NBA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: NBA
Pa znaš li ti zasto Demo vise nije navijač Barce?Brat Brale wrote:bafalo wrote:niče je ultimativni gloryhunter ni demo mu nije do koljena
sećam se vremena kad je demo bio veći čergar od malog spermenka...
:D
Guest- Guest
To je pitanje za 100 kn na Milijunašu.fridrih_niche wrote:Pa znaš li ti zasto Demo vise nije navijač Barce?Brat Brale wrote:bafalo wrote:niče je ultimativni gloryhunter ni demo mu nije do koljena
Kažu da slika govori više od tisuću riječi:
Guest- Guest
Djelomično točan odgovor...Andreas Goldberger wrote:To je pitanje za 100 kn na Milijunašu.fridrih_niche wrote:Pa znaš li ti zasto Demo vise nije navijač Barce?Brat Brale wrote:bafalo wrote:niče je ultimativni gloryhunter ni demo mu nije do koljena
Ubaci još Enda i pisanje po Bankomatu i to je to...
:^O
Guest- Guest
Svejedno se sve vrti oko Bankomata...fridrih_niche wrote:Djelomično točan odgovor...Andreas Goldberger wrote:To je pitanje za 100 kn na Milijunašu.fridrih_niche wrote:Pa znaš li ti zasto Demo vise nije navijač Barce?Brat Brale wrote:bafalo wrote:niče je ultimativni gloryhunter ni demo mu nije do koljena
Ubaci još Enda i pisanje po Bankomatu i to je to...
:^O
Guest- Guest
Lito 2019.-e?Brat Brale wrote:Bankomat je prošlo leto ispišao okean po vama...
Šta se tad dogodilo?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Guetta dobija Grammy?
Koji kurac?
https://katalog.kgz.hr/pagesResults/bibliografskiZapis.aspx?¤tPage=1&searchById=-1&sort=4&top=180&fid0=13&fv0=%23002%23159.900000%23159.9%23S%23Psihologija&selectedId=257003577
poruči, ljtb. mislim da će ti puno koristiti...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Posve zasluženo, kao i svih 6:Brat Brale wrote:
Messi-a...
Slažeš se?
za većinu messijevih se slažem da su zaslužene osim za 2010. i prošlu godinu. nisam ja govnar kao ova dvojica ljubavnika pa da kmečim na svaku osvojenu zlatnu loptu SIN-a, kao i modrićevu.
Guest- Guest
Dakle, za 2-je od Messi-a smatraš da nisu zaslužene, ali zato jest eto argument za Modrića ta nagrada? Malo licemjerno, onda nemoj uzimati te nagrade kao mjerilo.Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Posve zasluženo, kao i svih 6:Brat Brale wrote:
Messi-a...
Slažeš se?
za većinu messijevih se slažem da su zaslužene osim za 2010. i prošlu godinu. nisam ja govnar kao ova dvojica ljubavnika pa da kmečim na svaku osvojenu zlatnu loptu SIN-a, kao i modrićevu.
Ja se slažem da Messi nije zaslužio svih 6, a jednom sam napisao kakav je kriterij tu u prvom redu.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Bankomat je prošlo leto ispišao okean po vama...
Od ruskog ljeta još kmeče i natapaju dres suzama
Luka se upisao zlatnim slovima u povijest svjetskog nogometa ...daleko najbolji hr igrač svih vremena!
Pa jesi ti bolestan?Brat Brale wrote:Andreas Goldberger wrote:Posve zasluženo, kao i svih 6:Brat Brale wrote:
Messi-a...
Slažeš se?
Za 2010.-u se slazen, al za prošlu godinu?!
Šta je triba napravit?
Osim šta je bija najbolji strijelac Europe, najbolji asistent Europe i najbolji playmaker Europe...
I to ne govorin o dojmu, nego i o suhoj statistici...
Osvojia La Ligu suvereno, a bez njega ne bi bili ni peti...
Ili je sve stalo u poraz 4:0 na Anfieldu di je jedini on odigra kako triba, namistija 5 zicera suigračima i vuka konce...
Nema veze šta je demolira Liverpoola u prvoj utakmici, šta Dembele nije zabija zicer za 4:0...
Ne, van Dijk je najbolji!
Bracala, skuliraj se i jednom budi realan...
Prošla Zlatna lopta je najzaslužnije osvojena ikad...
P.s.: koliko bi Pederku prizna Zlatnih lopti?
;)
Guest- Guest
A ti presta bit navijač Barcelone otkad je End pocea zasluženo srat po tom kriminalcu i lažovu...muckodjubre wrote:Brat Brale wrote:Bankomat je prošlo leto ispišao okean po vama...
Luka se upisao zlatnim slovima u povijest svjetskog nogometa ...daleko najbolji hr igrač svih vremena!
;)
Guest- Guest
I natopija sam sebe vlastitom pišakom...fridrih_niche wrote:
A ti presta bit navijač Barcelone otkad je End pocea zasluženo srat po tom kriminalcu i lažovu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A ti presta bit navijač Barcelone otkad je End pocea zasluženo srat po tom kriminalcu i lažovu...muckodjubre wrote:Brat Brale wrote:Bankomat je prošlo leto ispišao okean po vama...
;)
O messiju?
Znaci, Messi je kriminalac i lažov, a Bankomat to nije?muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:A ti presta bit navijač Barcelone otkad je End pocea zasluženo srat po tom kriminalcu i lažovu...muckodjubre wrote:Brat Brale wrote:Bankomat je prošlo leto ispišao okean po vama...
;)
O messiju?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Znaci, Messi je kriminalac i lažov, a Bankomat to nije?muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:A ti presta bit navijač Barcelone otkad je End pocea zasluženo srat po tom kriminalcu i lažovu...muckodjubre wrote:Brat Brale wrote:Bankomat je prošlo leto ispišao okean po vama...
;)
O messiju?
Bankomat nije utajio porez, barem nije priznao krivicu sklopio sporazum sa tužilaštvom...
Guest- Guest
Aha, kako da ne. Nije ti demo pričao o tome?Brat Brale wrote:
Bankomat nije utajio porez, barem nije priznao krivicu sklopio sporazum sa tužilaštvom...
Luka Modrić priznao utaju poreza i prihvatio osam mjeseci zatvora!
https://www.vecernji.hr/sport/luka-modric-priznao-utaju-poreza-i-prihvatio-osam-mjeseci-zatvora-1271578
Priznao, platio i dobio uvjetnu zatvorsku kaznu.
No, za razliku od Messi-a on je uz to varanje oko poreza priznao na sudu da je pomagao izvlačiti novac iz nogometnog kluba.
O tome ti demo ne voli pričati, ali eto zato je prvi za bojišnici kad triba prozvati što ja znam jednog Rađu kad je isti reagirao na sramotno micanje murala u čast Jugoplastike.
Guest- Guest
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 19