Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Page 10 of 17
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Promijenio se u medjuvremenu, sad je Hrvat.tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
;-@
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
šta si to kazo :DDDDDDRingo10 wrote:Srbi u NATO neće. Oni ipak nisu toliki slugeranjski JAD kao Hrvati.RayMabus wrote:Meni ne izgleda da ovi baš.nešto teže ka EU
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/srbija-od-danas-trguje-s-euroazijskom-ekonomskom-unijom
Kako god. Od sada ako žele u EU prvo će morat u Nato.
Pa jel ti znaš uopće koji status ima NATO u srbiji :DDDDD
zna da tako nemere izgubitiMaggie19 wrote:Promijenio se u medjuvremenu, sad je Hrvat.tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
;-@
Zato ga ja i pitam.;-Ptre wrote:zna da tako nemere izgubitiMaggie19 wrote:Promijenio se u medjuvremenu, sad je Hrvat.tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
;-@
Ne bih znao. Znam samo da je Srbija neusporedivo suverenija od Hrvatske.tre wrote:šta si to kazo :DDDDDDRingo10 wrote:Srbi u NATO neće. Oni ipak nisu toliki slugeranjski JAD kao Hrvati.RayMabus wrote:Meni ne izgleda da ovi baš.nešto teže ka EU
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/srbija-od-danas-trguje-s-euroazijskom-ekonomskom-unijom
Sa Tuđmanom je umrla i hrvatska državna suverenost.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne znaš ali znaš da je srbija neusporedivo suverenija od RH??? Dobar si ti kad u neznanju imaš znanjeRingo10 wrote:Ne bih znao. Znam samo da je Srbija neusporedivo suverenija od Hrvatske.tre wrote:šta si to kazo :DDDDDDRingo10 wrote:Srbi u NATO neće. Oni ipak nisu toliki slugeranjski JAD kao Hrvati.RayMabus wrote:Meni ne izgleda da ovi baš.nešto teže ka EU
https://www.blic.rs/vesti/politika/nato-u-srbiji-dobio-diplomatski-imunitet-evo-na-sta-se-srbija-obavezala/f37w446
Adem Vuchiqi je od pripadnika ruske armije dobio na poklon maketu ruskog sistema S-400, što je i objavio na fotografijama na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav".
Opet.
Opet.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
ako netko zna onda je to crveniMaggie19 wrote:Zato ga ja i pitam.;-Ptre wrote:zna da tako nemere izgubitiMaggie19 wrote:Promijenio se u medjuvremenu, sad je Hrvat.tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
;-@
a možda je suljo bre suvereni u stvari kolekcionar a mi to sve pogrešno tumačimoEroo wrote:Adem Vuchiqi je od pripadnika ruske armije dobio na poklon maketu ruskog sistema S-400, što je i objavio na fotografijama na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav".
Opet.
tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
Da, ali ja sam se oduvijek osjećao kao budala.
crvenkasti-
2014-04-17
to je zato jer si oduvijek srbo, sad kad si Hrvat vidiš da ti je puno boljecrvenkasti wrote:tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
Putinu svaka čast na ovom maestralnom potezu a Srbi su gluperde , sad ne postoji niti teoretska mogućnost da uđu u EU a prije toga ne u Nato.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tre wrote:to je zato jer si oduvijek srbo, sad kad si Hrvat vidiš da ti je puno boljecrvenkasti wrote:tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
Sad sam među svojima.
crvenkasti-
2014-04-17
pižon na aparatima i bilježi prvi minus budućem srpskom svetcu sulji!!!!RayMabus wrote:Putinu svaka čast na ovom maestralnom potezu a Srbi su gluperde , sad ne postoji niti teoretska mogućnost da uđu u EU a prije toga ne u Nato.
ali nisi do kraja ubio srbina u sebi, zato se i dalje osjećaš kao budala.crvenkasti wrote:tre wrote:to je zato jer si oduvijek srbo, sad kad si Hrvat vidiš da ti je puno boljecrvenkasti wrote:tre wrote:ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.Maggie19 wrote:Crveni, je li poceo rat?
Za koga smo?
Molim izvjesce ;-)
Sad sam među svojima.
Pa da. Oni se uspoređuju sa Austrijom kao vojno neutralna a u EU samo toj Austriji nikad ne bi palo stavit S 400 kod sebe. Nema šanse ni u teoriji da uđu u EU a da nisu prije toga u NATO.tre wrote:pižon na aparatima i bilježi prvi minus budućem srpskom svetcu sulji!!!!RayMabus wrote:Putinu svaka čast na ovom maestralnom potezu a Srbi su gluperde , sad ne postoji niti teoretska mogućnost da uđu u EU a prije toga ne u Nato.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tre wrote:ali nisi do kraja ubio srbina u sebi, zato se i dalje osjećaš kao budala.crvenkasti wrote:tre wrote:to je zato jer si oduvijek srbo, sad kad si Hrvat vidiš da ti je puno boljecrvenkasti wrote:tre wrote:
ih baš si našla koga ćeš pitati, zadnji put je bio na gubitničkoj strani u ljeto 95te a onda se prešaltao među Hrvate da bude pobjednik.
