2 of 2