Srbija se priključila Euroazijskoj ekonomskoj zajednici
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbija se priključila Euroazijskoj ekonomskoj zajednici
Auuuu, evo Erdo se nasekirao ...RayMabus wrote:Tup
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/carla-del-ponte-erdogana-treba-krivicno-goniti-zbog-ratnih-zlocina-u-siriji/191026048
Pa nije ti Turska kao tvoja Kifla pa da isporučuje svoje vojnike, obavještajce i političare nekim stranim sudovima
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Polako. Tiha voda brege dere.Ringo10 wrote:Auuuu, evo Erdo se nasekirao ...RayMabus wrote:Tup
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/carla-del-ponte-erdogana-treba-krivicno-goniti-zbog-ratnih-zlocina-u-siriji/191026048
Pa nije ti Turska kao tvoja Kifla pa da isporučuje svoje vojnike, obavještajce i političare nekim stranim sudovima
Vučicu puno uspijeha sa njegovim geoekonomskim i političkim saveznikom Erdoganom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Erdogan rek’o Vucicu da kupe zajedno, pa dobiju popust.
Buy 2, get 1 free.
Buy 2, get 1 free.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
malo sam razmisljao o ovom..u relai,dakle u kontaktu sa Hrvatima,nish posebno lose nish posebno dobro,kao i ostali narodi,ili plemena na Balkanu..bed je kad ih susretnes na forumima,pa i ovom..posve druga prica,e sad ne znam radi toga,sto u anonimi mogu pokazati svoje pravo razmisljanje ili nesh drugo,opet,smatram da je vecina sa ipak pozitivnim predznakom,i na forumima i ureali,samo zanemariv broj je onako umno zatucan i formira svoje misljenje i stavove na bazi,svojih predaka,tko zna,jer mozda nisu zadovoljni onim sto imaju danas,po pogledu svega a i po pogledu statusa..Ringo10 wrote:DA a Hrvatska je jad bila jad jeste i jad će ostati dok postoji.pismejker wrote:Ono sto si RH nikad nije mogla priustiti,,Srbija kakogod im bilo gadno stanje u drzavi ipak imaju ponosa i kicmu...Eroo wrote:Srbija je suverena država i može kako hoće...kod onih koji je hoće.michaellcmacha wrote:Pa zar nismo pre par mjeseci bili uvjereni da Srbija bez problema piči prema EU. A vide sad, ode ona u euroaziju
Važno je da se izjasni. I Bosna (dio) može u vezu s Turskom, samo joj treba odredit okvir s kojim može iću u taj savez.
Oboji će imati s Dunavom izlaz na more, što nije mala stvar.
Isto ko što su Hrvati generalno u većini JAD sklon služenju i lizanju kurčeva jačima. A priličan procenat je sklon fašizmu i nacizmu. Zatucana stoka.
I ono malo dobroga što su napravili kroz povijest po pravilu popljuju i upropaste i vrate se u kaljužu u koju i pripadaju.
MArx je bio u pravu kad je napisao da su Hrvati otpad od naroda.
Rekao bih da ih jebe nesposobnost da formiraju svoju politiku i da rukovode njom,pa uvijek netko sa strane,bili Jemeri,Briti,Brisel,pa i sami Srbi u vlasti,izazivaju im napade "patriotizma i nacionalizma",uvjetno receno..Dakle,ovo na forumu ipak gledam kao neka vrsta ispušnog ventila ,gdje malo kanaliziraju svoje nezadovoljstvo..opsjednuti su "zavjerom" da su svi protiv Hrvvata,sto je opaka neistina,i na svaku kritiku,podrzanu argumentima,reagiraju bijesom i lajanjem..jbtg...sto ljudi-duplo vise ćudii..
Guest- Guest
Ok nisi hrvat, nisi srbin, bosanacRingo10 wrote:Nisam ja Srbin debilu. Jebali vas više Srbi opsjednuti ste s njima. Ja sam nekad bio Hrvat ali više nisam. Ja sam sad naturalizirani Australac porijeklom iz Bosne i hercegovine.AssadNaPodmornici wrote:eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
Hrvatstva sam se odrekao zauvijek. Degutantno mi je da pripadam takvom smeću od naroda.
Što se tiče Srba nisu mnogo bolji od vas ali ipak za raziku od vas njima je ostalo bar nešto nacionalnog dostojanstva, nečega što vi niste imali nikad niti ćete imati ikad.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ja nagodinu Švabo,punopravni sa paseportom...AssadNaPodmornici wrote:Ok nisi hrvat, nisi srbin, bosanacRingo10 wrote:Nisam ja Srbin debilu. Jebali vas više Srbi opsjednuti ste s njima. Ja sam nekad bio Hrvat ali više nisam. Ja sam sad naturalizirani Australac porijeklom iz Bosne i hercegovine.AssadNaPodmornici wrote:eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
Hrvatstva sam se odrekao zauvijek. Degutantno mi je da pripadam takvom smeću od naroda.
