VW u Hrvatskoj
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: VW u Hrvatskoj
Kakve jebena tvornica. Nema radne snage. Meni u četvrtak dok sam još radio sam sezoni, ja kažem idem pogledati ponudu poslova, za raditi zimi. Poslao 3 emails, na dva me odmah zvali na razgovor (to odradio jučer) i na oba razgovora nude posao, kukaju da nema radne snage i ako imam koga da ga mogu dovesti. Kakva jebena tvornica, to je trebalo otvarati 2011 kada je bilo pola milijuna nezaposlenih, sada nemaš nikoga bez posla
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ako otvore..otvorit ce na onom prostoru gdje nema toliko iseljavanja..dakle međimurje,podravina,istra,zagrebacko podrucje gdje ima potencijalno radne snage...ali mislim da ako je koji kraj u igri sa najvise izgleda to je međimurje i zagrebacko podrucje elem zbog povoljne prometne komunikacije i blizine njemackoj elem zbog srđenog infrastrukturnog,poslovnog okruzenja...tesko da ce otvoriti firmu u slavoniji,lici,dalmaciji mada sada tamo ima povoljnih zemljisnih i komunalnih rjesenja a i dobra je povezanost ali nema radne snage..AssadNaPodmornici wrote:Kakve jebena tvornica. Nema radne snage. Meni u četvrtak dok sam još radio sam sezoni, ja kažem idem pogledati ponudu poslova, za raditi zimi. Poslao 3 emails, na dva me odmah zvali na razgovor (to odradio jučer) i na oba razgovora nude posao, kukaju da nema radne snage i ako imam koga da ga mogu dovesti. Kakva jebena tvornica, to je trebalo otvarati 2011 kada je bilo pola milijuna nezaposlenih, sada nemaš nikoga bez posla
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nema niti gore radne snage vidiš međimurci nudili ovima iz uljanika da dođu kod njih raditi da im fali radne snage. Ništa od toga, 300 000 su domoljubi i antifašisti ekonomskom nacional socijalizmom iselili vanka i nema šanse da će se itko od njih vratiti na posao u tvornici za 4000 knvuksadinare wrote:ako otvore..otvorit ce na onom prostoru gdje nema toliko iseljavanja..dakle međimurje,podravina,istra,zagrebacko podrucje gdje ima potencijalno radne snage...ali mislim da ako je koji kraj u igri sa najvise izgleda to je međimurje i zagrebacko podrucje elem zbog povoljne prometne komunikacije i blizine njemackoj elem zbog srđenog infrastrukturnog,poslovnog okruzenja...tesko da ce otvoriti firmu u slavoniji,lici,dalmaciji mada sada tamo ima povoljnih zemljisnih i komunalnih rjesenja a i dobra je povezanost ali nema radne snage..AssadNaPodmornici wrote:Kakve jebena tvornica. Nema radne snage. Meni u četvrtak dok sam još radio sam sezoni, ja kažem idem pogledati ponudu poslova, za raditi zimi. Poslao 3 emails, na dva me odmah zvali na razgovor (to odradio jučer) i na oba razgovora nude posao, kukaju da nema radne snage i ako imam koga da ga mogu dovesti. Kakva jebena tvornica, to je trebalo otvarati 2011 kada je bilo pola milijuna nezaposlenih, sada nemaš nikoga bez posla
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
