Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Page 4 of 17
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Ero je hercegovački srbin iz Slovenije. Za njega smo svi mi ustvari "VI", jer niko drugi na forumu nije to kaj je on. Kuiš sad?vuksadinare wrote:
?
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
...ero je ok ali se s vremenom malo pogubi...demencija ili nesto drugo..nego rujo ti si sad saveznik sa vucicemAlfaOmega wrote:Ero je hercegovački srbin iz Slovenije. Za njega smo svi mi ustvari "VI", jer niko drugi na forumu nije to kaj je on. Kuiš sad?vuksadinare wrote:
?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto mi Hrvati ne sudjelujemo u toj vojnoj vježbi "Slavensko bratstvo"?
Pa i mi smo Slaveni. Što smo drugo?
Pa i mi smo Slaveni. Što smo drugo?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne ide ti ni ikavica ni kajkavica, niti općenito hrvatski. Piši onako kako su te na tečaju učili.AlfaOmega wrote:Ero je hercegovački srbin iz Slovenije. Za njega smo svi mi ustvari "VI", jer niko drugi na forumu nije to kaj je on. Kuiš sad?vuksadinare wrote:
?
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Nije za širu javnost. Ne dirajte ništa dok vam se ne kaže drugačije.vuksadinare wrote:?Eroo wrote:Ne bavite se vi s time, samo možete pokvarit...vuksadinare wrote:...bolje nek si misle vise sto ce biti ako im ruje zavrnu špinu za dotok plina.kako je medvedev rekao...ovo mi vise lici malo šargarepe malo batine
2016-07-22
Udarna vijest u Ruskim medijima
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ja sam polupismen čovik, nikad nisam ni tvrdija da mi hrvatski ide tečno. Ali et, skužimo se nekak ja i ti uvik.Eroo wrote:Ne ide ti ni ikavica ni kajkavica, niti općenito hrvatski. Piši onako kako su te na tečaju učili.AlfaOmega wrote:Ero je hercegovački srbin iz Slovenije. Za njega smo svi mi ustvari "VI", jer niko drugi na forumu nije to kaj je on. Kuiš sad?vuksadinare wrote:
?
Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
Guest- Guest
Pa to i rade.pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nitko nije savršen, ne ide ni meni paštunski.AlfaOmega wrote:Ja sam polupismen čovik, nikad nisam ni tvrdija da mi hrvatski ide tečno. Ali et, skužimo se nekak ja i ti uvik.Eroo wrote:Ne ide ti ni ikavica ni kajkavica, niti općenito hrvatski. Piši onako kako su te na tečaju učili.AlfaOmega wrote:Ero je hercegovački srbin iz Slovenije. Za njega smo svi mi ustvari "VI", jer niko drugi na forumu nije to kaj je on. Kuiš sad?vuksadinare wrote:
?
2016-07-22
pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
sto ce te vi ako se Srbi okuraze i ponovno potraze srecu krecuci na vas..??RayMabus wrote:Pa to i rade.pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
Guest- Guest
Ok, konstatirali smo koji su erini, pa druge oslovljava sa "VI", ali koji si pak ti pa su ti svi drugi "VI"?pismejker wrote:sto ce te vi ako se Srbi okuraze i ponovno potraze srecu krecuci na vas..??RayMabus wrote:Pa to i rade.pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
Nešt slično ka ero, samo ni na kraju Slovenija, neg Švabija?
VI koji zivite u ER-HA,uglavnom Hrvati..AlfaOmega wrote:Ok, konstatirali smo koji su erini, pa druge oslovljava sa "VI", ali koji si pak ti pa su ti svi drugi "VI"?pismejker wrote:sto ce te vi ako se Srbi okuraze i ponovno potraze srecu krecuci na vas..??RayMabus wrote:Pa to i rade.pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
Guest- Guest
pismejker wrote:sto ce te vi ako se Srbi okuraze i ponovno potraze srecu krecuci na vas..??RayMabus wrote:Pa to i rade.pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
eto Longi,juniforma pa na "liniju"...
Guest- Guest
dooobra :DUnimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
I staaara ka GrčkaLeviathan2 wrote:dooobra :DUnimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Similar topics
» Rusi bijesni na Srbiju:'Izdali ste nas'
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
Page 4 of 17