Hahaha..zna se tko je gazda a tko psic!Zoki opsovao i ponizio Kresu Beljaka pred svima
Page 1 of 1
Hahaha..zna se tko je gazda a tko psic!Zoki opsovao i ponizio Kresu Beljaka pred svima
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-beljak-ne-zeli-da-vidite-ovu-bruku-zoran-milanovic-ga-ponizio-i-opsovao-pred-svima-1381856/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hahaha..zna se tko je gazda a tko psic!Zoki opsovao i ponizio Kresu Beljaka pred svima
'hosovac' beljak
2015-09-08
Re: Hahaha..zna se tko je gazda a tko psic!Zoki opsovao i ponizio Kresu Beljaka pred svima
kurton jedan i drugi
2015-09-08
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma daj..predstava za kmetje,koje se narajcalo..Kasnije beljak i zoki buju skupa pozderali,popili i pojebli nesh..naravno glupoj teladi se budu smijali iza ledja..
Guest- Guest
kurtonipismejker wrote:ma daj..predstava za kmetje, koja se narajcalo..Kasnije beljak i zoki buju skupa pozderali, popili i pojebli nesh..naravno glupoj teladi se budu smijali iza ledja ..
2015-09-08
pa..dosad jos,vrana vrani,nije popila oci...jelvuksadinare wrote:kurtonipismejker wrote:ma daj..predstava za kmetje, koja se narajcalo..Kasnije beljak i zoki buju skupa pozderali, popili i pojebli nesh..naravno glupoj teladi se budu smijali iza ledja ..
Guest- Guest
ovi kvaziljevicari su fakat primitivcine..
2015-09-08
Šatro spontana frendovska zajebancija... ne zna se koji je usiljeniji... može im konkurirati jedino Jandroković...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
» Šeks cvate:E jesam vam ga svima ućer'o..ja sam GAZDA..a Tuđman je mrtav'
» Zoki pred kapitulacijom!!!
» Trump ponizio premijera Crne Gore,a Macron ga ponizio pri rukovanju
» Zoki otkrio pred Plenkijem što potajice radi:'Malo mobingiram Senfa. Nastavit cu.'
» Šeks cvate:E jesam vam ga svima ućer'o..ja sam GAZDA..a Tuđman je mrtav'
» Zoki pred kapitulacijom!!!
» Trump ponizio premijera Crne Gore,a Macron ga ponizio pri rukovanju
» Zoki otkrio pred Plenkijem što potajice radi:'Malo mobingiram Senfa. Nastavit cu.'
Page 1 of 1