Sad sam među svojima.
I Hrvati se svi tako osjećaju.
crvenkasti-
2014-04-17
rofl po čemu je srbija suverenija. i ti živiš na bajkama. ispada da je srbija neka švicarska koja je neutralna i bogata i suverena država. srbija je siromašni mali crkveni miš u istočnoj europi, nije po ničemu suverena,Ringo10 wrote:Ne bih znao. Znam samo da je Srbija neusporedivo suverenija od Hrvatske.tre wrote:šta si to kazo :DDDDDDRingo10 wrote:Srbi u NATO neće. Oni ipak nisu toliki slugeranjski JAD kao Hrvati.RayMabus wrote:Meni ne izgleda da ovi baš.nešto teže ka EU
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Inače Srbima bi ovaj jedan sustav bio SUPER protiv susjednih vukojebina poput RH, tako ako i nešto nabvimo od avijacije, nabavit ćemo staro i polovno i u nedovoljnim količinama, što bi ovaj sustav nam praktički mogao zatvoriti zračni prostor.
naravno u sukobu Srbija vs NATO, jedna ova baterija nema nikakve šanse, jer sada su u igri stotine satelita, tisuće dronova, krstarećih raketa, čudo tehnologije, prioritet NATO snaga bi bio likvidiranje ovoga sustava, a onda ide standardna rokačina koja je bila 98 ili 99 god
naravno u sukobu Srbija vs NATO, jedna ova baterija nema nikakve šanse, jer sada su u igri stotine satelita, tisuće dronova, krstarećih raketa, čudo tehnologije, prioritet NATO snaga bi bio likvidiranje ovoga sustava, a onda ide standardna rokačina koja je bila 98 ili 99 god
Last edited by AssadNaPodmornici on 25/10/2019, 15:33; edited 1 time in total
Srbija je mnogo suverenija od Hrvatske.AssadNaPodmornici wrote:rofl po čemu je srbija suverenija. i ti živiš na bajkama. ispada da je srbija neka švicarska koja je neutralna i bogata i suverena država. srbija je siromašni mali crkveni miš u istočnoj europi, nije po ničemu suverena,Ringo10 wrote:Ne bih znao. Znam samo da je Srbija neusporedivo suverenija od Hrvatske.tre wrote:šta si to kazo :DDDDDDRingo10 wrote:Srbi u NATO neće. Oni ipak nisu toliki slugeranjski JAD kao Hrvati.RayMabus wrote:Meni ne izgleda da ovi baš.nešto teže ka EU
Hrvatska je vazal, kolonija ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gle mi smo vazal, samo mi reci gdje je to srbija suverena i gdje srbija nije vazal.Ringo10 wrote:Srbija je mnogo suverenija od Hrvatske.AssadNaPodmornici wrote:rofl po čemu je srbija suverenija. i ti živiš na bajkama. ispada da je srbija neka švicarska koja je neutralna i bogata i suverena država. srbija je siromašni mali crkveni miš u istočnoj europi, nije po ničemu suverena,Ringo10 wrote:Ne bih znao. Znam samo da je Srbija neusporedivo suverenija od Hrvatske.tre wrote:šta si to kazo :DDDDDDRingo10 wrote:
Srbi u NATO neće. Oni ipak nisu toliki slugeranjski JAD kao Hrvati.
Hrvatska je vazal, kolonija ...
to što smo mi njemački vazal i malo američki i izraelski, srbija je također njemački/eu/usa vazal zericu manje nego mi, ali zato je i ruski vazal . srbija nije u niti 1% više suverena nego mi. ništa. imaju jadnu ekonomiju, koja ovisi o stranim i zapadnim investicijama, a na svom teritoriju(kosovo) nesmiju ništa, jebeni ih šiptari šamaraju, sa druge strane nesmiju na zapad jer im rusi nedaju, a rado bi na zapad, a sa druge strane nesmiju na istok, jer će ih onda zapad staviti na sankcije, dakle o ničemu ne odlučuju samostalno kao niti mi. obje su pojednako banana države, siromašne i popljačkanje i razjebane. a to što smo mi dio EU/NATOa, to nam je čak i prednost u odnosu na jadne i čemerne srbe, mrze zapad, kao i ti, a svi se žele dočepati zapadne zemlje. pa koliko sam ovo ljeto jadnih srba iz srbije upoznao što rade ovdje po RH, gdje ih naši prevarantski poslodavci koji zajebu i iskoriste Hrvata, još lakše iskorištavaju te siromašne srbe, eto koliko nisu vazal., ostavi se bajki sa informera i kurira, i priča srpskih sendviačara,
hrvatski ero će ti prodati priče o kolindi, državi RH gdje je sve super i slične bajke, tako i srpski sendvičari prodaju slične bajke
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Similar topics
» Rusi bijesni na Srbiju:'Izdali ste nas'
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
Page 10 of 17