zakolji srbina, izvadi organe, jer su macke gladne
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: zakolji srbina, izvadi organe, jer su macke gladne
kad ja pricam o petoj koloni ne pricam u prazno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i to bi moglo biti u Pupovčevoj režiji, kao i vukovarski statut na ćirilicivuksadinare wrote:a mozda ih i takvi pisu..Ringo10 wrote:Neko izgleda krstari po Hrvatskoj i trazi blesave i kretenske grafite.
...problem je u obavjestajnim sluzbama koji bi se konacno trebali pobrinuti i istarziti tko stoji iza ovog svega...sama cinjenica da se time ne bavi obavjestajna zajednica dovodi u ozbiljnu sumnju da se radi o politicko obavjestajnom spletkarenju...za neciji racun..da su to mulci nasarali pronasli bi u dva danaNoor wrote:i to bi moglo biti u Pupovčevoj režiji, kao i vukovarski statut na ćirilicivuksadinare wrote:a mozda ih i takvi pisu..Ringo10 wrote:Neko izgleda krstari po Hrvatskoj i trazi blesave i kretenske grafite.
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Katastrofa, bolest.
£otk@-
2019-02-12
luda vlahorija, tako su rasporili ždrebicu tu okolo u nekom od sela...zaleđe je inače zona sumraka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...ne bi rekao...radisni ljudi..i otvoreni..epikur37 wrote:luda vlahorija, tako su rasporili ždrebicu tu okolo u nekom od sela...zaleđe je inače zona sumraka.
2015-09-08
omni wrote:Vidis kako crvenkasti slaze stihove, plus Srbin, plus glup.PABLO ESCOBAR wrote:A tko moze potvrditi da ovo nije mozda napisao neki glupi srbin.
Ja sam plus Hrvat i pišem ljepše stihove. A glup jesam.
crvenkasti-
2014-04-17
nikako srbina da ubiješ u sebi i samo zato si glup, da si pravi hrvat bio bi barem za koplje pametniji od prosječnog srpina.crvenkasti wrote:omni wrote:Vidis kako crvenkasti slaze stihove, plus Srbin, plus glup.PABLO ESCOBAR wrote:A tko moze potvrditi da ovo nije mozda napisao neki glupi srbin.
tre wrote:nikako srbina da ubiješ u sebi i samo zato si glup, da si pravi hrvat bio bi barem za koplje pametniji od prosječnog srpina.crvenkasti wrote:omni wrote:Vidis kako crvenkasti slaze stihove, plus Srbin, plus glup.PABLO ESCOBAR wrote:A tko moze potvrditi da ovo nije mozda napisao neki glupi srbin.
Jel bi mi ga ti htio ubiti?
crvenkasti-
2014-04-17
Sve je počelo pojavom Karamarka,a onda su tu Bujanec,Košić, pravaši,krovopokrivači i tako to krene.
I Kolinda je tu puno pridonijela,bilo lažima,bilo totalčnim neznanjem,bilo šutnjom.
Ovi Zadrani pojma nemaju da nije bilo Tita,bili bi Zara.
I Kolinda je tu puno pridonijela,bilo lažima,bilo totalčnim neznanjem,bilo šutnjom.
Ovi Zadrani pojma nemaju da nije bilo Tita,bili bi Zara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Divno za jedan turistički grad. Turisti dobiju i silovatelje bonus.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znaci tebi je 5. kolona koji piskaraju grafitevuksadinare wrote:kad ja pricam o petoj koloni ne pricam u prazno...
Ha ha
Hlebinac. DUDEK
A to se zove ekstremni turizamkaya wrote:Divno za jedan turistički grad. Turisti dobiju i silovatelje bonus.
I daju ti biciklo jos da odes u malo izvan
i da oni ne prefarbaju to, to im valjda ukras...Sora wrote:A to se zove ekstremni turizamkaya wrote:Divno za jedan turistički grad. Turisti dobiju i silovatelje bonus.
I daju ti biciklo jos da odes u malo izvani
2015-08-15
tvoji demoni tvoja stvarcrvenkasti wrote:tre wrote:nikako srbina da ubiješ u sebi i samo zato si glup, da si pravi hrvat bio bi barem za koplje pametniji od prosječnog srpina.crvenkasti wrote:omni wrote:Vidis kako crvenkasti slaze stihove, plus Srbin, plus glup.PABLO ESCOBAR wrote:A tko moze potvrditi da ovo nije mozda napisao neki glupi srbin.
tre wrote:tvoji demoni tvoja stvarcrvenkasti wrote:tre wrote:nikako srbina da ubiješ u sebi i samo zato si glup, da si pravi hrvat bio bi barem za koplje pametniji od prosječnog srpina.crvenkasti wrote:omni wrote:
Vidis kako crvenkasti slaze stihove, plus Srbin, plus glup.
Ti imaš više iskustva. Ja u životu ni jednog Srbina nisam ubio.
A ovoga mog mi je, kad ga pogledam, nekako žao.
Znam da je zaslužio da ga ubijem, ali tako je mio i drag. Ne mogu ja to.
crvenkasti-
2014-04-17
Ko će platit farbanje?kaya wrote:i da oni ne prefarbaju to, to im valjda ukras...Sora wrote:A to se zove ekstremni turizamkaya wrote:Divno za jedan turistički grad. Turisti dobiju i silovatelje bonus.
Počinitelj, ako će ga tražiti. Ako ne onda grad, odnosno svi.danni1 wrote:Ko će platit farbanje?kaya wrote:i da oni ne prefarbaju to, to im valjda ukras...Sora wrote:A to se zove ekstremni turizamkaya wrote:Divno za jedan turistički grad. Turisti dobiju i silovatelje bonus.
2015-08-15
PABLO ESCOBAR wrote:Sta kaze ekumenskoorjunaskavrhuska u hercegsrpskoj oceli biti iz mostarske baze ponizno pohodjenje u banja lukuepikur37 wrote:a neki bolesnik...šta se može...bolesti je ionako sve više okolo nas
Epi je, već jezik navlažio... Bože bolesnika...
darth_vader-
2014-04-17
Ja bih volio imati srpski organ. Moja žena kaže da je moj premalen, i da su, po njenoj evidenciji, srpski najbolji.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Davor Filipovic:'Cim netko izvadi lopatu da nesto gradi,Tomasevic izvadi transparent'
» Toooo Senfe hebes smece daj macke:'Uskoro cemo imati azil za macke'
» Zakolji srpsku decu
» Gladne male bebe velike imperijalne Amerike
» Ubili dijete pa mu donirali organe
» Toooo Senfe hebes smece daj macke:'Uskoro cemo imati azil za macke'
» Zakolji srpsku decu
» Gladne male bebe velike imperijalne Amerike
» Ubili dijete pa mu donirali organe
Page 2 of 3