Srbija se priključila Euroazijskoj ekonomskoj zajednici
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbija se priključila Euroazijskoj ekonomskoj zajednici
pa i mojsije je zivio u egiptu,srbi zive na sve 4 strane svijeta,a u srbiju se stigne za 24 sata zrakomlatomSerbinho-3 wrote:Svi koji podrzavaju Nezavisno Kosovo a zive u Srbiji da napuste istu.
Manguparija jede i pije nezaradjeno.
Pravac na Zapad da otegnete jaja, pa da njateke o istom.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Pa zar nismo pre par mjeseci bili uvjereni da Srbija bez problema piči prema EU. A vide sad, ode ona u euroaziju
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I ostat će malo duže tamo pošto nakon dovođenja S 400 u Srbiju ne postoje niti teoretske šanse da uđu u Eu a prije toga nisu postali članica NATOa.michaellcmacha wrote:Pa zar nismo pre par mjeseci bili uvjereni da Srbija bez problema piči prema EU. A vide sad, ode ona u euroaziju
A oni u NATO neće tako da je sve jasno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Trećeg.Hektorović wrote:Serbinho-3 wrote:EU hoce potpis od Srbije za nezavisno Kosovo a od ulaska nista.
Usput sa kime ulazis, Kosovo, Makedonija, Albanija?
Treba biti slepac, pa uci sa takvima.
Neka EU Rumunije, Bugarske, Kosova, kakva crna Srbija, gospoda za tu boraniju.
Macron je jasan, neće biti ulaska u EU, nego će te biti neki pridruženi građani drugog reda ...
Za drugi red se HR još mora izborit.
Sve je posloženo onako kako i je normalno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Srbija je suverena država i može kako hoće...kod onih koji je hoće.michaellcmacha wrote:Pa zar nismo pre par mjeseci bili uvjereni da Srbija bez problema piči prema EU. A vide sad, ode ona u euroaziju
Važno je da se izjasni. I Bosna (dio) može u vezu s Turskom, samo joj treba odredit okvir s kojim može iću u taj savez.
Oboji će imati s Dunavom izlaz na more, što nije mala stvar.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ono sto si RH nikad nije mogla priustiti,,Srbija kakogod im bilo gadno stanje u drzavi ipak imaju ponosa i kicmu...Eroo wrote:Srbija je suverena država i može kako hoće...kod onih koji je hoće.michaellcmacha wrote:Pa zar nismo pre par mjeseci bili uvjereni da Srbija bez problema piči prema EU. A vide sad, ode ona u euroaziju
Važno je da se izjasni. I Bosna (dio) može u vezu s Turskom, samo joj treba odredit okvir s kojim može iću u taj savez.
Guest- Guest
DA a Hrvatska je jad bila jad jeste i jad će ostati dok postoji.pismejker wrote:Ono sto si RH nikad nije mogla priustiti,,Srbija kakogod im bilo gadno stanje u drzavi ipak imaju ponosa i kicmu...Eroo wrote:Srbija je suverena država i može kako hoće...kod onih koji je hoće.michaellcmacha wrote:Pa zar nismo pre par mjeseci bili uvjereni da Srbija bez problema piči prema EU. A vide sad, ode ona u euroaziju
Isto ko što su Hrvati generalno u većini JAD sklon služenju i lizanju kurčeva jačima. A priličan procenat je sklon fašizmu i nacizmu. Zatucana stoka.
I ono malo dobroga što su napravili kroz povijest po pravilu popljuju i upropaste i vrate se u kaljužu u koju i pripadaju.
MArx je bio u pravu kad je napisao da su Hrvati otpad od naroda.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
Pranje mozga. Onda dođu radit sezonski na obalu pa se čude.AssadNaPodmornici wrote:eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/regional/sibenski-portal/3581771/diplomirana-inzenjerka-iz-beograda-konobarila-na-jadranu-bilo-mi-malo-nelagodno-zbog-hrvatsko-srpskih-odnosa/
Isperu im mozak pa očekuju tko zna šta kad ono ništa. Svi o svom poslu.
2014-04-11
Nisam ja Srbin debilu. Jebali vas više Srbi opsjednuti ste s njima. Ja sam nekad bio Hrvat ali više nisam. Ja sam sad naturalizirani Australac porijeklom iz Bosne i hercegovine.AssadNaPodmornici wrote:eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
Hrvatstva sam se odrekao zauvijek. Degutantno mi je da pripadam takvom smeću od naroda.
Što se tiče Srba nisu mnogo bolji od vas ali ipak za raziku od vas njima je ostalo bar nešto nacionalnog dostojanstva, nečega što vi niste imali nikad niti ćete imati ikad.
2015-09-24
RusofilijaRingo10 wrote:
Što se tiče Srba nisu mnogo bolji od vas ali ipak za raziku od vas njima je ostalo bar nešto nacionalnog dostojanstva, nečega što vi niste imali nikad niti ćete imati ikad.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Rusofilija
2014-04-11
Ako su Srbi Rusofili ili četnikofili to je njihov problem, njihovo pravo i njihov izbor.RayMabus wrote:RusofilijaRingo10 wrote:
Jednako kao što je pravo na izbor Hrvata da budu ustašofili, fašistofili i nacistofili.