Što se tiče Srba nisu mnogo bolji od vas ali ipak za raziku od vas njima je ostalo bar nešto nacionalnog dostojanstva, nečega što vi niste imali nikad niti ćete imati ikad.
Guest- Guest
Dok je Crvenkastog, bice i Hrvata
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
barem nisi srbin ili još gore bosanac lolpismejker wrote:ja nagodinu Švabo,punopravni sa paseportom...AssadNaPodmornici wrote:Ok nisi hrvat, nisi srbin, bosanacRingo10 wrote:Nisam ja Srbin debilu. Jebali vas više Srbi opsjednuti ste s njima. Ja sam nekad bio Hrvat ali više nisam. Ja sam sad naturalizirani Australac porijeklom iz Bosne i hercegovine.AssadNaPodmornici wrote:eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
tja..nikog necu omalovazavati,ali mi je drago sto nisam opcenito sa Balkana,podrijetlom naravno..AssadNaPodmornici wrote:barem nisi srbin ili još gore bosanac lolpismejker wrote:ja nagodinu Švabo,punopravni sa paseportom...AssadNaPodmornici wrote:Ok nisi hrvat, nisi srbin, bosanacRingo10 wrote:Nisam ja Srbin debilu. Jebali vas više Srbi opsjednuti ste s njima. Ja sam nekad bio Hrvat ali više nisam. Ja sam sad naturalizirani Australac porijeklom iz Bosne i hercegovine.AssadNaPodmornici wrote:eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Dok je Crvenkastog, bice i Hrvata
yesus...hahahahahaha...
Guest- Guest
Ono sto je kod Hrvata najodvratnije je ta pseca poslusnost stranim centrima moci, ta spremnost da se sluzi, ta ropska spremnost na sluganjstvo cak i kad se to od njih ne trazi.pismejker wrote:malo sam razmisljao o ovom..u relai,dakle u kontaktu sa Hrvatima,nish posebno lose nish posebno dobro,kao i ostali narodi,ili plemena na Balkanu..bed je kad ih susretnes na forumima,pa i ovom..posve druga prica,e sad ne znam radi toga,sto u anonimi mogu pokazati svoje pravo razmisljanje ili nesh drugo,opet,smatram da je vecina sa ipak pozitivnim predznakom,i na forumima i ureali,samo zanemariv broj je onako umno zatucan i formira svoje misljenje i stavove na bazi,svojih predaka,tko zna,jer mozda nisu zadovoljni onim sto imaju danas,po pogledu svega a i po pogledu statusa..Ringo10 wrote:DA a Hrvatska je jad bila jad jeste i jad će ostati dok postoji.pismejker wrote:Ono sto si RH nikad nije mogla priustiti,,Srbija kakogod im bilo gadno stanje u drzavi ipak imaju ponosa i kicmu...Eroo wrote:Srbija je suverena država i može kako hoće...kod onih koji je hoće.michaellcmacha wrote:Pa zar nismo pre par mjeseci bili uvjereni da Srbija bez problema piči prema EU. A vide sad, ode ona u euroaziju
Važno je da se izjasni. I Bosna (dio) može u vezu s Turskom, samo joj treba odredit okvir s kojim može iću u taj savez.
Isto ko što su Hrvati generalno u većini JAD sklon služenju i lizanju kurčeva jačima. A priličan procenat je sklon fašizmu i nacizmu. Zatucana stoka.
I ono malo dobroga što su napravili kroz povijest po pravilu popljuju i upropaste i vrate se u kaljužu u koju i pripadaju.
Rekao bih da ih jebe nesposobnost da formiraju svoju politiku i da rukovode njom,pa uvijek netko sa strane,bili Jemeri,Briti,Brisel,pa i sami Srbi u vlasti,izazivaju im napade "patriotizma i nacionalizma",uvjetno receno..Dakle,ovo na forumu ipak gledam kao neka vrsta ispušnog ventila ,gdje malo kanaliziraju svoje nezadovoljstvo..opsjednuti su "zavjerom" da su svi protiv Hrvvata,sto je opaka neistina,i na svaku kritiku,podrzanu argumentima,reagiraju bijesom i lajanjem..jbtg...sto ljudi-duplo vise ćudii..
