Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
Mislim se jos koji put udavat, pa ispitujem teritorij.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Ma da?!crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Nikad mi to nitko nije spomenuo u mojim bankama.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Gdje to?
Npr. u reiffeisen
Samo pripreme novac.
Ja sam podizao malo veći iznos. Onako...
Kupovao stan u gotovini?
Tako nešto. Šta te briga?
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Srbija uvodi porez od 75 posto za imovinu čije se porijeklo ne može dokazati
Maggie19 wrote:Mislim se jos koji put udavat, pa ispitujem teritorij.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Ma da?!crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Nikad mi to nitko nije spomenuo u mojim bankama.
Samo pripreme novac.
Kupovao stan u gotovini?
Pa veber ti je po tom pitanju neprikosnoven.
Zašto njega onda nećeš?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne izvlaci se sad na druge, reci sto si kupio.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Mislim se jos koji put udavat, pa ispitujem teritorij.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Ma da?!crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Nikad mi to nitko nije spomenuo u mojim bankama.
Samo pripreme novac.
Kupovao stan u gotovini?
Pa veber ti je po tom pitanju neprikosnoven.
Zašto njega onda nećeš?
Crveni je u pravu, ne možeš doći u banku i podići 100 000 kuna ili npr 10 000 eura, koliki je donji limit da možeš ne znam. Ovo gore ne možeš, moraš najaviti ranije. Gdje prijavljuju kasnije ne znam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Maggie19 wrote:Gdje to?crvenkasti wrote:Osim toga, svaku veću isplatu banke su dužne prijaviti NBH.
Prije nego podigneš, još te bankarski službenik upozori. "Mi to moramo prijaviti u NBH. Jel i dalje želite podići?"
točno, svaka uplata ili isplata preko 105.000 kuna je podlijegala prijavi agenciji za pranje novca dok sam radio u banci (to je 15 k eura)
mislim da su to sad spustili na soma eura...
drzava zeli gradjane ograniciti da budu sirotinja...
Guest- Guest
Nikad me nisu upozoravali.marcellus wrote:Maggie19 wrote:Gdje to?crvenkasti wrote:Osim toga, svaku veću isplatu banke su dužne prijaviti NBH.
Prije nego podigneš, još te bankarski službenik upozori. "Mi to moramo prijaviti u NBH. Jel i dalje želite podići?"
točno, svaka uplata ili isplata preko 105.000 kuna je podlijegala prijavi agenciji za pranje novca dok sam radio u banci (to je 15 k eura)
Jasno je da je informacija dostupna kome treba.
Tocno tako.Maggie19 wrote:Nikad me nisu upozoravali.marcellus wrote:Maggie19 wrote:Gdje to?crvenkasti wrote:Osim toga, svaku veću isplatu banke su dužne prijaviti NBH.
Jasno je da je informacija dostupna kome treba.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Europska unija naredila Italiji: Naplatite porez na imovinu Katoličkoj crkvi
» Uskoro se uvodi porez na meso
» Njemačka uvodi porez na plin za potrošače
» Norveška uvodi porez na električne automobile
» Hrvatska uvodi porez na kamate od štednje
» Uskoro se uvodi porez na meso
» Njemačka uvodi porez na plin za potrošače
» Norveška uvodi porez na električne automobile