Srđan Mlađan se oženio
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srđan Mlađan se oženio
http://www.24sata.hr/news/ubojica-sr-an-mla-an-ozenio-se-u-zatvoru-u-lepoglavi-655383
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srđan Mlađan se oženio
sretno mladenki u doslovnom smislu rijeci
2015-09-08
I onda kad strada će joj biti krivi bijeli muškarci na poziciji moči a ne to šta je glupa ko quratz.
kad strada nece joj nitko biti kriv jer je nece ni biticatabbath wrote:I onda kad strada će joj biti krivi bijeli muškarci na poziciji moči a ne to šta je glupa ko quratz.
2015-09-08
Poruka je: Nikad nije kasno!
(Da se ljubi strasno)
(Da se ljubi strasno)
vuksadinare wrote:kad strada nece joj nitko biti kriv jer je nece ni biti
Ali će Seljača divljati po medijima.
catabbath-
2015-08-22
mladen valentić:
Slijedeća žrtva, onda će opet Februarka organizirati prosvjede zbog zločina prema ženama!
T.
Slijedeća žrtva, onda će opet Februarka organizirati prosvjede zbog zločina prema ženama!
T.
ok..zena voli sado mazo pa tko smo mi da je osuđujemo...ne pale sve streberski tipovi ili ne znam modni macak i slicni
2015-09-08
a tko zna mozda ima samoubilacki gen ali nema hrabrost sama sebe upucati pa nasla iskusnoga da ne dize ruku na sebe..jbg ima i takvih
2015-09-08
vuksadinare wrote:ok..zena voli sado mazo pa tko smo mi da je osuđujemo...ne pale sve streberski tipovi ili ne znam modni macak i slicni
Podsjećamo, Srđan je 1998. godine kao 16-godišnjak iz čista mira u Petrinji ubio 16-godišnju Elizabetu Šubić kojoj je pucao u glavu iz automatske puške.
Ha, doslovno će umrijeti od ljubavi.
catabbath-
2015-08-22
mozda i zeli umrijeti ali nema hrabrost dici ruku an sebe kako sam rekao..a mlađan se nasao samilostan da joj zelju ispunicatabbath wrote:vuksadinare wrote:ok..zena voli sado mazo pa tko smo mi da je osuđujemo...ne pale sve streberski tipovi ili ne znam modni macak i slicni
Podsjećamo, Srđan je 1998. godine kao 16-godišnjak iz čista mira u Petrinji ubio 16-godišnju Elizabetu Šubić kojoj je pucao u glavu iz automatske puške.
2015-09-08
Tko ljubi glavu gubicatabbath wrote:vuksadinare wrote:ok..zena voli sado mazo pa tko smo mi da je osuđujemo...ne pale sve streberski tipovi ili ne znam modni macak i slicni
ybtg,a nash Longi na slobodi,nikad pa nikad da ga neka potrazi...
Guest- Guest
ak nema na slobodi nek potrazi u zatvoru ima i zenskih zatvorapismejker wrote:ybtg,a nash Longi na slobodi,nikad pa nikad da ga neka potrazi...
2015-09-08
iam i dobrih koka po zatvorima kaj bi za kurac zlato dali...evo ova sdpovka dobra koka kaj je sad dobila sedam godina zatvora zbog saobracajke..nije udana nije nista...kad joj se pica za koji mjesec osusi da vidis kako bi za muzjaka se ritnula
2015-09-08
svatk ose cese tamo gdje ga,najvise svrbi,jel tako fuk???
Perverznjook jedan...
Perverznjook jedan...
Guest- Guest
kaje?..fuko bi a bojis sepismejker wrote:svatk ose cese tamo gdje ga,najvise svrbi,jel tako fuk???
Perverznjook jedan...
2015-09-08
ziher ist ziher...ima ih i vanka...ova bude otapala metal resetki,kad joj pica pocne luchiti feromone i natapati se...samo spricne po resetkama i one se otope..kao onaj Elijen u onom sF filmu..vuksadinare wrote:kaje?..fuko bi a bojis sepismejker wrote:svatk ose cese tamo gdje ga,najvise svrbi,jel tako fuk???
Perverznjook jedan...
Guest- Guest
ima jedan citao sam u spanjolskoj kaje bio žigolo za zatvorenice...ove mu placale da ih prca odlazeci u zatvor..i fino zarađivao...jbg svatko ima zelju a ak imas novca dofuras si musku ili zensku kurvu svejednopismejker wrote:ziher ist ziher...ima ih i vanka...ova bude otapala metal resetki,kad joj pica pocne luchiti feromone i natapati se...samo spricne po resetkama i one se otope..kao onaj Elijen u onom sF filmu..vuksadinare wrote:kaje?..fuko bi a bojis sepismejker wrote:svatk ose cese tamo gdje ga,najvise svrbi,jel tako fuk???
Perverznjook jedan...
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRĐAN ĐOKOVIĆ O SRBIMA I HRVATIMA!
» Redatelj Srđan Dragojević:'Za Vučića su samo govna'
» Je'l ovo crvenkasti:Pretukli Srbina jer je oženio Hrvaticu
» 'Sin ima 40 godina i još se nije oženio, žene ga iskorištavaju...'
» Da je obrnuto, ozenio bi je i ne bi bio zlocin
» Redatelj Srđan Dragojević:'Za Vučića su samo govna'
» Je'l ovo crvenkasti:Pretukli Srbina jer je oženio Hrvaticu