The First 'Geological' Map In History
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: The First 'Geological' Map In History
od kogared wolf wrote:Spasio Vas je Lucifer...Da nije...Zemlja bi danas izgledala drugačije...
ma ko je to jaci od nas da ga prebijemo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sad mi ne štima vremenski period, kazes genetski su nas dogradili 500-350 000 g BC, ali Sodoma i Gomora su bile u vrijeme Abrahama, koji je Jahvu molio da ta dva grada poštedi, a Abraham je bio tek 2000 g BCred wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
znaci oni I mi smo se medusobno izmjesali i to nam je popravilo genetikuNoor wrote:sad mi ne štima vremenski period, kazes genetski su nas dogradili 500-350 000 g BC, ali Sodoma i Gomora su bile u vrijeme Abrahama, koji je Jahvu molio da ta dva grada poštedi, a Abraham je bio tek 2000 g BCred wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
koja li su krvna grupa oni bili
sigurno rh negativni
2014-04-19
U čemu je problem? Formirani ste kao vrsta između 500 i 350 tisuća godina prije Krista...Noor wrote:sad mi ne štima vremenski period, kazes genetski su nas dogradili 500-350 000 g BC, ali Sodoma i Gomora su bile u vrijeme Abrahama, koji je Jahvu molio da ta dva grada poštedi, a Abraham je bio tek 2000 g BCred wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
ok, to si rekao i onda dalje kazes da su TO VRIJEME dobro opisale indijske knjige...i u kontekstu tog vremena spomenes razaranje Sodome i Gomorered wolf wrote:U čemu je problem? Formirani ste kao vrsta između 500 i 350 tisuća godina prije Krista...Noor wrote:sad mi ne štima vremenski period, kazes genetski su nas dogradili 500-350 000 g BC, ali Sodoma i Gomora su bile u vrijeme Abrahama, koji je Jahvu molio da ta dva grada poštedi, a Abraham je bio tek 2000 g BCred wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
Sodoma i G su bile razorene cca 2000 BC, a ne 500-350 tisuća BC...nesto si bit ce pobrkao
Nisam ništa pobrkao...Tvoja vrsta je stvorena između 500 i 350 tisuća godina...Prije Abrahama, tvoju vrstu je spasio Lucifer, znajući što se dogoditi tvojoj vrsti...Pomogao je Noi...Noor wrote:ok, to si rekao i onda dalje kazes da su TO VRIJEME dobro opisale indijske knjige...i u kontekstu tog vremena spomenes razaranje Sodome i Gomorered wolf wrote:U čemu je problem? Formirani ste kao vrsta između 500 i 350 tisuća godina prije Krista...Noor wrote:sad mi ne štima vremenski period, kazes genetski su nas dogradili 500-350 000 g BC, ali Sodoma i Gomora su bile u vrijeme Abrahama, koji je Jahvu molio da ta dva grada poštedi, a Abraham je bio tek 2000 g BCred wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
Sodoma i G su bile razorene cca 2000 BC, a ne 500-350 tisuća BC...nesto si bit ce pobrkao
red wolf-
2016-02-10
a ti si ta druga vrsta?red wolf wrote:Nisam ništa pobrkao...Tvoja vrsta je stvorena između 500 i 350 tisuća godina...Prije Abrahama, tvoju vrstu je spasio Lucifer, znajući što se dogoditi tvojoj vrsti...Pomogao je Noi...Noor wrote:ok, to si rekao i onda dalje kazes da su TO VRIJEME dobro opisale indijske knjige...i u kontekstu tog vremena spomenes razaranje Sodome i Gomorered wolf wrote:U čemu je problem? Formirani ste kao vrsta između 500 i 350 tisuća godina prije Krista...Noor wrote:sad mi ne štima vremenski period, kazes genetski su nas dogradili 500-350 000 g BC, ali Sodoma i Gomora su bile u vrijeme Abrahama, koji je Jahvu molio da ta dva grada poštedi, a Abraham je bio tek 2000 g BCred wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
2014-04-19
papak. ono žensku pitaš jel to njen papak na fotki, jebote gori si od mene.marcellus wrote:btw noorka jel to tvoj papak na avataru?
ja sam fakat profinjen.
2014-12-30
red wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
stari zavjet je zbirka židovskih bajki i nema veze sa stvarnošću
veber wrote:papak. ono žensku pitaš jel to njen papak na fotki, jebote gori si od mene.marcellus wrote:btw noorka jel to tvoj papak na avataru?
ja sam fakat profinjen.
a kaj da velim "joj srčeko kaj je to tvoja nogica tak je lepa"?
Pa nismo pederi
2014-04-16
marcellus wrote:a ni norka nije peder
bogtejebo, kaj ti ganjaš jelene ili mačke?marcellus wrote:veber wrote:papak. ono žensku pitaš jel to njen papak na fotki, jebote gori si od mene.marcellus wrote:btw noorka jel to tvoj papak na avataru?
ja sam fakat profinjen.
a kaj da velim "joj srčeko kaj je to tvoja nogica tak je lepa"?
Pa nismo pederi
pitaš, norka, jel to tvoja šapica na avataru?
kuiš?
papak, ženska odma obnevidi.
papak, a jebote jesi romantičan ko trabant.
2014-12-30
Pa ne baš...marcellus wrote:red wolf wrote:Sodoma i Gomora recimo...Ti gradovi su uništeni ne nekom vatrom s neba, nego oružjem bačenim s neba...U Starom Zavjetu, Lot opisuje susret s "anđelima" koji jedu i piju s njime...Lol...Tko još vjeruje u anđele nakon toga?...hehehehehehehe
stari zavjet je zbirka židovskih bajki i nema veze sa stvarnošću
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election
» European history people
» The History of the Balkan Peninsula
» Planet Rothschild: The Forbidden History
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» European history people
» The History of the Balkan Peninsula
» Planet Rothschild: The Forbidden History
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
Page 5 of 5