Turska kupuje 36 aviona SU-35
Page 1 of 1
Turska kupuje 36 aviona SU-35
Eto.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/na-pomolu-veliki-vojni-posao-jedna-od-najjacih-nato-clanica-dogovara-kupovinu-36-ruskih-borbenih-aviona-su-35-evo-koliko-bi-ih-to-moglo-kostati/9536498/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/na-pomolu-veliki-vojni-posao-jedna-od-najjacih-nato-clanica-dogovara-kupovinu-36-ruskih-borbenih-aviona-su-35-evo-koliko-bi-ih-to-moglo-kostati/9536498/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Turska kupuje 36 aviona SU-35
Pricao sa Turcinom jednim ovde, Rusi su im broj 1 turisti, voce i povrce ide najvecim delom u Rusiju, tako da imaju interes.
Amer njima ne ostavlja pare, niti kupuje nesto.
Amer njima ne ostavlja pare, niti kupuje nesto.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Sve je to dio krampinog maestralnog plana :D
RayMabus wrote:Eto.
Mora se priznati daimaju karaktera i mooda...
Kad sam ja postavio pitanje,zasto RH ne kupuje borbene avijune od Rusije,dobio sam samo nesuvisle odgovore,tipa.."nije kompatibilno sa natoj-standardom" to oni neukiji..do gluplji i bezmudi su rekli,da posto smo u Natoju,sve trebamo kupovati sa zapada i ne ljutiti Jemere...
Turčadija..10+
Guest- Guest
jedan bivsi americki predsjednik je rekao,neprijatelja si pobjedio onda kad od njega napravis prijatelja
Svaka im častpismejker wrote:RayMabus wrote:Eto.
Kad sam ja postavio pitanje,zasto RH ne kupuje borbene avijune od Rusije,dobio sam samo nesuvisle odgovore,tipa.."nije kompatibilno sa natoj-standardom" to oni neukiji..do gluplji i bezmudi su rekli,da posto smo u Natoju,sve trebamo kupovati sa zapada i ne ljutiti Jemere...
Turčadija..10+
Inače kad smo kod takozvanih NATO standarda
HV je nakon reforme po tim standardima postigla značajan napredak, dostigla je nivo vatrogasnog društva.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Turska jednom nogom u Nato a jednom u Rusiji a Nato je savez protiv Rusije.
2014-04-11
Ma daj,sramota ziva..sam sebea razoruzati zato jer ti to netko kaze...uvukli se u guzicu amerima,dajuci im onaj s-300 sustav,jasno je koliko drzava ima kicme..Ringo10 wrote:Svaka im častpismejker wrote:RayMabus wrote:Eto.
Turčadija..10+
Inače kad smo kod takozvanih NATO standarda
HV je nakon reforme po tim standardima postigla značajan napredak, dostigla je nivo vatrogasnog društva.
Guest- Guest
pismejker wrote:
Kad sam ja postavio pitanje,zasto RH ne kupuje borbene avijune od Rusije,dobio sam samo nesuvisle odgovore
Jel Turci znaju ćirilicu? Mi zato nismo.
crvenkasti-
2014-04-17
AlfaOmega wrote:Sve je to dio krampinog maestralnog plana :D
Trump genijalac, ostavio ruse i turke da se sami snalaze.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Turska jednom nogom u Nato a jednom u Rusiji a Nato je savez protiv Rusije.
Mislis da je Erdo bolji sahist od Putina???..hehehehehe...sve sto Turcadija ima od tehnoloskih papira nato opreme,davno je otislo u Moskvu.TO je bio preduvjet da dobiju okljastreni s-400 i ugovore za su-35...ameri ionako ne mogu shvatiti rusku tehnologiju,koja je gruba,nesofisticirana ali eto...efikasna..
Guest- Guest
Erdo nema baš previše izbora nakon onog puča i ovih problema sa Kurdima. Ono triba mu i drugi tip lovačkog aviona koji nije ovisan o zapadu. 36 aviona to ti je obuka posade i ako šta zapne on će ih naručit još 80 komada.
2014-04-11
Evo ti kako je u Su 35
Tko bi to razumio?
Sve na ćirilici.
Tko bi to razumio?
Sve na ćirilici.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Evo ti kako je u Su 35
Tko bi to razumio?
Sve na ćirilici.
Polipili AJpad i ajfoun,i josh par djindji i to nazvali najboljim lovcem???uzas..!!!
Guest- Guest
Turcadija je u principu drljava po pitanj ukvalitete u tehnologijama..iako imaju sve tehnoloske papire za izradu F-35,sudjelova li su samo u minornim sustavima..a mogu kupovati od Rusa,Kinaza,a i jos par proizvodjaca,onako inkognito...Rusija je turskoj ogromno trziste za poljoprivredne proizvode,tak oda moraju jako dobro paziti sto rade..RayMabus wrote:Erdo nema baš previše izbora nakon onog puča i ovih problema sa Kurdima. Ono triba mu i drugi tip lovačkog aviona koji nije ovisan o zapadu. 36 aviona to ti je obuka posade i ako šta zapne on će ih naručit još 80 komada.
Guest- Guest
genijalan plan,ako ga uopste i imaepikur37 wrote:AlfaOmega wrote:Sve je to dio krampinog maestralnog plana :D
Trump genijalac, ostavio ruse i turke da se sami snalaze.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Similar topics
» Slovačka od SAD-a kupuje 14 aviona F-16
» Federacija BiH kupuje 2 protivpožarna aviona Fire Boss i dva Belova helikoptera
» Turska, unatoč upozorenjima SAD-a, kupuje ruski ´S-400´
» Turska kupuje sistem Patriot od 3,5 miljarde dolara
» Turska odustaje od kupnje F-16 i kupuje ruske avione
» Federacija BiH kupuje 2 protivpožarna aviona Fire Boss i dva Belova helikoptera
» Turska, unatoč upozorenjima SAD-a, kupuje ruski ´S-400´
» Turska kupuje sistem Patriot od 3,5 miljarde dolara
» Turska odustaje od kupnje F-16 i kupuje ruske avione
Page 1 of 1