imaju puno vise radne snage nego dalamcija i slavonija..a sto ce onaj iz istre ici u međimurje...ili dal,acije..lakse je dovuc bosance,nepalce nego ove nase...i kad je bilo radne snage i kad su međimurci nudili posao...nisu dolazili...jedino mogu u zagreb..zato sto je velik grad,ima se gdje za izaci...ta nece u selo nedelisce...AssadNaPodmornici wrote:Nema niti gore radne snage vidiš međimurci nudili ovima iz uljanika da dođu kod njih raditi da im fali radne snage. Ništa od toga, 300 000 su domoljubi i antifašisti ekonomskom nacional socijalizmom iselili vanka i nema šanse da će se itko od njih vratiti na posao u tvornici za 4000 knvuksadinare wrote:ako otvore..otvorit ce na onom prostoru gdje nema toliko iseljavanja..dakle međimurje,podravina,istra,zagrebacko podrucje gdje ima potencijalno radne snage...ali mislim da ako je koji kraj u igri sa najvise izgleda to je međimurje i zagrebacko podrucje elem zbog povoljne prometne komunikacije i blizine njemackoj elem zbog srđenog infrastrukturnog,poslovnog okruzenja...tesko da ce otvoriti firmu u slavoniji,lici,dalmaciji mada sada tamo ima povoljnih zemljisnih i komunalnih rjesenja a i dobra je povezanost ali nema radne snage..AssadNaPodmornici wrote:Kakve jebena tvornica. Nema radne snage. Meni u četvrtak dok sam još radio sam sezoni, ja kažem idem pogledati ponudu poslova, za raditi zimi. Poslao 3 emails, na dva me odmah zvali na razgovor (to odradio jučer) i na oba razgovora nude posao, kukaju da nema radne snage i ako imam koga da ga mogu dovesti. Kakva jebena tvornica, to je trebalo otvarati 2011 kada je bilo pola milijuna nezaposlenih, sada nemaš nikoga bez posla
2015-09-08
Mi smo preskočili sve te ekonomske šanse z ozbiljan razvoj ekonomije. Usput unatoč tome što fali radna snaga u privatnom sektoru, država (HDZ) trpa uhljebe u državni sektor kao da ne postoji sutra.
Doći će qurac kao i do sad. Nama trebaju sobarice i čistačice i konobari u sezoni, uvozni naravno.
Upravo tako. Stvarno nikome normalnome više ne triba njihova tvornica za koju triba 4000 radnika a nemamo ih pa će dovest Nepalce da rade u Hrvatskoj. Hvala al ne hvala. Kasno Marko na Kosovo stiže. Sad ćemo im utrpat miljon Arapa. To je bolje za Hrvatsku.AssadNaPodmornici wrote:Kakve jebena tvornica. Nema radne snage. Meni u četvrtak dok sam još radio sam sezoni, ja kažem idem pogledati ponudu poslova, za raditi zimi. Poslao 3 emails, na dva me odmah zvali na razgovor (to odradio jučer) i na oba razgovora nude posao, kukaju da nema radne snage i ako imam koga da ga mogu dovesti. Kakva jebena tvornica, to je trebalo otvarati 2011 kada je bilo pola milijuna nezaposlenih, sada nemaš nikoga bez posla
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaj nije nedavno bilo da dolazi hyundai, tako nekaj
je, ko ludi su za nama. ekipa čoporativno ide van. kaj buju stare babe delale u tvornici?
je, ko ludi su za nama. ekipa čoporativno ide van. kaj buju stare babe delale u tvornici?
2014-12-30
Još sad kad Austrija otvori to je gotovo. Pa stvarno tko će radit u toj tvornici ?!?!?!veber wrote:kaj nije nedavno bilo da dolazi hyundai, tako nekaj
2014-04-11
Mogu umirovljenici... Oni što su - 50 godina i polovat nešto onih što završe srednju, prije nego pobignu vani...veber wrote:kaj nije nedavno bilo da dolazi hyundai, tako nekaj
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=514903
altmajer danas u poseti regionu.
moja greska !
moja greska !
Guest- Guest
A kog brige za njega. Ionako mu šefica Merkel leti ća za dvi godine.pizzon wrote:http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=514903
moja greska !
AfD.