Spreman lizati guzice svakom trećerazrednom Briselskom birokratu, spremnost slati vojsku i ginuti za tuđe interese bio to Staljingrad, bio to Afganistan, bila to danas Rusija ili Kina
I onda se kurčiti tom ljigavošću i smatrati to pripadnošću nekakvom nepostojećem superiornom civilizacijskom krugu, poniznost bez rezerve i do kraja
A na drugoj strani bijedni osjećaj tobožnje superiornosti prema narodima u okruženju osim prema Slovencima naravno koje podsvjesno poštuju kao one ZAPADNIJE a to znači i superiornije
I da, kompleks Srba, naprosto luđačka opsjednutost Srbima, mržnja koja je doduše obostrana i onda se slavi najmračnija sramota u povijesti i proglašava za domoljublje... i za nositeljima te sramote se plače, nariče, lamentira i proglašavaju se tragično stradalim cvijetom hrvatstva i onda se traže izdajnici i utvare na sve strane ...
Dok ne izbije na površinu balkanski papanluk pa se obožavaju srpske cajke srpski filmovi i ostalo ...
Nevjerojatan mentalni sklop. Taj jadni mentalni sklop je oblikovan kroz 900 godina ropstva.
I tu pomoći nema.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zalosno ali zastrasujuce tocno...ono ako se sudi po postupcima..ziva istina sve do rijeci..Ringo10 wrote:Ono sto je kod Hrvata najodvratnije je ta pseca poslusnost stranim centrima moci, ta spremnost da se sluzi, ta ropska spremnost na sluganjstvo cak i kad se to od njih ne trazi.pismejker wrote:malo sam razmisljao o ovom..u relai,dakle u kontaktu sa Hrvatima,nish posebno lose nish posebno dobro,kao i ostali narodi,ili plemena na Balkanu..bed je kad ih susretnes na forumima,pa i ovom..posve druga prica,e sad ne znam radi toga,sto u anonimi mogu pokazati svoje pravo razmisljanje ili nesh drugo,opet,smatram da je vecina sa ipak pozitivnim predznakom,i na forumima i ureali,samo zanemariv broj je onako umno zatucan i formira svoje misljenje i stavove na bazi,svojih predaka,tko zna,jer mozda nisu zadovoljni onim sto imaju danas,po pogledu svega a i po pogledu statusa..Ringo10 wrote:DA a Hrvatska je jad bila jad jeste i jad će ostati dok postoji.pismejker wrote:Ono sto si RH nikad nije mogla priustiti,,Srbija kakogod im bilo gadno stanje u drzavi ipak imaju ponosa i kicmu...Eroo wrote:
Srbija je suverena država i može kako hoće...kod onih koji je hoće.
Spreman lizati guzice svakom trećerazrednom Briselskom birokratu, spremnost slati vojsku i ginuti za tuđe interese bio to Staljingrad, bio to Afganistan, bila to danas Rusija ili Kina
I onda se kurčiti tom ljigavošću i smatrati to pripadnošću nekakvom nepostojećem superiornom civilizacijskom krugu, poniznost bez rezerve i do kraja
A na drugoj strani bijedni osjećaj tobožnje superiornosti prema narodima u okruženju osim prema Slovencima naravno koje podsvjesno poštuju kao one ZAPADNIJE a to znači i superiornije
I da, kompleks Srba, naprosto luđačka opsjednutost Srbima, mržnja koja je doduše obostrana i onda se slavi najmračnija sramota u povijesti i proglašava za domoljublje... i za nositeljima te sramote se plače, nariče, lamentira i proglašavaju se tragično stradalim cvijetom hrvatstva i onda se traže izdajnici i utvare na sve strane ...
Dok ne izbije na površinu balkanski papanluk pa se obožavaju srpske cajke srpski filmovi i ostalo ...
Nevjerojatan mentalni sklop. Taj jadni mentalni sklop je oblikovan kroz 900 godina ropstva.
I tu pomoći nema.
Guest- Guest
Euroazijskoj? Valjda Azijskoj...
Posebno Kamčatka.pismejker wrote:Rusija je u Europi...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija si priključila Bjelorusiju
» Engleska se priključila koaliciji i napala ISIL
» Osovini Budimpešta-Zagreb-Banjaluka priključila se i Ljubljana
» TV-debata predsjedničkih kandidata u Francuskoj o ekonomskoj politici
» Guillaume Faye: svijet ide prema globalnoj ekonomskoj krizi
» Engleska se priključila koaliciji i napala ISIL
» Osovini Budimpešta-Zagreb-Banjaluka priključila se i Ljubljana
» TV-debata predsjedničkih kandidata u Francuskoj o ekonomskoj politici