Šta ćeš, svako ima pravo na izbor
2015-09-24
Srbi jesu rusofilni narod no ti imaš pogrešna mjerenja nečega upravo na odnos prema Rusiji kao kontra zapadu. Očito.Ringo10 wrote:Ako su Srbi Rusofili ili četnikofili to je njihov problem, njihovo pravo i njihov izbor.RayMabus wrote:RusofilijaRingo10 wrote:
Jednako kao što je pravo na izbor Hrvata da budu ustašofili, fašistofili i nacistofili.
2014-04-11
Ringo, slobodno se odrici, ali vrijedjat ne treba.
Ako je ovo što sad gledamo, ovo barbarsko nasilništvo agresija i teror, ako je to slika i prilika takozvanoga Zapada, onda taj i takav Zapad treba rastočiti, uništiti i kreirati nove odnose i novi Zapad utemeljen na svim pozitivnim tradicijama Zapadne civilizacije.RayMabus wrote:Srbi jesu rusofilni narod no ti imaš pogrešna mjerenja nečega upravo na odnos prema Rusiji kao kontra zapadu. Očito.Ringo10 wrote:Ako su Srbi Rusofili ili četnikofili to je njihov problem, njihovo pravo i njihov izbor.RayMabus wrote:RusofilijaRingo10 wrote:
Ovo sad je divljaštvo i barbarizam jedne uske poludjele elite koja svoje divljaštvo maskira i predstavlja kao borbu za Zapadnu civilzaciju.
Stvari su upravo suprotne od onoga za što se predstavljaju.
2015-09-24
Pa ok al to je neka druga tema.Ringo10 wrote:Ako je ovo što sad gledamo, ovo barbarsko nasilništvo agresija i teror, ako je to slika i prilika takozvanoga Zapada, onda taj i takav Zapad treba rastočiti, uništiti i kreirati nove odnose i novi Zapad utemeljen na svim pozitivnim tradicijama Zapadne civilizacije.RayMabus wrote:Srbi jesu rusofilni narod no ti imaš pogrešna mjerenja nečega upravo na odnos prema Rusiji kao kontra zapadu. Očito.Ringo10 wrote:Ako su Srbi Rusofili ili četnikofili to je njihov problem, njihovo pravo i njihov izbor.RayMabus wrote:RusofilijaRingo10 wrote:
Ovo sad je divljaštvo i barbarizam jedne uske poludjele elite koja svoje divljaštvo maskira i predstavlja kao borbu za Zapadnu civilzaciju.
Stvari su upravo suprotne od onoga za što se predstavljaju.
2014-04-11
Vidiš ovo :
Oni ne znaju čiji grb nose a zabili su glavu u šupak Moskvi.
Znaš kako se ja zovem ?
Spiritus.
Jel znaš čije je to ime.
Šuruju s Turcima protiv Carigrada.
Znaš kako se ja zovem ?
Spiritus.
Jel znaš čije je to ime.
2014-04-11
i nama je drago da takvo smeće kao što si ti ne pripada Hrvatskom narodu.Ringo10 wrote:Nisam ja Srbin debilu. Jebali vas više Srbi opsjednuti ste s njima. Ja sam nekad bio Hrvat ali više nisam. Ja sam sad naturalizirani Australac porijeklom iz Bosne i hercegovine.AssadNaPodmornici wrote:eto vi srbi ste sve super.. kada otvorim vaše medije, informer, kurir, ono bolesnici nad bolesnicima, neka vas u aziji
Hrvatstva sam se odrekao zauvijek. Degutantno mi je da pripadam takvom smeću od naroda.
I sad ćemo vidit koliko je Erdogan jak pošto su polja plina oko Cipra mamac za zapad koji ratuje za resurse a Cipar je u EU.RayMabus wrote:Vidiš ovo :
Znaš kako se ja zovem ?
Spiritus.
Jel znaš čije je to ime.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t36969-zovko-erdogan-mora-odgovarati-za-krsenje-ljudskih-prava-pred-meunarodnim-sudom
Pa čemo vidit jesu li ruski brabonjci ili znaju čiji grb nose.
2014-04-11
Tup
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/carla-del-ponte-erdogana-treba-krivicno-goniti-zbog-ratnih-zlocina-u-siriji/191026048
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/carla-del-ponte-erdogana-treba-krivicno-goniti-zbog-ratnih-zlocina-u-siriji/191026048
2014-04-11
Auuuu, evo Erdo se nasekirao ...RayMabus wrote:Tup
Pa nije ti Turska kao tvoja Kifla pa da isporučuje svoje vojnike, obavještajce i političare nekim stranim sudovima
2015-09-24
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija si priključila Bjelorusiju
» Engleska se priključila koaliciji i napala ISIL
» Osovini Budimpešta-Zagreb-Banjaluka priključila se i Ljubljana
» TV-debata predsjedničkih kandidata u Francuskoj o ekonomskoj politici
» Guillaume Faye: svijet ide prema globalnoj ekonomskoj krizi
» Engleska se priključila koaliciji i napala ISIL
» Osovini Budimpešta-Zagreb-Banjaluka priključila se i Ljubljana
» TV-debata predsjedničkih kandidata u Francuskoj o ekonomskoj politici