2014-04-11
Rimac o Volkswagenovoj tvornici: Otvorili smo komunikacijski kanal Vlade i velikih igrača
Volkswagen je novu tvornicu namjeravao graditi u Turskoj, no od toga se odustalo zbog turske vojne operacije u Siriji
https://www.vecernji.hr/auti/rimac-o-volkswagenovoj-tvornici-otvorili-smo-komunikacijski-kanal-vlade-i-velikih-igraca-1353952
Volkswagen je novu tvornicu namjeravao graditi u Turskoj, no od toga se odustalo zbog turske vojne operacije u Siriji
https://www.vecernji.hr/auti/rimac-o-volkswagenovoj-tvornici-otvorili-smo-komunikacijski-kanal-vlade-i-velikih-igraca-1353952
Bosanci i Srbi, oli je to problem?RayMabus wrote:Još sad kad Austrija otvori to je gotovo. Pa stvarno tko će radit u toj tvornici ?!?!?!veber wrote:kaj nije nedavno bilo da dolazi hyundai, tako nekaj
Normalno da je.Eroo wrote:Bosanci i Srbi, oli je to problem?RayMabus wrote:Još sad kad Austrija otvori to je gotovo. Pa stvarno tko će radit u toj tvornici ?!?!?!veber wrote:kaj nije nedavno bilo da dolazi hyundai, tako nekaj
2014-04-11
Ma naravno,otvoriti pogon za motanje kabla za sensorsku elektroniku..to mogu i babe i djeca raditi..i Yoda i Longi...
Guest- Guest
Ja više ne radim. Ležim doma i živim od stanova. Samo mi šalju poruke sa zavoda , samo ih fino pogledam i priskočim. Samo gledan di kome fali ljudi. Nema radne snage. Čekan da Austrija otvori svoje tržište rada pa da vidin koliku plaću nude.pismejker wrote:Ma naravno,otvoriti pogon za motanje kabla za sensorsku elektroniku..to mogu i babe i djeca raditi..i Yoda i Longi...
2014-04-11
yoda i longi su za fine poslove...di si vidio dalmose u tvornici..to bilo nesto malo za juge jer su imali pistolj prisoljen na glavu ako nece raditi..inace sve inzinjeri,doturi,turizam ili administarcijapismejker wrote:Ma naravno,otvoriti pogon za motanje kabla za sensorsku elektroniku..to mogu i babe i djeca raditi..i Yoda i Longi...
2015-09-08
gle,ima hrpetina poslova koji su vrlo lagani,ali monotoni i dosadni u picku mater..evo Audi radi kablove za senzorsku elektroniku u Tunisu..jbtg..tamo umotane sjede cjeli dan i rezu kablove,spajaju konektore,motaju to i pakiraju..lovica,kakva god ide....oni zajenbani dijelovi posla oko karoserije,motora,konacnog sklapanja,to nikad nece doci na balkan..samo sitniji,logisticki poslovi,vuksadinare wrote:yoda i longi su za fine poslove...di si vidio dalmose u tvornici..to bilo nesto malo za juge jer su imali pistolj prisoljen na glavu ako nece raditi..inace sve inzinjeri,doturi,turizam ili administarcijapismejker wrote:Ma naravno,otvoriti pogon za motanje kabla za sensorsku elektroniku..to mogu i babe i djeca raditi..i Yoda i Longi...
kazem,Longija i Yodu treba zaposliti..Longi nesh njurga,ali treba se malo trgnuti..
Guest- Guest
Pa šta će mi ta tvornica. Ni ove postojeće ne mogu nać radnike. Nek digne Plenkovic minimalac na 3500 kuna il nek odjebe i on i njegove Švabe.vuksadinare wrote:yoda i longi su za fine poslove...di si vidio dalmose u tvornici..to bilo nesto malo za juge jer su imali pistolj prisoljen na glavu ako nece raditi..inace sve inzinjeri,doturi,turizam ili administarcijapismejker wrote:Ma naravno,otvoriti pogon za motanje kabla za sensorsku elektroniku..to mogu i babe i djeca raditi..i Yoda i Longi...
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sančez u Hrvatskoj
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
» DOBRO u Hrvatskoj
» Izbori u Hrvatskoj
» Porche u Hrvatskoj
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
» DOBRO u Hrvatskoj
» Izbori u Hrvatskoj